Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 5:40 PM | Žinutė # 841 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) pas mus ir gražiai sninga vis nebaigiu fotošopo kannkint šian ką tiu veikinėji? aš tai buvau iki ligoninės nulėkus, dabar ką tik pavalgiau ir su kinderiu valgom obuolienę su pienu ir batonu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 5:41 PM | Žinutė # 842 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tai buvau iki ligoninės nulėkus kaip tėvelis laikosi?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 5:51 PM | Žinutė # 843 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kaip faina, kaip gražiai sninga , o centre jau eglutė papuošta _liuks_ _liuks_ _liuks_ jau greitai artėja kalėdos miela _liuks_ Kaip faina,kad jau mieste eglutė papuošta,reikės nueiti pažiūrėti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 5:55 PM | Žinutė # 844 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kaip faina,kad jau mieste eglutė papuošta,reikės nueiti pažiūrėti bet ne iki galo nes laukia oficialus atidarymas į kurį būtinai eisime
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 5:57 PM | Žinutė # 845 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) kaip tėvelis laikosi? gerai, na mūsų santykiai tokie atšalę, nes turi kitą šeimą, bet vistiek yra tėtis, tyrimai kaip ir nieko, bet dar nenustatė kas tai sakė kitą savaitę gal jau paleis o šeip ir mes jau ruošiamės mažojo operacijai, net baisu pagalvoti kiek reikės pinigų sukišti bet jei reikia tai reikia
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 6:04 PM | Žinutė # 846 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o šeip ir mes jau ruošiamės mažojo operacijai, net baisu pagalvoti kiek reikės pinigų sukišti kas per operacija?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 6:08 PM | Žinutė # 847 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) kas per operacija? urim bambos išvaržą, tai va sakėm reikia operuoti, sako nebūtina nes išauga, bet kažkaip dėl jo paties norim, sakė trunka apie pusvalandį bet vistiek narkozė, tai baisu
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 6:12 PM | Žinutė # 848 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) urim bambos išvaržą, tai va sakėm reikia operuoti, sako nebūtina nes išauga, bet kažkaip dėl jo paties norim, sakė trunka apie pusvalandį bet vistiek narkozė, tai baisu mano broliui operavo kai 6metai buvo bambos išvaržą, tai viskas gerai praėjo. viskas ir jums bus gerai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 6:15 PM | Žinutė # 849 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) mano broliui operavo kai 6metai buvo bambos išvaržą, tai viskas gerai praėjo. viskas ir jums bus gerai tai ir mus visi ramina, tai va galvojam ar į Vilnių važiuot reikės ar čia vietoj nes ir ten ir ten pinigų reikės kišti tai va manau po naujų operuosim, nes dabar eisim pas daktarę, kad kraują pažiūtrėų echoskopą padarytų pasiruošt reikia iš anksto
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 6:16 PM | Žinutė # 850 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) viskas ir jums bus gerai ačiukas labai to tikiuosi
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 6:19 PM | Žinutė # 851 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai ir mus visi ramina, tai va galvojam ar į Vilnių važiuot reikės ar čia vietoj net nžnau ką patart, nes nei vienų gydytojų nžnau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 6:21 PM | Žinutė # 852 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) net nžnau ką patart, nes nei vienų gydytojų nžnau mes irgi nesusidūrę su gydytojais, žinau kelis bet ne tos strities bet mano viršininkė žino kelis tai va eisim kalbėti su jais
|
Atsijungęs |
| |
Kamelija | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 6:49 PM | Žinutė # 853 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 313
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| su tais vaikais ko tik nebuna-maniskei hemangioma ant kaktos (prie plauku visa laime ), vezem i santariskes-liepe stebeti ar neauga toliau, bet nuskilo-nesenai kaip ir balti pradejo nebereiks jokio lazerio
|
Atsijungęs |
| |
Kamelija | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 6:50 PM | Žinutė # 854 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 313
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| bet uztat teko viena asaru lataka kauno klinikose zonduoti
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 6:58 PM | Žinutė # 855 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kamelija) bet uztat teko viena asaru lataka kauno klinikose zonduoti mum ir, košmaras kažkoks, kaip vaikas rėkė net už 5palatų girdėjosi, net dbr nupurto kai prisimenu
|
Atsijungęs |
| |