Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 7:16 PM | Žinutė # 1351 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tikrai smagu na va mes tai morališkai ruošiamės operacijai, eisim pas daktarę žiūrėsim ką sakys ką patars
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 7:16 PM | Žinutė # 1352 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tai va sėdžiu Quote (Romeniukas) Nieko neveiksime Quote (Romeniukas) ką gi čia labai jau nuveiksi as irgi apacioj sedziu,atseit klausau kaip vaikinai skaito,liudna man nera kas uzia isisvirem pieniskos sriubos su vermiseliais .
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 7:17 PM | Žinutė # 1353 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš jį vadinu tinginiu juokas juokas juokas paimi krekerių, sviesto ir kondensuoto pieno ir viską sumaišai _liuks_ _liuks_ Na ganėtinai panašu,bet ne tinginys,o krekerių tortas Galima į sudėti įdėti dar daug ko,fantazijos ir skonio reikalas Bet labai skanus,nepalyginsi su tinginiu kur tik saldu,o čia truputi kitaip,savotiškas skonis,man labai patiko,sakėm su uošvene per kalėdas padarysim Quote (snieguoliuke) tai kai minusas pas jus radiatorius prisuka galvoju Taupo žmonės dieve tu mano,juk nešalta taip jau,21 šilumos per akis manau,pas mano uošvenę vos 18 va čia tai jau ne kas ir moka kosminius pinigus Gerai,kad prisuka,nes kai buvo gerai užvirinę kaip aš sakau,tai jau buvo net ir per daug šilumos,jei kieme minusas kam tuos radiatorius virinti iki karščiausio,labai gerai mūsų name viskas,jei šaltukas paspaudė šilumos duoda kiek reikia,o jei šalčio nėra primažina,namie šilumos užtektinai,o mokam mažai
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 7:18 PM | Žinutė # 1354 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) isisvirem pieniskos sriubos su vermiseliais . aš irgi išvyriau makaronų, brangiausias pabaigė kepsniukus, o mes sriubytės užvalgėm
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 7:18 PM | Žinutė # 1355 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na va mes tai morališkai ruošiamės operacijai, eisim pas daktarę žiūrėsim ką sakys miela ką patars galvoju Viskas bus gerai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 7:20 PM | Žinutė # 1356 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na ganėtinai panašu,bet ne tinginys,o krekerių tortas Galima į sudėti įdėti dar daug ko,fantazijos ir skonio reikalas Bet labai skanus,nepalyginsi su tinginiu kur tik saldu,o čia truputi kitaip,savotiškas skonis,man labai patiko,sakėm su uošvene per kalėdas padarysim aš bandžiau su vaisias bet tik razinos man tiko ir sumalti riešutai, o daugiau nelabai aš padarau sumaišau sudedu į formą ir viskas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 7:21 PM | Žinutė # 1357 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Viskas bus gerai gerai tai gerai bet va pinigų kiek tai galvojam gal už tokius pat pinigus į Vilnių važiuot na bet laiko dar turim
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 7:29 PM | Žinutė # 1358 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš bandžiau su vaisias bet tik razinos man tiko ir sumalti riešutai, o daugiau nelabai miela miela miela aš padarau sumaišau sudedu į formą ir viskas _liuks_ Tai ne taip dariai kokį aš šiandien valgiau, kas tau nelabai tiko? Quote (snieguoliuke) gerai tai gerai bet va pinigų kiek tai galvojam gal už tokius pat pinigus į Vilnių važiuot galvoju na bet laiko dar turim miela Tai čia mokama? labai daug kainuoja?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 7:36 PM | Žinutė # 1359 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai ne taip dariai kokį aš šiandien valgiau, kas tau nelabai tiko? ne jokios grietinės nededu , tik sakau sviestas, kondensuotas ir krekeriai , nes su vaisiai daug žaisti, išmirkyti pjaustyti ir t.t., o kai su jais man per saldu ir skonis visai kitoks Quote (Romeniukas) Tai čia mokama? labai daug kainuoja? anestiziologas ir chirurgas daug kainuoja bent jau pirmajam beveik privaloma dėti o dėl chirurgo dar nežinau koks operuotų
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 7:38 PM | Žinutė # 1360 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| a mano drauge su spec pleistrais panaikino bambos isvarza savo mazytei.pradzioj ir man buvo idomu kaip galima,o pasirodo...
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 7:39 PM | Žinutė # 1361 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) anestiziologas ir chirurgas daug kainuoja bent jau pirmajam beveik privaloma dėti galvoju o dėl chirurgo dar nežinau koks operuotų galvoju galvoju Įdomiai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 7:40 PM | Žinutė # 1362 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bent jau pirmajam beveik privaloma dėti o dėl chirurgo dar nežinau koks operuotų o kam jiem det?geriau pasidomek ar nereiks pirkt laseliniu,kateteriu,ir po operacijos antibijotiku
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 7:46 PM | Žinutė # 1363 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o kam jiem det?geriau pasidomek ar nereiks pirkt laseliniu,kateteriu,ir po operacijos antibijotiku Bet neoperuoja nemokai?
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 7:47 PM | Žinutė # 1364 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| teoriskai taip-praktiskai reik dar visko nusipirkt.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 7:50 PM | Žinutė # 1365 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) teoriskai taip-praktiskai reik dar visko nusipirkt. Tai tą aš suprantu,kad reikia beveik viską nusipirkti,bet gydytojams nereiiia duoti didelių pingų
|
Atsijungęs |
| |