Paplepėkim prie kavos puodelio 52 tema.
|
|
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 6:57 PM | Žinutė # 1471 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) taip, visi komisijos nariai juk nešioja.., pirmininkė ir ta geras.pas mus niekas neatnesa.o mes labai ir nesiverziam balsuot.daba visi daug zada o paskui tik del saves tedirba.
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 6:58 PM | Žinutė # 1472 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na stai ir as buvau knygu mugej nusikaliau ,tai dabar guliu sokolada valgau
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 7:06 PM | Žinutė # 1473 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) geras.pas mus niekas neatnesa.o mes labai ir nesiverziam balsuot.daba visi daug zada o paskui tik del saves tedirba. kad vėluoja spausdint, mes šiandien gavom, ryt jau nešiosim, tai ir jūs gal greit gausit Quote (Venera) Na stai ir as buvau knygu mugej nusikaliau ,tai dabar guliu sokolada valgau o, Vilniuj buvai? na, pasakok, ką pasipirkai?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 7:07 PM | Žinutė # 1474 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) uris baigia savo irgi derliu i ruskyna isparduot .daba gavom 2 didelius maisus tai manau kokiem 2 men tureciau uztekt. taii mes irgi 2 imsim o trečią sakė duos dovanų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 7:08 PM | Žinutė # 1475 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) geras.pas mus niekas neatnesa.o mes labai ir nesiverziam balsuot.daba visi daug zada o paskui tik del saves tedirba. mums vakar atnešė, bet nežinau ar eisim balsuot Quote (Venera) buvau knygu mugej nusikaliau oj kaip norėčiau aš į tą mugę bet jaučiu žmonių kiek
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 7:12 PM | Žinutė # 1476 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet jaučiu žmonių kiek jo zmoniu daug....rubinej aptrnaujanciajai nuo karscio tusas nubeges ir tokia vaiksto kaip apsvaigus eina nebezino kur eina,oi nepavydziu...kai atejom tai normaliai energinga bet kai isejom pagailo
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 7:12 PM | Žinutė # 1477 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) tai ir jūs gal greit gausit mes jau 5 metai gyvenam tai niekad ir neatnese,nei i prezidentes rinkimus nei seimo.ir vieta esam cia deklarave bet turbut tingi vaizinet vistik nuo rinkimu apygardos esam nutole net 5 km Quote (snieguoliuke) taii mes irgi 2 imsim o trečią sakė duos dovanų na mes mazdaug i men po maisa suvartojam.sake daugiau nebeduos tai teks imt is uosviu<o pas juos bulves mazos ir su akim >
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 7:16 PM | Žinutė # 1478 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o, Vilniuj buvai? na, pasakok, ką pasipirkai? Aha Vilniui,broliui knyguciu kokiu fainu nupirkau nepaleidzia laimingas vaiksto sako myliu sese prezidente matem 2metrai nuo jos stovejom ir garsesniu zmoniu parasiuku gavom...zodziu faina buvo ir dar su klasiokem
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 7:17 PM | Žinutė # 1479 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na mes mazdaug i men po maisa suvartojam.sake daugiau nebeduos tai teks imt is uosviu<o pas juos bulves mazos ir su akim > mes irgi nemažai , visur jau pabrangę, tai va sakė mums po 0,80cnt už kg parduos tai imsim 2, ir sako na dar vieną duosiu dovanų tai sakau užteks iki naujų bulvikių Quote (idit) rinkimu apygardos esam nutole net 5 km na pasirodo vadinasi toli, ir gal už jus kas prabalsuoja
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 7:19 PM | Žinutė # 1480 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Venera) Aha Vilniui,broliui knyguciu kokiu fainu nupirkau nepaleidzia laimingas vaiksto sako myliu sese prezidente matem 2metrai nuo jos stovejom ir garsesniu zmoniu parasiuku gavom...zodziu faina buvo ir dar su klasiokem kaip faina
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 7:20 PM | Žinutė # 1481 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) visur jau pabrangę, va kruopos tai neneormaliai pabrangusios.apie cukru net nesneku
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 7:24 PM | Žinutė # 1482 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) va kruopos tai neneormaliai pabrangusios.apie cukru net nesneku pas mus juokingai atrodo, cukrus vienoj parduotuvėj 5,20, o centuke 3,29 bulvi mes kažkaip mažai valgom, kokių trijų gerų maišų mums užtenka, nes labiau makaronus, ryžius, mėgstam
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 7:25 PM | Žinutė # 1483 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) va kruopos tai neneormaliai pabrangusios.apie cukru net nesneku kruopos aga, aš kai tik makaronai mano Divella arba Libella nuolaida tai užsiperku nes mano brangiausiajam kiti nelabai man tai jie vienodi o cukrus pas mus 3,29 šiandien dar pirkau
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 7:27 PM | Žinutė # 1484 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o centuke 3,29 centukas pamirso kaina paklet.siandien dar kaip tik paziurejau tai maximoj po 3,99 .pigesnio nebuvo bet man siandien aktualu buvo krupos,nes suo musu jas teeda
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 7:28 PM | Žinutė # 1485 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) centukas pamirso kaina paklet.siandien dar kaip tik paziurejau tai maximoj po 3,99 .pigesnio nebuvo bet man siandien aktualu buvo krupos,nes suo musu jas teeda geras , vadinasi man pasisekė bet lyg ir žadėjo nekelt kainos artimiausiai mėnesiais
|
Atsijungęs |
| |