Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 7:00 PM | Žinutė # 856 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) mum ir, košmaras kažkoks, kaip vaikas rėkė net už 5palatų girdėjosi, net dbr nupurto kai prisimenu eik tu sau kaip baisu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 7:04 PM | Žinutė # 857 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) eik tu sau kaip baisu tikrai žinok, niekam nelinkėčiau, atnešė tokį užsikukčiojusi visą, ant veiduko ir rankyčių kraujosruvos, žinai gi reik kaip nulaikyt kad nejudėtų žodžiu, net dbr gaila mažiuko, nors jau beveik 10 mėn praėjo nuo tos dienos
|
Atsijungęs |
| |
Kamelija | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 7:07 PM | Žinutė # 858 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 313
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| rekimo tikrai buvo-basisu kai prie akies kisa zonda, is as nesileisciau
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 7:09 PM | Žinutė # 859 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kamelija) rekimo tikrai buvo-basisu kai prie akies kisa zonda, is as nesileisciau na taip, bet nemanau, kad nei kiek neskaudėjo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 7:12 PM | Žinutė # 860 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) niekam nelinkėčiau, atnešė tokį užsikukčiojusi visą, ant veiduko ir rankyčių kraujosruvos, žinai gi reik kaip nulaikyt kad nejudėtų žodžiu, net dbr gaila mažiuko, nors jau beveik 10 mėn praėjo nuo tos dienos siaubas kažkoks bet ką darysi jei reikia panašei kai mes nuėjom pas dantistę, o ten mergytė taip klykia per visą polikliniką, tai visi vaikai kolidoriuje pradėjo verkti, ir sakyti mes neisim o jei bus kaip tai mergytei , o ji ten net įsižiojus nebuvo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
egida | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 8:23 PM | Žinutė # 861 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 748
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes, as vel su jumis, kol perskaiciau visas jusu zinutes ogo, kad priraset
![](http://bendraukim.666.lt.burokas.serveriai.lt/liniuote2/ZGllbmE9MjAwMDA0MjkmdD1TdXNpdHVvayVDNCU5OSsmbGluPVFXLnBuZyZ6bW9nPU1LSS5wbmcmZmM9Ng--/1.gif)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 9:05 PM | Žinutė # 862 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (egida) Sveikutes, as vel su jumis, kol perskaiciau visas jusu zinutes ogo, kad priraset labukas , pasistengėm kaip reikalas
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 9:06 PM | Žinutė # 863 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| egida, sveikutė
|
Atsijungęs |
| |
egida | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 9:10 PM | Žinutė # 864 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) labukas , pasistengėm kaip reikalas Niu jau tikrai, o ka daugiau veikti tokiais saltais ziemos vakarais
![](http://bendraukim.666.lt.burokas.serveriai.lt/liniuote2/ZGllbmE9MjAwMDA0MjkmdD1TdXNpdHVvayVDNCU5OSsmbGluPVFXLnBuZyZ6bW9nPU1LSS5wbmcmZmM9Ng--/1.gif)
|
Atsijungęs |
| |
egida | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 9:10 PM | Žinutė # 865 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| DoveFoto, sveikute
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 9:12 PM | Žinutė # 866 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kaip sekasi egiduk, kaip dukrytei
|
Atsijungęs |
| |
egida | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 9:19 PM | Žinutė # 867 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kaip sekasi egiduk, kaip dukrytei Oi snieguoliuke, geriau neklausk, nezinau iki kokio lygmens daeisim , bet labai aciu, kad rupinies
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 9:26 PM | Žinutė # 868 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (egida) Oi snieguoliuke, geriau neklausk, nezinau iki kokio lygmens daeisim , bet labai aciu, kad rupinies na linkiu kad greitai viskas susitvarkytų o jūs tik laikykitės ir nenusileiskit
|
Atsijungęs |
| |
egida | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 9:54 PM | Žinutė # 869 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na linkiu kad greitai viskas susitvarkytų o jūs tik laikykitės ir nenusileiskit Nenusileidziam, bet zinai kartais pavargsti kovoti su vejo malunais
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 10:37 PM | Žinutė # 870 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (egida) Nenusileidziam, bet zinai kartais pavargsti kovoti su vejo malunais na laikykitės visi, manau viskas bus gerai
|
Atsijungęs |
| |