Paplepėkim prie kavos puodelio 51 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-01-10, 6:46 PM | Žinutė # 916 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) na kaip čia pasakius "kaip šlapiu maišu trenkta" nes jau šiandiena reikėjo anksti keltis ir vaikus ką į mokyklą, o ką į darželį išleisti, o dar naktį mažiui ausytę suskaudo tai galvojau pasiųsiu aš irgi kažkaip keistai jaučiuosi, pagaliau kinderiui irgi į darželį , o dabar kaip mažylio ausytė? nebeskauda? gal perpūtė vėjelis sveikatytės
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-01-10, 6:48 PM | Žinutė # 917 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes šien buvom pas gydytoją, dėl kraujo tyrimo, ir žinia puiki viskas gerai, kraujas idealus, visi kiti tyrimai taip pat, dabar beliko laukti eilės dėl operacijos ir viskas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Pirmadienis, 2011-01-10, 6:54 PM | Žinutė # 918 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o tai maždaug kada planuojate operuotis o žinok viena ausytė kaip ir nieko, bet vakar suskaudo kita nors atrodo vaistukus lašinau ir į vieną ir į kitą
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-01-10, 6:56 PM | Žinutė # 919 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) o tai maždaug kada planuojate operuotis o žinok viena ausytė kaip ir nieko, bet vakar suskaudo kita nors atrodo vaistukus lašinau ir į vieną ir į kitą na ryt skambinsimės tai daktarei kuri operuos ji užrašys į eilę, ir paskambins kai atsilaisvins vieta , galvoju gal jau sausį bus viskas tvarkoj ai koks nemalonus jausmas kai ausytė skauda, bet tikiuosi ka greitas pasveiksite
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Pirmadienis, 2011-01-10, 7:04 PM | Žinutė # 920 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) galvoju gal jau sausį bus viskas tvarkoj ir kaip reguojate į operaciją
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-01-10, 7:08 PM | Žinutė # 921 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) ir kaip reguojate į operaciją man kažkoks siaubas, nors visi ramina kad įprasta operacija bet vistiek kažkaip nemalonu , o kinderis tai gerai, sako pagaliau ir aš nors kartą ligoninėje pabūsiu
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Pirmadienis, 2011-01-10, 7:11 PM | Žinutė # 922 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kinderis tai gerai, sako pagaliau ir aš nors kartą ligoninėje pabūsiu svarbiausia,kad vaikas ramiai reguoja ir dar nėra isibaiminęs ligoninės
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-01-10, 7:14 PM | Žinutė # 923 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) svarbiausia,kad vaikas ramiai reguoja ir dar nėra isibaiminęs ligoninės na gydytojų jis nelabai bijo, nes ligoninėje buvom tik kai gimė tai dabar jam toks azartas gal kad pagaliau ir jis nors vieną kartą bus daktarė sako tėveliai labaiu pergyvena nei vaikas
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Pirmadienis, 2011-01-10, 7:18 PM | Žinutė # 924 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) daktarė sako tėveliai labaiu pergyvena nei vaikas nu kas tiesa tai tiesa žinai visad bijai daugiau už vaiką, nes tau reiks matyti jo skausmus po operacijos, o mamai vistiek daugiau skauda nei vaikui
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-01-10, 7:27 PM | Žinutė # 925 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) nu kas tiesa tai tiesa žinai visad bijai daugiau už vaiką, nes tau reiks matyti jo skausmus po operacijos, o mamai vistiek daugiau skauda nei vaikui tikrai taip baisu kaip į narkozę reaguos , na bet tikiuosi kad viskas bus gerai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2011-01-10, 7:36 PM | Žinutė # 926 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės, aš jau po šokiu, valgyt padaryta, vakarėlis mano
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Pirmadienis, 2011-01-10, 7:37 PM | Žinutė # 927 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas, tai jau prisišokai iki valios
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-01-10, 7:39 PM | Žinutė # 928 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas vakarėlis Quote (vaidabas) Sveikutės, aš jau po šokiu, valgyt padaryta, vakarėlis mano Kaip tau faina
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-01-10, 7:40 PM | Žinutė # 929 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mes ir šiandien buvome pas gydytoja dėl šlapinimosi į lovą,tai rytoj priduosime šlapimą ir išrašys greičiausiai labai brangius vaistus,na mūms brangu,nes 99 procentai,kad nieko rimto nėra,o paveldimumas,bet sako tie vaistai labai geri ir viskas turėtų susitvarkyti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-01-10, 7:41 PM | Žinutė # 930 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikutės, aš jau po šokiu kaip faina :_liuks_: daug jūsų susirenka
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Pirmadienis, 2011-01-10, 7:42 PM |
Atsijungęs |
| |