Paplepėkime prie kavos puodelio 53 tema
|
|
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-02-18, 9:34 PM | Žinutė # 31 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) apsirengiau sako dabar važiuosim į mišką ai tu nebūtum supykus pablūdusi kai esi dėl to tai tave ir į mišką galima vešti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-02-18, 9:35 PM | Žinutė # 32 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) naršau po skelbimus, sugedo nautbuko pakrovejas, parduotuvej simtelio praso, ziuriu skelbimuos perpus pigiau na manau parduotuvėse tikrai daug kainuoja o kažin per skelbimus ar jie geri
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-02-18, 9:36 PM | Žinutė # 33 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ai tu nebūtum supykus pablūdusi kai esi dėl to tai tave ir į mišką galima vešti na tikrai bet dabar žiema tai nevylioja paukštukai nepypauja
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-02-18, 9:37 PM | Žinutė # 34 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na tikrai bet dabar žiema tai nevylioja paukštukai nepypauja juokas mašinoj gerai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-02-18, 9:38 PM | Žinutė # 35 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ką drauge veikia kai tu čia? aš valgau obuolį stiprinuosi sveikatą rytojuj baliukas bus pas mane ryt draugė prie laptopo irgi prisijungus ir dar per skype su draygyte bendraujam tai tarptautinis pasisedėjimas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-02-18, 9:41 PM | Žinutė # 36 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) raugė prie laptopo irgi prisijungus juokas juokas ir dar per skype su draygyte bendraujam tai tarptautinis pasisedėjimas juokas juokas aa...nu aišku
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-02-18, 9:41 PM | Žinutė # 37 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas vakarėlis Pasirodau ir aš jau naujoje temoje. Vakar šventėme draugės gimtadienį,šiandien mano sesers gimtadienis ir ji gavo nereialią dovaną,gimė jiems sūnus Pijus Tai trys progos buvo Bet už tai šiandien ne kaip jaučiausi visą dieną
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2011-02-18, 9:42 PM | Žinutė # 38 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kaip tavo mažylis laikosi va termometrą įdaviau, atrodo temp po savaitės pagaliau nukrito
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-02-18, 9:43 PM | Žinutė # 39 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mašinoj gerai tu sakai su žinai bet manau žiūrint dar kokioj
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2011-02-18, 9:45 PM | Žinutė # 40 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na manau parduotuvėse tikrai daug kainuoja o kažin per skelbimus ar jie geri radau kur pusmeciui garantiją duoda Quote (Laurituke) ai tu nebūtum supykus pablūdusi kai esi dėl to tai tave ir į mišką galima vešti kaip mano mergaitės juokias, PRIEVARTAUKIT_GELBEJA prisidžiaugiau per anksti, vistiek trys daliy temp yra
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-02-18, 9:47 PM | Žinutė # 41 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) va termometrą įdaviau, atrodo temp po savaitės pagaliau nukrito kaip šaunu o jis gripu serga kiek suprantu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-02-18, 9:48 PM | Žinutė # 42 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kaip mano mergaitės juokias, PRIEVARTAUKIT_GELBEJA
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-02-18, 9:50 PM | Žinutė # 43 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aa...nu aišku tai sėdi ji facebooke Quote (vaidabas) radau kur pusmeciui garantiją duoda tai gerai tada
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2011-02-18, 9:50 PM | Žinutė # 44 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kaip šaunu o jis gripu serga kiek suprantu prieš porą savaičių, atrodo buvo gripas užpuoles, savaię pasigydėm, išėjo pirmadieni mokyklon, o antradieni vėl temp pradėjo kilt..sako dabar pūlinga angina
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-02-18, 9:52 PM | Žinutė # 45 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) prieš porą savaičių, atrodo buvo gripas užpuoles, savaię pasigydėm, išėjo pirmadieni mokyklon, o antradieni vėl temp pradėjo kilt..sako dabar pūlinga angina na nieko pasveiksit , man irgi kažkaip nosis kemšasi bet tikiuosi nieko baisaus
|
Atsijungęs |
| |