Paplepėkim prie kavos puodelio 51 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-01-11, 1:22 PM | Žinutė # 1021 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) Sveikutės 4 Romeniukai, avataras gražus, man patinka asmeniniai 10 Sveikute,ačiukas Quote (zydre) sveikutes... _liuks_ Sveikute,malonu,kad prisijungei prie mūsų plepaliukų,junkis drąsiai,manau maloniai pabendrausime
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-01-11, 1:23 PM | Žinutė # 1022 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Šiandien nepastebėjau, jog tel išsikroves, žadintuvas nesuveikė, vakų nepakėliau Aš tai nuo vaistų taip kietai miegu,kad jau savaitę laiko visai nebegirdžiu žadintuvo vyras kelia,sako kelkis jau antrą kartą žadintuvas skamba,o aš visai negirdžiu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-01-11, 1:27 PM | Žinutė # 1023 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Buvome šiandien pas gydytoją,pridavėme šlapymo tytimą,viskas gerai,tai išrašė vaistukų,kai nuėjau į vaistinę ir pamačiau kiek 3 mėnesių vaistai kainuoja,vos šokas neištiko,600lt Bet ačiū dievui kompensavo 100 procentų Dabar reikia tikėtis,kad vaistukai padės ir viskas susitvarkys,lovytė bus sausa. Dar dėl viso pikto ketvirtadienį nueisime pasidaryti šlapimo pūslės echoskopijos Ir tikiuosi,kad viskas bus gerai Tai pat šiandien pasiskabinau į buvusią darbovietę,tai direktorius sakė paieškos man darbo Tikiuosi,kad ką nors sugalvos,kad mane priimtų vėl Reikės dabar kumščius laikyti ir melstis
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Antradienis, 2011-01-11, 3:26 PM | Žinutė # 1024 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės Quote (Romeniukas) vaistai kainuoja,vos šokas neištiko,600lt Bet ačiū dievui kompensavo 100 procentų na čia tai tikrai gera naujiena ir tikėkimės kad viskas susitvarkys Quote (Romeniukas) Tai pat šiandien pasiskabinau į buvusią darbovietę,tai direktorius sakė paieškos man darbo Tikiuosi,kad ką nors sugalvos,kad mane priimtų vėl Reikės dabar kumščius laikyti ir melstis va dėl to tai tikrai reikia melstis šiais laikais taip sunku, bet manau turėtų pasisekti
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-01-11, 3:32 PM | Žinutė # 1025 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) na čia tai tikrai gera naujiena ir tikėkimės kad viskas susitvarkys Tikrai,dabar reikia tikėtis geriausio Quote (vijole1972) va dėl to tai tikrai reikia melstis šiais laikais taip sunku, bet manau turėtų pasisekti mua mua mua Na įdomu kaip čia bus,bet bent jau direktorius,sako malonu,kad paskambinai,tipo pasidomės ir paieškos man darbo,žino,juk kad gera darbuotoja buvau Dabar reikia laukti skambučio,jei nesulauksiu tai reiškia nėra darbelio
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-11, 4:53 PM | Žinutė # 1026 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zydre) sveikutes... labukas malonu kad prisijungei Quote (vaidabas) Šiandien nepastebėjau, jog tel išsikroves, žadintuvas nesuveikė, vakų nepakėliau tai didžioji 9 val atėjo ir klausia, išeiginė šiandien? tai į antrą pamoka tik išejo maniškiai.. tai gerai kad į antrą nuėjo pasitaiko pasitaiko
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-11, 4:55 PM | Žinutė # 1027 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Buvome šiandien pas gydytoją,pridavėme šlapymo tytimą,viskas gerai,tai išrašė vaistukų,kai nuėjau į vaistinę ir pamačiau kiek 3 mėnesių vaistai kainuoja,vos šokas neištiko,600lt Bet ačiū dievui kompensavo 100 procentų Dabar reikia tikėtis,kad vaistukai padės ir viskas susitvarkys,lovytė bus sausa. Dar dėl viso pikto ketvirtadienį nueisime pasidaryti šlapimo pūslės echoskopijos Ir tikiuosi,kad viskas bus gerai na matai nereikia mokėti o tai svarbiausia , tim man keista kaip neištyrus vaiko iki galo jau paskyria vaistus svarbiausia kad padėtų Quote (Romeniukas) Tai pat šiandien pasiskabinau į buvusią darbovietę,tai direktorius sakė paieškos man darbo Tikiuosi,kad ką nors sugalvos,kad mane priimtų vėl Reikės dabar kumščius laikyti ir melstis atsibodo namuose sedėti , kad sakei neapsimoka dirbti, bet tikiu kad jau norisi veiksmo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-11, 4:57 PM | Žinutė # 1028 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na įdomu kaip čia bus,bet bent jau direktorius,sako malonu,kad paskambinai,tipo pasidomės ir paieškos man darbo,žino,juk kad gera darbuotoja buvau Dabar reikia laukti skambučio,jei nesulauksiu tai reiškia nėra darbelio o tai ko vėl nori ten gi nieko gero sakei gal ir vyrui atsiras šeip sunku dabar su tais darbais, bet jei nebandysi tai nežinosi
|
Atsijungęs |
| |
Kamelija | Data: Antradienis, 2011-01-11, 4:59 PM | Žinutė # 1029 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 313
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kosmaras ta Panevezio raj.poliklinika , jei ketvirtadieni kortele neatsiras eisiu pas vyr.gydytoja aiskintis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-11, 5:19 PM | Žinutė # 1030 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kamelija) kosmaras ta Panevezio raj.poliklinika , jei ketvirtadieni kortele neatsiras eisiu pas vyr.gydytoja aiskintis o kas nutiko o kad košmaras tai faktas manau visose poliklinikose
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-01-11, 5:20 PM | Žinutė # 1031 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na matai nereikia mokėti o tai svarbiausia _liuks_ , tim man keista kaip neištyrus vaiko iki galo jau paskyria vaistus galvoju miela svarbiausia kad padėtų _liuks_ Nėra ką tirti,šlapimas geras,dar echoskopiją padarys,čia greičiausiai paveldima,nuo tų vaistų blogiau nebus,tik geriau turėtų būti Quote (snieguoliuke) atsibodo namuose sedėti 10 , kad sakei neapsimoka dirbti, bet tikiu kad jau norisi veiksmo _liuks_ _liuks_ Dabar nebesvarbu apsimoka ar neapsimoka,jau bloga nuo namų Quote (snieguoliuke) o tai ko vėl nori ten gi nieko gero sakei 10 10 gal ir vyrui atsiras _liuks_ _liuks_ šeip sunku dabar su tais darbais, bet jei nebandysi tai nežinosi miela _liuks_ Geriau ten dirbti,nei nieko neveikti. bet kai buvau darbo biržoje tarpininkė sako dviejų mėnesių laikotarpį turi pagerėti situacija su darbais,atsiras remiamų darbų,darbdaviai to tik ir telaukia. Quote (Kamelija) kosmaras ta Panevezio raj.poliklinika , jei ketvirtadieni kortele neatsiras eisiu pas vyr.gydytoja aiskintis Praganė kortelę
|
Atsijungęs |
| |
Kamelija | Data: Antradienis, 2011-01-11, 5:28 PM | Žinutė # 1032 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pragane antra savaite ir kas svarbiausia bukle ne gereja, o gydytis negali
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-01-11, 5:30 PM | Žinutė # 1033 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kamelija) pragane antra savaite ir kas svarbiausia bukle ne gereja, o gydytis negali Nu siaubas tikras Tikrai reikia nueiti pas vyriausią gydytoją,tegul daro tvarką Kas čia per bardakas,juk negalima šitaip Tikiuosi,greit atras knygelę
|
Atsijungęs |
| |
Kamelija | Data: Antradienis, 2011-01-11, 5:33 PM | Žinutė # 1034 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labai tikiuosi šiandien vyresnėlei krikšto tėvai dovaną Kalėdinę įteikė gerokai pavėlavę
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Antradienis, 2011-01-11, 5:39 PM | Žinutė # 1035 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kamelija) šiandien vyresnėlei krikšto tėvai dovaną Kalėdinę įteikė gerokai pavėlavę geriau vėliau negu niekad
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |