Paplepėkime prie kavos puodelio 53 tema
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-02-22, 11:06 AM | Žinutė # 181 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) jos jau pasakys kokie ,mano sugebejimai pirmas nenutylu niekada duok kalbet bet ne valgyt juokas juokas juokas o jei duosi abu tai pasekmes neaiskios bus mua kad daugiau čia tokių
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-02-22, 11:07 AM | Žinutė # 182 |
[ ( US) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1078
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) rugsėjį bus 4 metukai Quote (vaidabas) dar tavo info pasitikrinau, blyn, galvoju gal čia koks vyriškis čia nors pati su vyrišku nicu Mes ir rugseji gime mano ik mergyte as jas dvi turiu pumpureliai mano Vaidabas o tu nepatikesi bet vakar keiciau o kaip cia dabar vel vyru tapau reiks pasikeist
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-02-22, 11:07 AM | Žinutė # 183 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) .na kuo daugiau plepsiu tuo geriau _liuks_ tikrai taip
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2011-02-22, 11:09 AM | Žinutė # 184 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) a man sirdis lipa lauk,akyse saulutes skraido,galva plysta,vaikai nervija..kosmaras kas tau dabar? bent kraujo tyrimus kada dareis? man į pavasarine mažakraujyste čia panašu eisi pati saves žiūrėt, ar mum tavo adreso ieškot
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota vaidabas - Antradienis, 2011-02-22, 11:10 AM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-02-22, 11:09 AM | Žinutė # 185 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) Mes ir rugseji gime mano ik mergyte anwei as jas dvi turiu mua pumpureliai mano mua kaip faina svajone mano mergaitė nu žinok anuo niku kai buvai tai galvojau bachuriukas koks bet žiūriu Jurgita vardas kai keičiau niką tai sakau nu va pana čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-02-22, 11:10 AM | Žinutė # 186 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) a man sirdis lipa lauk,akyse saulutes skraido,galva plysta,vaikai nervija..kosmaras ei kas čia dabar žiūrėkis sveikatos o tai bus paskui kas rimto
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-02-22, 11:11 AM | Žinutė # 187 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kad daugiau čia tokių Quote (idit) praktiskai visos kavenskos tokios .na kuo daugiau plepsiu tuo geriau nu nu pritempsim ir daugiau Oi ne kavenskos as is Siauliu Nesuvokiu arr man ir kas akyse skraido ar kaip bet koks ten laiaks virsuj eina jauciu tikrai negeras jis
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2011-02-22, 11:13 AM | Žinutė # 188 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na įnešei Pumpurėl čia naujo vėjo, klausimais užkankinsim žiūriu GB, o aš vasarot skrendu irgi į GB.., va būt faina, jei išsirškintumėm, kad kokiam Liverpulyje gyveni
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-02-22, 11:13 AM | Žinutė # 189 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| lekiu neilgam sugrisiu greit paskambino mano kriksto sunus nu nori jis su manim skaipu pakalbet nors pasiusk
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-02-22, 11:14 AM | Žinutė # 190 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na įnešei Pumpurėl čia naujo vėjo, klausimais užkankinsim žiūriu GB, o aš vasarot skrendu irgi į GB.., va būt faina, jei išsirškintumėm, kad kokiam Liverpulyje gyveni Vaidabas mes cia viesulus tuoj susuksim As laaaaaaaaaaaaabai netoli Liverpulio ,bet sirdi Siauliete
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-02-22, 11:15 AM | Žinutė # 191 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kas tau dabar? bent kraujo tyrimus kada dareis? man į pavasarine mažakraujyste čia panašu eisi pati saves žiūrėt, ar mum tavo adreso ieškot Quote (Laurituke) ei kas čia dabar žiūrėkis sveikatos o tai bus paskui kas rimto itariu vel spaudimas streikuoja.gydytoja sake nuo nervu.pernai dariaus visus imanomus tyrimus tai sake puse bedos,na gyvensiu dar ilgai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-02-22, 11:17 AM | Žinutė # 192 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) nu nu pritempsim ir daugiau mua tempiam,tempiam Quote (Pumpurelis) Siauliu aš irgi mes kaimynės Quote (Pumpurelis) cia viesulus tuoj susuksim reikia reikia čia tų viesulų mums
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-02-22, 11:18 AM | Žinutė # 193 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) itariu vel spaudimas streikuoja.gydytoja sake nuo nervu.pernai dariaus visus imanomus tyrimus tai sake puse bedos,na gyvensiu dar ilgai o tai vaistus kokius naudoji?
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2011-02-22, 11:21 AM | Žinutė # 194 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) itariu vel spaudimas streikuoja.gydytoja sake nuo nervu.pernai dariaus visus imanomus tyrimus tai sake puse bedos,na gyvensiu dar ilgai žinok man panašiai pernai buvo, spaudimas šokinėjo, širdis tabalavos, ieškojo kame reikalas, net skydliaukę tyrė, ir dar užpykau, kai pasakė kad čia antidepresantų išrašė, bet va savaitėlę pagėriau. ir vėl ėjau kai tankas.. rudeniop pasikartoje buvo, bet va like kelios tabletėlėe buvo, išgėriau, ir tvarkoj.. Quote (Pumpurelis) As laaaaaaaaaaaaabai netoli Liverpulio geras, jau su viena šiauliete netyčia ten susipažinau, Rylije ji, dabar dar viena bus, vis aukštaitkos
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-02-22, 11:22 AM | Žinutė # 195 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o tai vaistus kokius naudoji? kazkokius raminancius ir nuo spaudimo.bet jie migdo.seip tai cia man kas kelis men vis kartojas,gydytoja sake kai turesiu daugiau laisvo laiko duos dar siuntimu pas gydytojus.bet zinant kad daba nieks niko nedaro veltui tai dar reik koki lysna tukstanteli turet norint visapusiskai issitirt
|
Atsijungęs |
| |