Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 7:52 PM | Žinutė # 1366 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o kam jiem det?geriau pasidomek ar nereiks pirkt laseliniu,kateteriu,ir po operacijos antibijotiku tai dar daktarė viską pasakys, bet minėjo kad ne Quote (idit) a mano drauge su spec pleistrais panaikino bambos isvarza savo mazytei.pradzioj ir man buvo idomu kaip galima,o pasirodo... mes bandėm bet nieko sakė šeip išaugs, bet žinan kokie šiuolaikiniai vaikai tai sakėm bandysim operuot ir rekomendavo 6-7m daryti Quote (Romeniukas) Bet neoperuoja nemokai? tai pati operacija tai aišku kad nemokama, bet daktarams reikia duot maniškis kategoriškai prieš tuos kyšius, bet va kai bendradarbio mergytei operavo ir nieko nedavė tai labai sunkiai po narkozės atsibudo ir tas anestiozologas net užuominą numetė bendradarbės irgi sako reikia duoti nors kiek tai va ir mastom ką čia daryti , gal numot ranka ir važiuot į vilnių
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 7:53 PM | Žinutė # 1367 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai tą aš suprantu,kad reikia beveik viską nusipirkti,bet gydytojams nereiiia duoti didelių pingų operavo pažįstami vaikiuką nieko nereikėjo pirkti, dabar tėtis ligoninėje guli ir lašalines lašina irgi už nieką nemoka, o va palatoj kitas viras už viską moka
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 7:54 PM | Žinutė # 1368 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na as kai operacija dariaus tai is manes oficialiai dar paparase 260lt,bet nepaaiskino uz ka,na ir dar visokiu kateteriu,vaistu,bintu.gerai kad nedaviau anestezologei.nors ji ir gazdino kad nutrauks operacija<bet su chirurgu buvau sutarus tai jo zodis buvo galutinis>
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 7:55 PM | Žinutė # 1369 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na as kai operacija dariaus tai is manes oficialiai dar paparase 260lt,bet nepaaiskino uz ka,na ir dar visokiu kateteriu,vaistu,bintu.gerai kad nedaviau anestezologei.nors ji ir gazdino kad nutrauks operacija<bet su chirurgu buvau sutarus tai jo zodis buvo galutinis> tai va ir aš galvoju įdomu kaip bus, vieną kartą vieną sako kitą kartą kitaip
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 8:07 PM | Žinutė # 1370 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na bet kokiu atveju jei reiks moket tai nesvaru kurioj ligoninej.jei vilniui neturit kur apsistot tai sunku bus vaika lankyt,o kadangi jau didelis tai reikes papildomai uz lova moket
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 8:18 PM | Žinutė # 1371 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na bet kokiu atveju jei reiks moket tai nesvaru kurioj ligoninej.jei vilniui neturit kur apsistot tai sunku bus vaika lankyt,o kadangi jau didelis tai reikes papildomai uz lova moket tai va apie tai mes ir mastom, o vaikas ligoninei po tokios operacijos būna tik 2 dienas o Vilniui yra daug draugų bet vietiek nesinoretu palikt vaiko vieno
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 8:29 PM | Žinutė # 1372 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na jei apsisprendet tai teks ir kisenes patustint,cia gi daugiau kosmetine operacija. na ate varau su jaunimu biski televizoriu paziuresiu,pasaku teks paskaityt ir miegot.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 8:43 PM | Žinutė # 1373 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na jei apsisprendet tai teks ir kisenes patustint,cia gi daugiau kosmetine operacija. na ate varau su jaunimu biski televizoriu paziuresiu,pasaku teks paskaityt ir miegot. tai ir mums tai visi sako, čia gi kosmetinė operacija bet vistiek baisoka manasis tai jau irgi rengiasi eis į lovytę
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 9:22 PM | Žinutė # 1374 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va, galiu jau ir aš pasikompint, šiandien generaline dariau, radau visokių daiktelių, kuriuos buvau pamiršusi ir kad turiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 9:30 PM | Žinutė # 1375 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na va, galiu jau ir aš pasikompint, šiandien generaline dariau, radau visokių daiktelių, kuriuos buvau pamiršusi ir kad turiu kaip gerai kartais generalinė
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 10:14 PM | Žinutė # 1376 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na va, galiu jau ir aš pasikompint, šiandien generaline dariau, radau visokių daiktelių, kuriuos buvau pamiršusi ir kad turiu juokas Sveikute Aš tai dariausi generalinę po savo kosmetičkę ir aplamai vonios kambaryje,tai patikėk kur buvo gan nemaža kosmetičkė liko mažiau negu pusę ir vonios kambaryje daug ko apmažėjo Prasišvarinau kaip sakant,bet po švenčių reikės atssinaujinti O šiandien eilinį kartą dariu generalinę vaikųū kambarį,tai vėl pusę pramečiau sulaužytų žaislų ir šiaip šiukšlių,perstačiau truputi,kad man būtų lengviau matyti kur slepia šiukšles bet pikta sutvarkiau,išploviau, išvėdinau,gryžo ir vėl tas pats O ką daryti? nebežinau kaip išmokyti tvarkos,atrodo nei aš nei tėvas nesam nevalos iš kur tie vaikai tokie burdėlnikai?
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 10:17 PM | Žinutė # 1377 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O ką daryti? nebežinau kaip išmokyti tvarkos,atrodo nei aš nei tėvas nesam nevalos iš kur tie vaikai tokie burdėlnikai? o nepadeda dabar pasakymas kad kalėdų senelis viską mato ir neatneš dovanų krikštąsūniui mūsų tai labai padeda sako dabar auksinis vaikas, bet po švenčių vėl bus toks pats
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 10:19 PM | Žinutė # 1378 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) tai vėl pusę pramečiau sulaužytų žaislų ir šiaip šiukšlių,perstačiau truputi,kad man būtų lengviau matyti kur slepia šiukšles bet pikta sutvarkiau,išploviau, išvėdinau,gryžo ir vėl tas pats linkiu kantrybės jei niekas nepadeda nes šeip kaip jau ir nebemaži, turėtų suprasti kur šiukšles reikia dėti bet nieko gal dar išaugs
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 10:27 PM | Žinutė # 1379 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oij, kariaujam ir mes, viena diena baisu į vaikų kambarį ieit, kitą svečius jau ten net noris vestis ten, nes blizgančiai susitvarko..., manau pradės su amžiumi ir jiems patiems tvarkos, ypač kai draugai į svečius ateidinės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 10:42 PM | Žinutė # 1380 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) oij, kariaujam ir mes, viena diena baisu į vaikų kambarį ieit, kitą svečius jau ten net noris vestis ten, nes blizgančiai susitvarko..., manau pradės su amžiumi ir jiems patiems tvarkos, ypač kai draugai į svečius ateidinės Tikrai ne darželinukams suprasti apie tvarką,pas mano daraugė du paaugliai vaikai,ir kaip ji sako vienas už kitą apsišikę dar daugiau Sakk nesakius,kalbėk nekalbėjus,daro tą patį,nesitvarko nors tu ką,net nesarnata ir draugus atsivesti,sakau gal bus nesarmata kai jau reikės atsivesti ne draugus,o panelę ar vaikiną Taa jau ir susitvarkys ir nusipraus ir visa kita padarys
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |