Paplepėkim prie kavos puodelio 51 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-01-12, 7:57 PM | Žinutė # 1126 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) ieskau 12 siandien viena paprase pabut su vaiku 11men pora val.na vaikas ramus pasitaike,bet va man buvo keista kad mama man taip lengvai paliko savo vaika zinodama tik mano varda Įdomiaia,atėjei ir paliko tau vaiką nieko neklausė nieko neužsirašė Kokia keista mama
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-01-12, 8:01 PM | Žinutė # 1127 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Įdomiaia,atėjei ir paliko tau vaiką nieko neklausė nieko neužsirašė Kokia keista mama va butent,bet nieko nesakiau sakyciau jauna-durna,bet cia kogero ne tas atvejis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-01-12, 8:01 PM | Žinutė # 1128 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) siandien viena paprase pabut su vaiku 11men pora val.na vaikas ramus pasitaike,bet va man buvo keista kad mama man taip lengvai paliko savo vaika zinodama tik mano varda<o gal as paranojike ,bet bent duomenis buciau nusirasius > ot tai keistuolė Quote (Romeniukas) niškiai tai piešia,dailininkai didieji maniškis tai žiūri rūsišką filmuką, sako man reikia mokytis užsienio kalbas nes mokykloje bus sunku
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-01-12, 8:03 PM | Žinutė # 1129 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) va butent,bet nieko nesakiau galvoju sakyciau jauna-durna,bet cia kogero ne tas atvejis Labai jau gal patikima pasirodei,bet vistiek manau taip negali,aoho kaip rizikuoja
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-01-12, 8:08 PM | Žinutė # 1130 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) maniškis tai žiūri rūsišką filmuką, sako man reikia mokytis užsienio kalbas nes mokykloje bus sunku o maniskiai atseit prie pamoku,visZygutis juos pajuokina.tam kad Zygis mane prie kompo leistu nupirkau maza masina su distanciniu tai daba zirzina
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-01-12, 8:10 PM | Žinutė # 1131 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Labai jau gal patikima pasirodei,bet vistiek manau taip negali,aoho kaip rizikuoja tai va kad ant velnias zino ko gali ''uzsokti'',gi bute jos buvau palikta viena<o gal kameru buvo prikaisiojus >
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-01-12, 8:10 PM | Žinutė # 1132 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) maniskiai atseit prie pamoku,visZygutis juos pajuokina.tam kad Zygis mane prie kompo leistu nupirkau maza masina su distanciniu tai daba zirzina ot gera mamytė ir vaikas patenkintas ir pati gali prie kompo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-01-12, 8:11 PM | Žinutė # 1133 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ot gera mamytė ir vaikas patenkintas ir pati gali prie kompo a mamytej jau galva pradeda skaudet
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-01-12, 8:15 PM | Žinutė # 1134 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) mamytej jau galva pradeda skaudet ir tikriausiai nuo tos mašinos
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-01-12, 8:15 PM | Žinutė # 1135 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o maniskiai atseit prie pamoku,visZygutis juos pajuokina.tam kad Zygis mane prie kompo leistu nupirkau maza masina su distanciniu tai daba zirzina Oj kaip mus užkniso mašinos su distanciniais o dar džipai nežinauką kaimynai pagalvotų,gerai,kad po mumis gyvena neprigirdinti pensininkė Quote (idit) tai va kad ant velnias zino ko gali ''uzsokti'',gi bute jos buvau palikta viena Gal ir kamera yra,ką čia gali žinoti,kaip sakant išbadė gal tave Gal stebėjo tave kitame bute pas kokią kaimynę
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-01-12, 8:16 PM | Žinutė # 1136 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ir tikriausiai nuo tos mašinos aga gerai kad batareikos mazos<turiu vilti kad si vakara jau nuses >
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-01-12, 8:18 PM | Žinutė # 1137 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) gerai kad batareikos mazos<turiu vilti kad si vakara jau nuses > jos greit nusėda, tai tau pasiseks
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-01-12, 8:19 PM | Žinutė # 1138 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) aga juokas gerai kad batareikos mazos Tai gerai tau būtų ramybė,o pas mus džipas pakraunamas Gerai,kad bent jau kitos mašinos batareikos nepakraunamos
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-01-12, 8:26 PM | Žinutė # 1139 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai gerai tau būtų ramybė,o pas mus džipas pakraunamas Gerai,kad bent jau kitos mašinos batareikos nepakraunamos gi galima pakroveja paslept<esu darius ir taip >,na jau dau velu tai nemanau kad spes nusodint.varysiu jaunma gult-ryte labai sunkiai kelias ypac Zigutis.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-01-12, 8:31 PM | Žinutė # 1140 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) gi galima pakroveja paslept,na jau dau velu tai nemanau kad spes nusodint.varysiu jaunma gult-ryte labai sunkiai kelias ypac Zigutis. Paslėpt tai galima,bet gi žino,kad galima pakrauti tai zyzia tada,o aš nusileidžiu ir pakraunu,tik tėtis griežtesnis pasako ne,reiškia ne
|
Atsijungęs |
| |