|
Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
| Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 0:54 AM | Žinutė # 976 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nei lito juokas juokas juokas juokas juokas juokas dar man primokėjo Daug??? :juokas: O dar sakai nesiseka loterijose,juk darbas kaip loteria-arba pasisekė arba ne Quote (snieguoliuke) aga pusę, bet alga kaip pilno o mano konsultacijos mokomos Kas čia per privilegijos,dirbi pusę etato,o alga kaip už pilną? Wou dar ir paslaugos mokamos,nu tebunie susimokėsiu,o kur dirbi Kas čia per karinė paslaptis gal nelegalia dirbi
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Šeštadienis, 2010-12-04, 0:55 AM |
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:05 AM | Žinutė # 977 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kas čia per privilegijos,dirbi pusę etato,o alga kaip už pilną? Wou dar ir paslaugos mokamos,nu tebunie susimokėsiu,o kur dirbi Kas čia per karinė paslaptis gal nelegalia dirbi ta prasme dirbu puse etato bet algos dydis beveik kaip pilnos algos :_liuks_: aišku kad legalė, o dirbu "epilesi" , o kadangi turiu nepilną etatą tai tiek psichologo tiek socialinio darbuotojo paslaugos yra mokomos , tačiau tie kurie yra mano klientai (žmonės su negalia) paslaugas gauna nemokamai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Šeštadienis, 2010-12-04, 1:39 AM |
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:09 AM | Žinutė # 978 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ta prasme dirbu puse etato bet algos dydis beveik kaip pilnos algos _liuks_ _liuks_ aišku kad legalė, o dirbu "epilepsi" miela , o kadangi turiu nepilną etatą tai tiek psichologo tiek socialinio darbuotojo paslaugos yra mokomos miela , tačiau tie kurie yra mano klientai (žmonės su negalia) paslaugas gauna nemokamai _liuks_ Kur čia tai randasi?? o kokias tu paslaugas teiki ??? Bet kiek suprantu tas paslaugos mokestis eina ne tau Kaip sakant ne tau už paslaugą moką,o firmai ar kažkam kas tave samdo
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:15 AM | Žinutė # 979 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kur čia tai randasi?? panevėžyje Quote (Romeniukas) o kokias tu paslaugas teiki visas kurias teikia socialiniai darbuotojai Quote (Romeniukas) Bet kiek suprantu tas paslaugos mokestis eina ne tau Kaip sakant ne tau už paslaugą moką,o firmai ar kažkam kas tave samdo dalis man dalis firmai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:16 AM | Žinutė # 980 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukai o kas dabar prireikė socialinio darbuotojo paslaugų o kodėl tu neini dirbti į Adax sakei per pažįstamą įlysi
|
Atsijungęs |
| |
| Kamelija | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:17 AM | Žinutė # 981 |
[ ( GR) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 313
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ziuriu visos cia linksmai, intensyviai bendrauja-kaip sakant gyvenimas verda
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:23 AM | Žinutė # 982 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kamelija) Ziuriu visos cia linksmai, intensyviai bendrauja-kaip sakant gyvenimas verda aga va kas nori pas mane konsultacijos pirmai nuolaidą padarysiu
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:27 AM | Žinutė # 983 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Romeniukai o kas dabar prireikė socialinio darbuotojo paslaugų miela miela o kodėl tu neini dirbti į Adax sakei per pažįstamą įlysi miela Neprireikė ir neprireiks,aš pati sau soocialinė darbuotoja namuose Neinu,nes nepriima,nėra taip lengva beto ir nesiveržiu,nesu iš tų žmonių kuri listų pažystamai ar draugei,pakalbėjome,pasitarėme,nepakalbėjo nerekia,nelysiu į akis Nemirštu iš bado dar kol kas,kai mirsiu tada pas tave kreipsiuosi 
|
Atsijungęs |
| |
| Kamelija | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:28 AM | Žinutė # 984 |
[ ( GR) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Siaip rimtai, kam maziukus (1metuku) pas soc.darbuoja siuncia? Draugei del vaiko daktarai siuntima dave-jis kazkaip netaip vaiksto, per daug ropoja, o mazai staciom(tiksliai negaliu pasakyt) nebent klausimu kaip islaviruoti tar dviejam vaikam demesio dalijimo, kad abiem uztektu ir paciai liktu 
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:28 AM | Žinutė # 985 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga juokas juokas juokas juokas va kas nori pas mane konsultacijos pirmai nuolaidą padarysiu Įdomu kokiu klausimu galėtum mane pakonsultuoti ko nerasčiau intere,ir kad dar lt mokėčiau
|
Atsijungęs |
| |
| Kamelija | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:29 AM | Žinutė # 986 |
[ ( GR) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) nesu iš tų žmonių kuri listų pažystamai ar draugei,pakalbėjome,pasitarėme,nepakalbėjo nerekia,nelysiu į akis Man tas pats-kartais taip trugdo toks budas kazka pasiekti
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:30 AM | Žinutė # 987 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nemirštu iš bado dar kol kas,kai mirsiu tada pas tave kreipsiuosi kad aš maisto nedalinu Quote (Romeniukas) pati sau soocialinė darbuotoja namuose manau mes visos tokios ir virėjos dar ir namų tvarkytojos ir t.t. Quote (Romeniukas) Neinu,nes nepriima,nėra taip lengva beto ir nesiveržiu,nesu iš tų žmonių kuri listų pažystamai ar draugei,pakalbėjome,pasitarėme,nepakalbėjo nerekia,nelysiu į akis kai reikės pasikvies o šeip tai aš dirbu su vaikais kurie serga epilepsija , kaip gaila man jų ir jų tėvelių, baisu, kai vos 5m vaikiukas o serga su jų tėveliais ir artimaisiais
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:30 AM | Žinutė # 988 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kamelija) Siaip rimtai, kam maziukus (1metuku) pas soc.darbuoja siuncia? Draugei del vaiko daktarai siuntima dave-jis kazkaip netaip vaiksto, per daug ropoja, o mazai staciom(tiksliai negaliu pasakyt) nebent klausimu kaip islaviruoti tar dviejam vaikam demesio dalijimo, kad abiem uztektu ir paciai liktu juokas juokas juokas Siunčia visus kas lankosi vystimosi centre ar kaip ten
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:32 AM | Žinutė # 989 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Įdomu kokiu klausimu galėtum mane pakonsultuoti ko nerasčiau intere,ir kad dar lt mokėčiau na va o jei nerasi ko tada kreipkis, arba kai kokią stovyklą organizuosiu pakviesiu
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:32 AM | Žinutė # 990 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kamelija) Man tas pats-kartais taip trugdo toks budas kazka pasiekti Labai trugdo,bet jei aš kažką susitariau ir atsakymo jokio net nebeklausiu kodėl nėra atsakymo,nes ir taip aišk u
|
Atsijungęs |
| |