Paplepėkim prie kavos puodelio 52 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-01-21, 11:00 AM | Žinutė # 16 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) oooo...čia tai gerai žinau kas jums patinka na ką reikia eiti lovą pasikloti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-01-21, 11:03 AM | Žinutė # 17 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Dar palauksiu žėsiu gal praeis Quote (Romeniukas) jei nepraeis reikės eiti pas gydytoją,bet keista,niekada neturėjau jokių problemų su kskrandžiu,o čia taip staigiai praeis nepraeis reikia eiti pas gydytoją, nes jei praeis pradės vėl kada skaudėti, ir neduok dieve niekuo padėti nebegalės, jug negali nei iš šio nei iš to pradėti skaudėti, vadinasi kažkas yra negerai, ir laiku reikia pradėti gydyti, o ne tada kai jau per vėku jug ne maži vaikas, o skardis tai ne juokas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-01-21, 11:04 AM | Žinutė # 18 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Gerai,kad ir neprašiau niekieno spjauti juokas tai jau tikrai būtų kaip mano draugei Quote (Romeniukas) Dar palauksiu žėsiu gal praeis 10 kad tik nepablogėtų
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-01-21, 11:05 AM | Žinutė # 19 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) žinau kas jums patinka _liuks_ nu jo tikrai žinai Quote (snieguoliuke) na ką reikia eiti lovą pasikloti pas mane dar vis neklotos nu dar vis nori prigulti matyt dar organizmui reikia
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-01-21, 11:06 AM | Žinutė # 20 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| http://megstamiausias.ucoz.com/forum/160-3008-1 kviečiu visas sudalyvauti naujame konkurse su prizu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-01-21, 11:07 AM | Žinutė # 21 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kad tik nepablogėtų galvoju Jei šiandien nepraeis tada rytoj eisiu pas dakterę,per vieną dieną blogiau nebus,tikrai nenumirsiu Ką gudro veikinėjate,ką savaitgaliui suplanavę
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-01-21, 11:08 AM | Žinutė # 22 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) pas mane dar vis neklotos nu dar vis nori prigulti matyt dar organizmui reikia reikia reikia, aš irgi norėčiau darprigult, traukia prie žemės bet va reikia eiti antakių susitvarkyti, tada kinderio lėksiu pasiimt, nemiegos šiandien, o vakare lėksim iki Babilono
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-01-21, 11:09 AM | Žinutė # 23 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Jei šiandien nepraeis tada rytoj eisiu pas dakterę,per vieną dieną blogiau nebus,tikrai nenumirsiu o jei pagerės aišku neisi dėl ramios galvos manau nueik nors ir praeis skausmas tegu išsiaiškina kas te yra Quote (Romeniukas) Ką gudro veikinėjate,ką savaitgaliui suplanavę šiandien į babiloną, ryt brangiausias išvažiuoja dirbti prie namo, tai mes į miestą jaučiu eisim, o vakare į kiną su draugais ką jūs?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-01-21, 11:11 AM | Žinutė # 24 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Einu plepsės į lovą,labai negera,šaltis krėsti pradėjo,kratausi kaip epušės lapas,dar apsirgsiu tai visai bus prastai, ikiukas gerų plepaliukų,jei neapsirgsiu pasirodysiu,o jei nebepasirodysiu reiškia liga paguldė mane į lovą
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2011-01-21, 11:29 AM | Žinutė # 25 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labukas aš jau pietauju va apsišviečiu internete, ir lekiu šaldytuvą valyt, nes mažylis grietinę išpylė, dar kad nematytume, viskuo apkrovė
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-01-21, 11:34 AM | Žinutė # 26 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) ir lekiu šaldytuvą valyt, nes mažylis grietinę išpylė, dar kad nematytume, viskuo apkrovė Quote (vaidabas) aš jau pietauju aš laukiu saviškio pietausim kartu
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Penktadienis, 2011-01-21, 2:31 PM | Žinutė # 27 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes radau benarsydama interneto platybese jus, ir matau pazistamu niku
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-01-21, 2:39 PM | Žinutė # 28 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zaliaake25) Sveikutes radau benarsydama interneto platybese jus, ir matau pazistamu niku labukas aš irgi galvoju čia tu ar ne tu , bet pasirodo tu sveika atvykusi
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Penktadienis, 2011-01-21, 2:45 PM | Žinutė # 29 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) labukas mua mua mua mua aš irgi galvoju čia tu ar ne tu , bet pasirodo tu mua mua sveika atvykusi welcome As as kas cia daugiau belsis, skaitineju apie kudikiu - vaikiuku maitinima mamos pienu, man taigi aktualu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-01-21, 2:47 PM | Žinutė # 30 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zaliaake25) As as kas cia daugiau belsis, skaitineju apie kudikiu - vaikiuku maitinima mamos pienu, man taigi aktualu labai smagu yra taip pat neblogų temelių čia
|
Atsijungęs |
| |