Paplepėkim prie kavos puodelio 51 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-01-02, 2:44 PM | Žinutė # 676 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas mielosios, dar kartelį su Naujais
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-01-02, 2:47 PM | Žinutė # 677 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Sveikutės na kaip išsilaikiusios ?man tai sprandą baisiausiai skauda bus matyt perpūtę mane lauke 12val per naujaką gerai išsilaikiusios, bet jau aš tik va miego buvo trukumas, nuėjom miegoti 7ryte, o po 2 valandų šventėme toliau, naujų sutikimas buvo super, su draugais, šokiais pokiais ir t.t šiandien prieš pietus tik grįžome namučio Laurituke tikriausiai perpūtė, nes vėjas gana didelis buvo 12val kaip jums sekėsi sutikti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-01-02, 2:55 PM | Žinutė # 678 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Laurituke tikriausiai perpūtė, nes vėjas gana didelis buvo 12val galvoju tai jau taip bus perpūtę mane čia na ryt gal jau bus praėję tepu su tepalu tokiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-01-02, 2:56 PM | Žinutė # 679 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tai jau taip bus perpūtę mane čia na ryt gal jau bus praėję tepu su tepalu tokiu na va ir išsigydysi pas mus dabar labai gražiai sninga
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-01-02, 3:06 PM | Žinutė # 680 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labutis dar kartelį Šiandien visą dieną sukuosi virtuvėje,pusę dienos tvarkiausi pusę dienos gaminau valgį Dabar kol kas poilsis,vėliau reiks vaikus maudyti,kirpti ir ruošti į darželį,jau ir Deivydukas keliaus pas draugus Naujieji sutikti paprastai,nieko ispūdingo ar audringo,labai ramiai ir tvarkingai
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-01-02, 3:07 PM | Žinutė # 681 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tai jau taip bus perpūtę mane čia na ryt gal jau bus praėję tepu su tepalu tokiu miela Žinau koks nemalonus tas jausmas,man dažnai taip būna Turėtų nuo tepaliuko greit praeiti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-01-02, 3:07 PM | Žinutė # 682 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pas mus dabar labai gražiai sninga miela visą dieną beveik sninga pas mus gražu bet jau to sniego krūvos mes iki akropolio važiuosim pasivaikščioti nir reikia tapuku Airidukui nuo 4tadienio į darželį jau eisime tai neturiu ką apmauti išaugo anuos kur nešiojo pradžioje darželyje
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-01-02, 3:08 PM | Žinutė # 683 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Žinau koks nemalonus tas jausmas,man dažnai taip būna Turėtų nuo tepaliuko greit praeiti anwei tikiuos taip ir bus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-01-02, 3:08 PM | Žinutė # 684 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mes iki akropolio važiuosim pasivaikščioti nir reikia tapuku Airidukui nuo 4tadienio į darželį jau eisime tai neturiu ką apmauti išaugo anuos kur nešiojo pradžioje darželyje Tai jau Airidukas keliaus į darželį
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-01-02, 3:09 PM | Žinutė # 685 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai jau Airidukas keliaus į darželį anwei miela jo jau eisime kažin kaip čia bus iš tikro bijau ir pagalvoti ar tik nebus rėkimų
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-01-02, 3:12 PM | Žinutė # 686 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jo jau eisime kažin kaip čia bus iš tikro bijau ir pagalvoti ar tik nebus rėkimų galvoju Pradžioje manau visko bus,reikės apsišarvuoti kantrybe ir su laiku viskas bus gerai Pradžia visada sunki ne tik vaikui,bet ir tėvams,bet reikia tik laiko ir net nepastebėsi,kaip pats airidukas jau norės eiti į darželį pas draugus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-01-02, 3:20 PM | Žinutė # 687 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Šiandien visą dieną sukuosi virtuvėje,pusę dienos tvarkiausi pusę dienos gaminau valgį Dabar kol kas poilsis,vėliau reiks vaikus maudyti,kirpti ir ruošti į darželį,jau ir Deivydukas keliaus pas draugus Naujieji sutikti paprastai,nieko ispūdingo ar audringo,labai ramiai ir tvarkingai o man šisndien išeiginė valgyt yra dar nuo naujų, indai švarūs, vaikas vakare eis maudytis, bet dar atostogos jam savaitę laiko, bet rytoj eisim į treniruotę Quote (Laurituke) važiuosim pasivaikščioti nir reikia tapuku Airidukui nuo 4tadienio į darželį jau eisime tai neturiu ką apmauti išaugo anuos kur nešiojo pradžioje darželyje išauga labai greitai žinok, aš tqai galvoju ar tik neiššaugs ir mūsiškis kol žiema pasibaigs mes eisim ant kalniuko, o vėliau kieme bus talka, sniegą valys bernužėliai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-01-02, 3:21 PM | Žinutė # 688 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o jau eisime kažin kaip čia bus iš tikro bijau ir pagalvoti ar tik nebus rėkimų jau didelis Airidėlis gal ir nebebus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-01-02, 3:29 PM | Žinutė # 689 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, super tavo naujas avataras
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-01-02, 3:30 PM | Žinutė # 690 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na plepsės ką veikinėjat mes tai va išgeriam arbatytės ir lekiam ant kalniuko
|
Atsijungęs |
| |