Paplepėkime prie kavos puodelio 53 tema
|
|
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-02-28, 8:27 AM | Žinutė # 1456 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ir man taip būna
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Pirmadienis, 2011-02-28, 8:28 AM | Žinutė # 1457 |
[ ( GB) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1078
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) laba,laba nu kaip giu mes tave pamiršime,paskaityk žinutes rašemės apie tave ir sakėm matyt žandai kaista Quote (snieguoliuke) Labas rytelis užsukau nuo ryto pas jus, lėksiu tuoj iki darbo popierių pasiimt Pumpurėli tavo monologas Quote (Leila) vis dar šaltas Quote (snieguoliuke) oj pasakos tai geros, kaip visada , o miegojau kaip ir nieko tik keltis tingėjau As sakau kas ten man darbe dejos su mano ausimis o ne zadnais Snieguoliuk tai tu i darba siandien o nagucius jau plaukucius pasitvarkius O apie kokias cia pasakas kalbates a Man tai rodo ta logo ir toks fainas ,pagyvejes iskart forumukas atrodo . Leila as tau asmeniskai kaad nesusaltum siunciu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-02-28, 8:30 AM | Žinutė # 1458 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) As sakau kas ten man darbe dejos su mano ausimis o ne zadnais juokas nu baik jei ausys tai iš blogos pusės o žandai iš geros nežinojei?" Quote (Pumpurelis) O apie kokias cia pasakas kalbates a oj tu gi va Quote (Pumpurelis) Man tai rodo ta logo ir toks fainas ,pagyvejes iskart forumukas atrodo . reiškias visoms rodo tik ne man nu ir gerai nereikia supykau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Pirmadienis, 2011-02-28, 8:30 AM | Žinutė # 1459 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) man visi kol kas vienodi rytai Quote (Leila) mano jau duoda kito žodžio negirdžiu tik į lauką o aš taip tyngiu krapštytis iš namų Quote (Leila) aš irgi taip galvoju,todėl vis kaupiu,kaupiu Leila tu tik palauk sakysi o Dieve kas sugalvojo ta pirmaideni I lauka greiciau isvesi greiciau atsibos ,greiciau sugrisi pas mus Nu net akyse sviesiau pasidare ,kad yra kaupiansciu ir nieko nedaranciu nes as jau galvojau kad viena tokai veltede esu
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Pirmadienis, 2011-02-28, 8:31 AM | Žinutė # 1460 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) As sakau kas ten man darbe dejos su mano ausimis o ne zadnais palauk,kas dėsis kai į kurortus išvatysi ir ilgai mes tavis nematysim Quote (Pumpurelis) as tau asmeniskai kaad nesusaltum siunciu Pumpurelis, ačiū, ačiū kaip nors nesušalsiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-02-28, 8:32 AM | Žinutė # 1461 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) As sakau kas ten man darbe dejos su mano ausimis o ne zadnais Snieguoliuk tai tu i darba siandien o nagucius jau plaukucius pasitvarkius O apie kokias cia pasakas kalbates a Man tai rodo ta logo ir toks fainas ,pagyvejes iskart forumukas atrodo . aga man iki darbo tik popierius pasiimt ir namuose juos patvarkysiu nagučiai sutvrakyti, plaukai ištiesinti beliko tik apsirengti ir mauti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-02-28, 8:32 AM | Žinutė # 1462 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) Nu net akyse sviesiau pasidare ,kad yra kaupiansciu ir nieko nedaranciu nes as jau galvojau kad viena tokai veltede esu jaučiu daug čia tokių turim
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2011-02-28, 8:32 AM | Žinutė # 1463 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos mergytės, Vakar skrandis sustreikavo nuo per sunkaus maisto, tai vis dar neatsigaunu, sėdžiu gurkšnoju arbatėlę , bet sveikatos dar nėr...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Pirmadienis, 2011-02-28, 8:32 AM | Žinutė # 1464 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) oj tu gi va Quote (Laurituke) reiškias visoms rodo tik ne man nu ir gerai nereikia supykau tai kokios cia pasakos cia limpompo zaidimai arba pasirtusenimo subtylibes nu kaip pavadinsi taip nepagadinsi Laurituke as berods zinau kodel tau nerodo
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-02-28, 8:32 AM | Žinutė # 1465 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nagučiai sutvrakyti, plaukai ištiesinti beliko tik apsirengti ir mauti juokas juokas juokas nu tai mauk negali atsitraukti ane?
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Pirmadienis, 2011-02-28, 8:33 AM | Žinutė # 1466 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) Sveikos mergytės, Vakar skrandis sustreikavo nuo per sunkaus maisto, tai vis dar neatsigaunu, sėdžiu gurkšnoju arbatėlę , bet sveikatos dar nėr... Quote (snieguoliuke) apsirengti ir mauti Virginijak labas nu bet netikiu kad persivalgei gal Snieguoliuke o tu geriau lek plika bet pasibuk su mumis dar minute
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Pirmadienis, 2011-02-28, 8:34 AM | Žinutė # 1467 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) tu tik palauk sakysi o Dieve kas sugalvojo ta pirmaideni joooooooo šitas jau ne už kalnų mažė į daržą aš į darbą Quote (Pumpurelis) I lauka greiciau isvesi greiciau atsibos ,greiciau sugrisi pas mus lauke ji galėtų gyvent,niekaip neįvarau į kambarį,tik per ašaras.Vakar iš vis buvau apakus iki pardės pėškom ir nei karto nepaprašė ant rankų
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-02-28, 8:34 AM | Žinutė # 1468 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) Sveikos mergytės, Vakar skrandis sustreikavo nuo per sunkaus maisto, tai vis dar neatsigaunu, sėdžiu gurkšnoju arbatėlę 4 , bet sveikatos dar nėr... labukas niu va Mezymo gerk man padeda sveikatytės tau Quote (Pumpurelis) tai kokios cia pasakos cia limpompo zaidimai juokas juokas arba pasirtusenimo subtylibes juokas nu kaip pavadinsi taip nepagadinsi juokas nu čia pas mus pasakos jau ilgą laiką taip gražiai skamba ir visi galvoja kad apie tikras pasakas mes čia Quote (Pumpurelis) Laurituke as berods zinau kodel tau nerodo ?nu sakyk o gal man parašyk savo skaipą
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-02-28, 8:35 AM | Žinutė # 1469 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) buvau apakus iki pardės pėškom ir nei karto nepaprašė ant rankų stipri panelė
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-02-28, 8:35 AM | Žinutė # 1470 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką tema baigesi
|
Atsijungęs |
| |