Penktadienis, 2025-02-07, 8:54 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:47 AM | Žinutė # 1006

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
nes įdomu kai viena užpakalius seneliams vos neplauna kelius metus dirbdama,stažuodamasi ir dar papildomai mokindamasi,oč ia tik paslaugos, švietimas, dokumentacija ir t.t. Žodžiu laimė skūdikis esi

žinai kas plauna užpakalius juokas juokas ogi toks kur eina iš biržos dirbti socialinėmis, nieko apie tai nenutuokdamos, o kadangi reikia to vadinamo popieriuko tada baigia 3mėn trukmės kursus ir vaidina socialines juokas juokas juokas o va ko negalėčiau dirbti tai su senukais galvoju galvoju

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:47 AM | Žinutė # 1007

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tikrai taip baisu galvoju galvoju bet vaikai kuriems yra lengva epilepsija visiškai nesiskiria nuo kitų vaikų, man su vaikais labiausiai ir patinka dirbti miela

Tikrai taip,pas mus vaikų namuose buvo mergaitė normali sveika tik kartais ją ištikdavo tas priepuolis nežinau kada ir dėl ko 12 Man vaikai ir patinka,atsimenu kai augau vaikų namuose,tai vaikų darželyje aukle būdavau,vaikus savo grupėje eilėraščius mokindavau,pamokas liepdavau išmokti padėdavau mažiukams,išmokindavau visokius sveikinimus mokytojos diena,aerobiką vesdavau mažom mergaitėm, mokytojos sakydavo,kad esu apsigimusi pedagoge ar kaszkas panasaus,bet us

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:48 AM | Žinutė # 1008

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Kamelija)
cituoju, tik ne visada

okis miela

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:50 AM | Žinutė # 1009

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Man vaikai ir patinka,atsimenu kai augau vaikų namuose,tai vaikų darželyje aukle būdavau,vaikus savo grupėje eilėraščius mokindavau,pamokas liepdavau išmokti padėdavau mažiukams,išmokindavau visokius sveikinimus mokytojos diena,aerobiką vesdavau mažom mergaitėm, mokytojos sakydavo,kad esu apsigimusi pedagoge ar kaszkas panasaus,bet us

neįsivaizduoju tavęs pedagoge 10 10 jei reiktų dirbti sakykim su 20 vaikų juokas juokas
na va pakalbėjom apie socialines paslaugas dabar eisim pas kamelija kad pakonsultuotu ekonomikos klausimais _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:51 AM | Žinutė # 1010

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
žinai kas plauna užpakalius juokas juokas ogi toks kur eina iš biržos dirbti socialinėmis, nieko apie tai nenutuokdamos, o kadangi reikia to vadinamo popieriuko tada baigia 3mėn trukmės kursus ir vaidina socialines juokas juokas juokas o va ko negalėčiau dirbti tai su senukais galvoju galvoju

Nu laba diena,yra žmogus baigęs socialinius mokslus ir jam teko viską praeiti kol pasiekė ko siekė,nežinau kame čia reikals ir kas čia per politika,viena eina dar daug daug kol pasiekia kaip sakant kabineto duris,o kiti iškart atsisėda į minkštą kėdę Sveikinu kas dirba po mokslų sėkmingai _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:51 AM | Žinutė # 1011

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na ką mielosios manau laikas eiti į lovą, brangusis jau seniai miega, pasakos nebus nes pas mane pusseserė juokas juokas juokas bet jau ir man akytės limpa miela

Atsijungęs
DoveFotoData: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:53 AM | Žinutė # 1012

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
nu viskas susinervinau _pikt_ kdl man neateina žinutės kai kas nors šitoj temoj parašo _pikt_
Quote (snieguoliuke)
na ką mielosios manau laikas eiti į lovą

saldžių 12
Atsijungęs
KamelijaData: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:54 AM | Žinutė # 1013

[ (LT) ]

Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 313
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Man irgi laikas-paneles nubus zvaluteles ir mamytei teks tokiai pat buti

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:55 AM | Žinutė # 1014

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Nu laba diena,yra žmogus baigęs socialinius mokslus ir jam teko viską praeiti kol pasiekė ko siekė,nežinau kame čia reikals ir kas čia per politika,viena eina dar daug daug kol pasiekia kaip sakant kabineto duris,o kiti iškart atsisėda į minkštą kėdę Sveikinu kas dirba po mokslų sėkmingai

būna ir taip būna, aš pavyzdžiui dirbu čia iš dalies dėl praktikos, nes kilti karjeros laiptais čia nėra kaip, tai va ieškausi kitur daug lengviau yra ieškotis kai turi patirties, o šeip iš 23 mūsų baigusių tik 3 diebam pagal specialybę, nes kitos nelabai norėjo bet įsidarbinusiu yra 6 miela manau labai mažai galvoju , kad ir manasis baigė kolegiją dirbo kitame darbe, pamenu kažkas pasiūlė nunešti CV į RST, ai sako nunešiu juokas juokas ir ką iškart sako po 2savaičių pradedi dirbti ir iškart inžinieriu, nors tas kas pasiūlė dirbo paprastu elektriku galvoju galvoju ir va dirba sekmingai 6m _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:56 AM | Žinutė # 1015

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (DoveFoto)
nu viskas susinervinau kdl man neateina žinutės kai kas nors šitoj temoj parašo

o tu turėk mintį kad čia nuolatos gyvenimas verda juokas juokas juokas
Quote (DoveFoto)
saldžių

aš dar čia miela žinok kaip spurgų noriu, nesulauksiu ryto man atrodo juokas juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:57 AM | Žinutė # 1016

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
neįsivaizduoju tavęs pedagoge 10 10 jei reiktų dirbti sakykim su 20 vaikų juokas juokas
na va pakalbėjom apie socialines paslaugas dabar eisim pas kamelija kad pakonsultuotu ekonomikos klausimais _liuks_

Įsivaizdavau ir pati save ir aplinkinai mane, bet tikrai ne šiuo metu,šiuo metu žinau viską ko reikia vaikui kaip auklėti ir ugdyti,ne ką prasčiau nei bet kuris kitas ten išsilavinęs neišsilavinęs žmogus,socialinis ne socialinis ar pedagoginis darbuotojas,senai aš jau nuo vaikystės daug ką žinau ir turiu gilų supratimą,bet kantrybės nebėra Kaip sakant virsuje žinau kaip reikia apsielgti,bet išorė to nesupranta kartais O čia ne tik socislinės darbuotojos reikėtų bet ir psihologo juokas Kaip man vyras sako kartais,tu mane užknisi,nes mintis skaitai iš akių juokas Skaitau ne tik iš akių.bet ir iš mimikos,judesių ir net rašysenos juokas :juokas:

Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Šeštadienis, 2010-12-04, 1:58 AM
Atsijungęs
DoveFotoData: Šeštadienis, 2010-12-04, 1:57 AM | Žinutė # 1017

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
žinok kaip spurgų noriu, nesulauksiu ryto man atrodo

turi išsikepus ar dbr eisi kept?
Atsijungęs
DoveFotoData: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:01 AM | Žinutė # 1018

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
na va pakalbėjom apie socialines paslaugas dabar eisim pas kamelija kad pakonsultuotu ekonomikos klausimais

o aš anglų kalbos klausymais galiu pakonsultuot juokas juokas juokas
Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:01 AM | Žinutė # 1019

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (DoveFoto)
turi išsikepus ar dbr eisi kept?

neturiu, va užtat kad neturiu, o kaip norėčiau juokas juokas juokas
Quote (Romeniukas)
Įsivaizdavau ir pati save ir aplinkinai mane, bet tikrai ne šiuo metu,šiuo metu žinau viską ko reikia vaikui kaip auklėti ir ugdyti,ne ką prasčiau nei bet kuris kitas ten išsilavinęs neišsilavinęs žmogus,socialinis ne socialinis ar pedagoginis darbuotojas,senai aš jau nuo vaikystės daug ką žinau ir turiu gilų supratimą,bet kantrybės nebėra

va va kantrybės ir reikia labaiusiai juokas juokas o šeip niekad nepamiršiu kai vasara darželyje dirbau, ir vien auklėtoja dirbo su vaikais kurie jos neklausė atėjo vieną kartą direktorė kažką jai paskė antrą kartą, ir paklausė kas tu per auklėtoja, jei nesugebi vaikų suvaldyti ir sudominti galvoju galvoju ir atleido galvoju

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:02 AM | Žinutė # 1020

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (DoveFoto)
o aš anglų kalbos klausymais galiu pakonsultuot

aš dar su prancūzų prisijungsiu _liuks_

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025