Paplepėkime prie kavos puodelio 53 tema
|
|
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-02-23, 11:46 PM | Žinutė # 991 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) šakės, jaučiu reik surimtėt, prisikviečiau draugių čia, pasakiau ka čia PS ir rankdarbiais užsiminėjm, kai atėje paskaitys, papasakos, kuo čia užsiminėju juokas va tau ir rangdarbiai Quote (snieguoliuke) plieninė kekšė" juokas kas ji čia tokia?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-02-23, 11:46 PM | Žinutė # 992 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) man ir negaila, bet kur čia lygios teisės, moterų rodo ir rodo plikų, o va vyrų, tik po blata galim gaut va va ir aš tą pastebėjau, jau nuogą vyrą pamatyt per kokį filmą bešalsų o mergų pilna
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-02-23, 11:47 PM | Žinutė # 993 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) viskas rankų darbo bendrai tai jo Quote (vaidabas) tik po blata galim gaut juokas nu jo nelygybė gryna
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-02-23, 11:48 PM | Žinutė # 994 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kas ji čia tokia? ai čia mašina, ją dabar perdažo, tai daug laikopraleisdavo prie jos, tai ir įstatėm tokią pravardę
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-02-23, 11:48 PM | Žinutė # 995 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bešalsų jatau snieguole jau taip rimtai apie vyrus nuogus kad net rankos dreba teisingai nebeparašo
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-02-23, 11:48 PM | Žinutė # 996 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) i čia mašina, ją dabar perdažo, tai daug laikopraleisdavo prie jos, tai ir įstatėm tokią pravardę juokas juokas juokas aaaa.....
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-02-23, 11:49 PM | Žinutė # 997 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) viskas rankų darbo mes va kur renkamės, buvom darbščiųjų rankų bureliu pasivadinusios, ale persikrykštyjom į arbatos klubą, nes pirmas variantas kaip vyrų kalėjimo žargonas skamba
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-02-23, 11:49 PM | Žinutė # 998 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jatau snieguole jau taip rimtai apie vyrus nuogus kad net rankos dreba teisingai nebeparašo kad gal susijaudinau
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Trečiadienis, 2011-02-23, 11:50 PM | Žinutė # 999 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu jo nelygybė gryna ne nu tai jei norit kažką nuogo per tv matyt tai keist orentacija reik tada, tai iškart kiek šansų atsiras
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-02-23, 11:50 PM | Žinutė # 1000 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) mes va kur renkamės, buvom darbščiųjų rankų bureliu pasivadinusios, ale persikrykštyjom į arbatos klubą, nes pirmas variantas kaip vyrų kalėjimo žargonas skamba juokas juokas miega man jau išsiblaškė Quote (snieguoliuke) kad gal susijaudinau nu jau matosi marš
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-02-23, 11:50 PM | Žinutė # 1001 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) buvom darbščiųjų rankų bureliu pasivadinusios, ale persikrykštyjom į arbatos klubą, nes pirmas variantas kaip vyrų kalėjimo žargonas skamba na tikrai skamba kaip vyrų žargonėlis
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-02-23, 11:51 PM | Žinutė # 1002 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) ne nu tai jei norit kažką nuogo per tv matyt tai keist orentacija reik tada, tai iškart kiek šansų atsiras juokas nu aš tai nenoriu noriu tik pamatyti
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Trečiadienis, 2011-02-23, 11:52 PM | Žinutė # 1003 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) mes va kur renkamės, buvom darbščiųjų rankų bureliu pasivadinusios, ale persikrykštyjom į arbatos klubą, nes pirmas variantas kaip vyrų kalėjimo žargonas skamba blemba laikai atėjo, net pasivadint kaip nori negali, nes paskui asocijacijų visokių bijai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-02-23, 11:52 PM | Žinutė # 1004 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| maniškis klausia jau,kam čia dar nesimiega pagaliau išgirdo klapsint klaviatūrą,,,,
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-02-23, 11:52 PM | Žinutė # 1005 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu jau matosi marš aga manau reikia garą nuleist
|
Atsijungęs |
| |