Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:47 AM | Žinutė # 1006 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) nes įdomu kai viena užpakalius seneliams vos neplauna kelius metus dirbdama,stažuodamasi ir dar papildomai mokindamasi,oč ia tik paslaugos, švietimas, dokumentacija ir t.t. Žodžiu laimė skūdikis esi žinai kas plauna užpakalius ogi toks kur eina iš biržos dirbti socialinėmis, nieko apie tai nenutuokdamos, o kadangi reikia to vadinamo popieriuko tada baigia 3mėn trukmės kursus ir vaidina socialines o va ko negalėčiau dirbti tai su senukais
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:47 AM | Žinutė # 1007 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tikrai taip baisu galvoju galvoju bet vaikai kuriems yra lengva epilepsija visiškai nesiskiria nuo kitų vaikų, man su vaikais labiausiai ir patinka dirbti miela Tikrai taip,pas mus vaikų namuose buvo mergaitė normali sveika tik kartais ją ištikdavo tas priepuolis nežinau kada ir dėl ko Man vaikai ir patinka,atsimenu kai augau vaikų namuose,tai vaikų darželyje aukle būdavau,vaikus savo grupėje eilėraščius mokindavau,pamokas liepdavau išmokti padėdavau mažiukams,išmokindavau visokius sveikinimus mokytojos diena,aerobiką vesdavau mažom mergaitėm, mokytojos sakydavo,kad esu apsigimusi pedagoge ar kaszkas panasaus,bet us
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:48 AM | Žinutė # 1008 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kamelija) cituoju, tik ne visada okis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:50 AM | Žinutė # 1009 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Man vaikai ir patinka,atsimenu kai augau vaikų namuose,tai vaikų darželyje aukle būdavau,vaikus savo grupėje eilėraščius mokindavau,pamokas liepdavau išmokti padėdavau mažiukams,išmokindavau visokius sveikinimus mokytojos diena,aerobiką vesdavau mažom mergaitėm, mokytojos sakydavo,kad esu apsigimusi pedagoge ar kaszkas panasaus,bet us neįsivaizduoju tavęs pedagoge jei reiktų dirbti sakykim su 20 vaikų na va pakalbėjom apie socialines paslaugas dabar eisim pas kamelija kad pakonsultuotu ekonomikos klausimais
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:51 AM | Žinutė # 1010 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) žinai kas plauna užpakalius juokas juokas ogi toks kur eina iš biržos dirbti socialinėmis, nieko apie tai nenutuokdamos, o kadangi reikia to vadinamo popieriuko tada baigia 3mėn trukmės kursus ir vaidina socialines juokas juokas juokas o va ko negalėčiau dirbti tai su senukais galvoju galvoju Nu laba diena,yra žmogus baigęs socialinius mokslus ir jam teko viską praeiti kol pasiekė ko siekė,nežinau kame čia reikals ir kas čia per politika,viena eina dar daug daug kol pasiekia kaip sakant kabineto duris,o kiti iškart atsisėda į minkštą kėdę Sveikinu kas dirba po mokslų sėkmingai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:51 AM | Žinutė # 1011 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką mielosios manau laikas eiti į lovą, brangusis jau seniai miega, pasakos nebus nes pas mane pusseserė bet jau ir man akytės limpa
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:53 AM | Žinutė # 1012 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu viskas susinervinau kdl man neateina žinutės kai kas nors šitoj temoj parašo Quote (snieguoliuke) na ką mielosios manau laikas eiti į lovą saldžių
|
Atsijungęs |
| |
Kamelija | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:54 AM | Žinutė # 1013 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 313
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Man irgi laikas-paneles nubus zvaluteles ir mamytei teks tokiai pat buti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:55 AM | Žinutė # 1014 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu laba diena,yra žmogus baigęs socialinius mokslus ir jam teko viską praeiti kol pasiekė ko siekė,nežinau kame čia reikals ir kas čia per politika,viena eina dar daug daug kol pasiekia kaip sakant kabineto duris,o kiti iškart atsisėda į minkštą kėdę Sveikinu kas dirba po mokslų sėkmingai būna ir taip būna, aš pavyzdžiui dirbu čia iš dalies dėl praktikos, nes kilti karjeros laiptais čia nėra kaip, tai va ieškausi kitur daug lengviau yra ieškotis kai turi patirties, o šeip iš 23 mūsų baigusių tik 3 diebam pagal specialybę, nes kitos nelabai norėjo bet įsidarbinusiu yra 6 manau labai mažai , kad ir manasis baigė kolegiją dirbo kitame darbe, pamenu kažkas pasiūlė nunešti CV į RST, ai sako nunešiu ir ką iškart sako po 2savaičių pradedi dirbti ir iškart inžinieriu, nors tas kas pasiūlė dirbo paprastu elektriku ir va dirba sekmingai 6m
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:56 AM | Žinutė # 1015 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) nu viskas susinervinau kdl man neateina žinutės kai kas nors šitoj temoj parašo o tu turėk mintį kad čia nuolatos gyvenimas verda aš dar čia žinok kaip spurgų noriu, nesulauksiu ryto man atrodo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:57 AM | Žinutė # 1016 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) neįsivaizduoju tavęs pedagoge 10 10 jei reiktų dirbti sakykim su 20 vaikų juokas juokas na va pakalbėjom apie socialines paslaugas dabar eisim pas kamelija kad pakonsultuotu ekonomikos klausimais _liuks_ Įsivaizdavau ir pati save ir aplinkinai mane, bet tikrai ne šiuo metu,šiuo metu žinau viską ko reikia vaikui kaip auklėti ir ugdyti,ne ką prasčiau nei bet kuris kitas ten išsilavinęs neišsilavinęs žmogus,socialinis ne socialinis ar pedagoginis darbuotojas,senai aš jau nuo vaikystės daug ką žinau ir turiu gilų supratimą,bet kantrybės nebėra Kaip sakant virsuje žinau kaip reikia apsielgti,bet išorė to nesupranta kartais O čia ne tik socislinės darbuotojos reikėtų bet ir psihologo Kaip man vyras sako kartais,tu mane užknisi,nes mintis skaitai iš akių Skaitau ne tik iš akių.bet ir iš mimikos,judesių ir net rašysenos :juokas:
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Šeštadienis, 2010-12-04, 1:58 AM |
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:57 AM | Žinutė # 1017 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) žinok kaip spurgų noriu, nesulauksiu ryto man atrodo turi išsikepus ar dbr eisi kept?
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:01 AM | Žinutė # 1018 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na va pakalbėjom apie socialines paslaugas dabar eisim pas kamelija kad pakonsultuotu ekonomikos klausimais o aš anglų kalbos klausymais galiu pakonsultuot
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:01 AM | Žinutė # 1019 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) turi išsikepus ar dbr eisi kept? neturiu, va užtat kad neturiu, o kaip norėčiau Quote (Romeniukas) Įsivaizdavau ir pati save ir aplinkinai mane, bet tikrai ne šiuo metu,šiuo metu žinau viską ko reikia vaikui kaip auklėti ir ugdyti,ne ką prasčiau nei bet kuris kitas ten išsilavinęs neišsilavinęs žmogus,socialinis ne socialinis ar pedagoginis darbuotojas,senai aš jau nuo vaikystės daug ką žinau ir turiu gilų supratimą,bet kantrybės nebėra va va kantrybės ir reikia labaiusiai o šeip niekad nepamiršiu kai vasara darželyje dirbau, ir vien auklėtoja dirbo su vaikais kurie jos neklausė atėjo vieną kartą direktorė kažką jai paskė antrą kartą, ir paklausė kas tu per auklėtoja, jei nesugebi vaikų suvaldyti ir sudominti ir atleido
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:02 AM | Žinutė # 1020 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) o aš anglų kalbos klausymais galiu pakonsultuot aš dar su prancūzų prisijungsiu
|
Atsijungęs |
| |