Paplepėkim prie kavos puodelio 51 tema.
|
|
|
Kamelija | Data: Pirmadienis, 2010-12-27, 1:34 PM | Žinutė # 437 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 313
Apdovanojimai: 1
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Su šventemis Paziopsojau ir eglutes balsavimus su tais reikalais
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-12-27, 2:47 PM | Žinutė # 438 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na pagaliau tas bumas praėjo tiesa sakant pavargau tas užesys toks ir visi tie baliai pavargau kalėdų senelis labai buvo dosnus gavome labai daug dovanų tiek net nesitikėjome vakar kad atšvenčiau antrą dieną kalėdų pas tėti vajatau šnd galvutė skaudėjo na nieko baigiasi bumas dar naujakas ir fsio labukas aga kai dvi dienas pašventi galva tikrai truputį skauda kaip smagu gauti daug dovanų ane pas mus senis šiemet irgi buvo labai dosnus na va dar naujų sulaukti ir bus atokvėpis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-12-27, 2:48 PM | Žinutė # 439 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kamelija) Su šventemis tave irgi su šventėmis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-12-27, 2:48 PM | Žinutė # 440 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kaip smagu gauti daug dovanų ane _liuks_ _liuks_ _liuks_ _liuks_ pas mus senis šiemet irgi buvo labai dosnus na va dar naujų sulaukti ir bus atokvėpis juokas juokas jo smagu gauti tikrai tai jau taip dar nauji ir bus galima atsikvėpti pagaliau ką veikinėji?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-12-27, 2:51 PM | Žinutė # 441 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jo smagu gauti tikrai tai jau taip dar nauji ir bus galima atsikvėpti pagaliau tikrai taip, va bus keletą dienų atsigavimui Quote (Laurituke) ką veikinėji? darau vakarienę, mažius namuose tai dar su juo šaškėm palošiu apsitvarkiau pagaliau reikės eiti arbatytės užsikaisti ką tiu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-12-27, 2:54 PM | Žinutė # 442 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ką tiu pas mamą esu lauksim tetuko atvažiuos pasiimti mūsų pradėjo snigti tyngime eiti peškom namo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-12-27, 3:01 PM | Žinutė # 443 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) pas mamą esu lauksim tetuko atvažiuos pasiimti mūsų pradėjo snigti tyngime eiti peškom namo irgi gerai pas mus tai igi sninga bet labai mažai tokiomis snaigutėmis
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-12-27, 3:03 PM | Žinutė # 444 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pas mus tai igi sninga bet labai mažai tokiomis snaigutėmis miela mažai ir pas mus bet vis tiek tyngim nu po tų švenčių tingulys didelis yra kaip nosis šala tai ragas aš pripratusi prie 25 šilumos ir po trumpom vaikščioti tai čia pas mamą šalta man
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-12-27, 3:08 PM | Žinutė # 445 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kaip nosis šala tai ragas aš pripratusi prie 25 šilumos ir po trumpom vaikščioti tai čia pas mamą šalta man o aš prie šalčio nes kai lakstėm su keturračiais taip sušalau kad kai grįžom į nepakūrentą namą atrodė kad labai šilta
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-12-27, 3:11 PM | Žinutė # 446 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o aš prie šalčio juokas juokas nes kai lakstėm su keturračiais taip sušalau juokas juokas kad kai grįžom į nepakūrentą namą atrodė kad labai šilta juokas juokas nu jo iš po lauko atėjus ir čia man buvo šiltą dar sakiau kad labai šiltą pas jus o vat pabuvus nosis šala
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-12-27, 3:15 PM | Žinutė # 447 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu jo iš po lauko atėjus ir čia man buvo šiltą dar sakiau kad labai šiltą pas jus o vat pabuvus nosis šala manau visad taip na ka prisijungs su
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-12-27, 3:16 PM | Žinutė # 448 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na ka prisijungs su 4 jaučiu einu pasidaryti ir aš kol nosis nenušalė visai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-12-27, 3:23 PM | Žinutė # 449 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jaučiu einu pasidaryti ir aš kol nosis nenušalė visai man tai sloga didžiausia tai įsilašinau vaistukų, kurių negaliu pakęsti aš tai po pasilakstymo tikriausiai pašalau, nes virtau su keturračiu kelis kartus tai gerai kad į didelę pusnį, draugė tai nesuvaldė tai sumėtė keturratį tai dėjosi ant ledo, bet nieko baisaus, kai sako jai pasisekė
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-12-27, 3:37 PM | Žinutė # 450 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) man tai sloga didžiausia juokas juokas na va prisivažinėjei su keturačiu Quote (snieguoliuke) tai dėjosi ant ledo, bet nieko baisaus, kai sako jai pasisekė _liuks_ na tikrai pasisekė gerai kad tik taip
|
Atsijungęs |
| |