Paplepėkim prie kavos puodelio 51 tema.
|
|
idit | Data: Antradienis, 2010-12-28, 1:55 PM | Žinutė # 481 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (deimi22) Man atrodo, kad taviskis vezimas kaip mano turetas - jis labai patogus, bet velniskai sunkus na jei ieskai lengvo pasiziuek HAUCK firmos,nors gal dabar yra lengvu bet nebrangiu<maniskis 2 vietu tesvere vos 12 kg >
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-12-28, 2:01 PM | Žinutė # 482 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikute Quote (deimi22) Aciu Laurituke, kad atsiliepei miela su pasiulymu. Man atrodo, kad taviskis vezimas kaip mano turetas - jis labai patogus, bet velniskai sunkus, kai reikia i 5 auksta uztemti 12 reiks nulekt i komisa dar gyvai paziuret... nėra už ką jo patogumo labai patogus ir vaikui minkštas nu bet kad sunkus tai tikrai ,aš 1mame gyvenau kol mažas buvo tai nieko bet iki 5 tai reiktų pavagti stipriai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-12-28, 2:07 PM | Žinutė # 483 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na kuom uzsiemusios?a laukiat nauju svenciu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-12-28, 2:09 PM | Žinutė # 484 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas pupos na vo darbelio, po parduotuvių ir po kalnų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-12-28, 2:11 PM | Žinutė # 485 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) labas pupos labas labas Quote (snieguoliuke) ir po kalnų a nesusalot?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-12-28, 2:16 PM | Žinutė # 486 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) a nesusalot? na kadangi aš liūliuojuosi tai man šaltoka buvo bet kinderiui tai nei kiek ir tuo labaiu pas mus tik 2 šalčio tai po darbo ėjom per Senvagę o vaikų vaikų ant kalnelio dabar ruošiuosi eiti varškėtukus kepti, ir žagarėlių užsiprašė ką tiu veikinėji?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-12-28, 2:20 PM | Žinutė # 487 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ką tiu veikinėji? atseit tvarkinejuos visa diena Quote (snieguoliuke) ir tuo labaiu pas mus tik 2 šalčio na pas mus dabar -8 ir dar sninga<atseit dar sniego mazai yra >Quote (snieguoliuke) po darbo ėjom per Senvagę o vaikų vaikų ant kalnelio mes vakar su kaimynem ejom i miska zvereliu pasert vaikai dovanelem pasikeite,na o paskui zinoma vyrai saslyka susiorganizavo tai fainei lauke pasibovom,lasinukus pasaldem
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-12-28, 2:22 PM | Žinutė # 488 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na kuom uzsiemusios?a laukiat nauju svenciu išsiunčiau užsakymą atsiskaitėm su klijente tai ramu dabar laukiu Naujų nors jau pavargau nuo tų buvusių švenčių bet reikia ir naujų sulaukti nieko nepadarysi maniškis filmukus žiūri eisiu kepti kiaulienos karkos suktinį įdarytą iš mamos gavau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-12-28, 2:28 PM | Žinutė # 489 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) dabar laukiu Naujų nors jau pavargau nuo tų buvusių švenčių bet reikia ir naujų sulaukti nieko nepadarysi siemet su kuom pasnekam nieks nenori ju svest gal pasenom Quote (Laurituke) eisiu kepti kiaulienos karkos suktinį įdarytą iš mamos gavau vau kaip skanu Quote (Laurituke) maniškis filmukus žiūri o maniskiai kaip visada dickiai lauke,mazasis PS kankina
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-12-28, 2:36 PM | Žinutė # 490 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) atseit dar sniego mazai yra > tai vadinasi maža Quote (idit) mes vakar su kaimynem ejom i miska zvereliu pasert vaikai dovanelem pasikeite,na o paskui zinoma vyrai saslyka susiorganizavo tai fainei lauke pasibovom,lasinukus pasaldem kaip faina, mes važiuosim ketvirtadienį į mišką
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-12-28, 2:37 PM | Žinutė # 491 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kiaulienos karkos suktinį įdarytą iš mamos gavau oj neatsisakyčiau ir aš jo
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-12-28, 2:43 PM | Žinutė # 492 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kaip faina, mes važiuosim ketvirtadienį į mišką siandien jau tingejom sunis ir vaikus vedziot
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-12-28, 2:49 PM | Žinutė # 493 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) siemet su kuom pasnekam nieks nenori ju svest galvoju gal pasenom juokas nu blemba kas bus kai bus po kokį 50,ką darysime ir sakysime? Quote (idit) vau kaip skanu tikiuos bus skanus uždėjau jau kepti su bulvėmis Quote (idit) o maniskiai kaip visada dickiai lauke,mazasis PS kankina juokas PS Tai photoshopą? Quote (snieguoliuke) oj neatsisakyčiau ir aš jo atvaryk duosiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-12-28, 2:52 PM | Žinutė # 494 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) atvaryk duosiu blin kad nespėsiu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-12-28, 2:57 PM | Žinutė # 495 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) blin kad nespėsiu nu va
|
Atsijungęs |
| |