Paplepėkime prie kavos puodelio 53 tema
|
|
linuciuxxxx | Data: Penktadienis, 2011-02-25, 1:08 PM | Žinutė # 1156 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) tuoj, paieškosiu ką panašaus oi ačiū labai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2011-02-25, 1:11 PM | Žinutė # 1157 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) oi ačiū labai nėr už ką ką veikinėji? aš dabar susidomėja pirkimu iš ebay, gal bandėt kuri? man anglų kalba nekaip, manau neverta vargt, per tarpininkus geriau, bet įdomu, kiek pabrangsta prekė
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Penktadienis, 2011-02-25, 1:15 PM | Žinutė # 1158 |
[ ( GB) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1078
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) gal daug savų čia liko? Quote (linuciuxxxx) Labukas gal kas prisijunks Quote (vaidabas) laba, tuoj pyrago pasiimu ir mano visi mama ,brolis,tetis Anglijoj bet as vistiek namo noriu sako draugai kad tokiu durnu maza ,bet Jungiuosi merginos ir as su kava ,o vaidabas tu cia mane su sausainiukais uzerzinai tai ir as sakau mazei eik man vaikas sausainiu atnest
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-02-25, 1:16 PM | Žinutė # 1159 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) smagi iskyla laukia aga smagi ačiukas Quote (Pumpurelis) Snieguoliuke o jus čia savo keturitį turit nu smagi iskyla cia taves laukia dar ne mūsų bet kinderio krikštotėtis turi, tai sakė atiduos kinderiui kai paaugs ir dar draugai turi tai varom su 2
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Penktadienis, 2011-02-25, 1:19 PM | Žinutė # 1160 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet kinderio krikštotėtis turi, tai sakė atiduos kinderiui kai paaugs ir dar draugai turi tai varom su 2 o geras cia ,jauciu brangus malonumas bet labai faina as bent pavaziuot kada noreciau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-02-25, 1:20 PM | Žinutė # 1161 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) ką veikinėji? aš dabar susidomėja pirkimu iš ebay, gal bandėt kuri? man anglų kalba nekaip, manau neverta vargt, per tarpininkus geriau, bet įdomu, kiek pabrangsta prekė mes perkm per ebay, nieko nepabragsta, tik siuntimas prisideda, o kartais būna už dyką, bet tik kad nervuoja nes nevisas prekes siunčia į Lietuvą, ir reikia kortelę kažkokią ten turėt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Penktadienis, 2011-02-25, 1:21 PM | Žinutė # 1162 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke ka tu veiki ar uzraugei saslus.mano vyriškis vakar nusprendė surinkt iš sandeliuko burokėlius raudonuosius ,nulupo išvyrė ,o šį ryt sako sutarkuok tai aš tokį bliūdą pritarkavau galės savaitę valgyt ar mėn ir raudonai vyduriuot
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-02-25, 1:23 PM | Žinutė # 1163 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) o geras cia ,jauciu brangus malonumas bet labai faina as bent pavaziuot kada noreciau na žinok nėra brangus, jis iš vis papigiam pirko, bet va tie didesni, grizliai mes taip vadina tai brangesni bet kaip faina palėkt su jais, mes ir ant ledo bandėm, ir miške tai mus brangi9ausieji savižudėm išvadino kai bandėm pasiek didžiausią greitį ant pievų , vienas tai yra kur ir mieste galima važiuoti, tai vasarą ant karjerų nulekiam, faina
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Penktadienis, 2011-02-25, 1:25 PM | Žinutė # 1164 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, o kiek tas nebrangu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-02-25, 1:26 PM | Žinutė # 1165 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) snieguoliuke ka tu veiki ar uzraugei saslus.mano vyriškis vakar nusprendė surinkt iš sandeliuko burokėlius raudonuosius ,nulupo išvyrė ,o šį ryt sako sutarkuok tai aš tokį bliūdą pritarkavau galės savaitę valgyt ar mėn ir raudonai vyduriuot oj geras na ir prisijuokiau iš burokėlių o aš tai ką tik iš miesto, buvom apsiprekinti, brangiausiajam ryt darbo diena, bet gerai kad trumpesnė o šašlykiukai užraugti, ir laukia savo eilės, tikriausiai lėksim sekmadienį, nes pasirodo vyrukams darbas o dabar eisiu žemaičių daryt vakarienei o tai ne darbas šiandien o kokiam tu mieste Anglijoj
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Penktadienis, 2011-02-25, 1:27 PM | Žinutė # 1166 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nerida meile mano
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-02-25, 1:29 PM | Žinutė # 1167 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) snieguoliuke, o kiek tas nebrangu jis nusipirko už 1000Lt , yra ir dar pigesnių bet tvarkymo daugiau, o šeip už 2000-3000Lt galima nusipirkti ir kurio tvarkyti nereikia manasis žiūri žiūri buvo užsimnęs pirkti, tai sakė jei bus pinigų pasiims kokį
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Penktadienis, 2011-02-25, 1:29 PM | Žinutė # 1168 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| viskas lekiu rengtis mergas rengiu ir i darbeli iki merginos smagaus jums pasisedejimo ir pasikavinimo
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Penktadienis, 2011-02-25, 1:30 PM | Žinutė # 1169 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jis nusipirko už 1000Lt , yra ir dar pigesnių bet tvarkymo daugiau, o šeip už 2000-3000Lt galima nusipirkti ir kurio tvarkyti nereikia manasis žiūri žiūri buvo užsimnęs pirkti, tai sakė jei bus pinigų pasiims kokį nu tada tikrai ner labai brangu super ypac jei yra galimybe palakstyti
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2011-02-25, 1:32 PM | Žinutė # 1170 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) mano visi mama ,brolis,tetis Anglijoj bet as vistiek namo noriu sako draugai kad tokiu durnu maza ,bet Jungiuosi merginos ir as su kava ,o vaidabas tu cia mane su sausainiukais uzerzinai tai ir as sakau mazei eik man vaikas sausainiu atnest na tada tu patriote Quote (snieguoliuke) mes perkm per ebay, nieko nepabragsta, tik siuntimas prisideda, o kartais būna už dyką, bet tik kad nervuoja nes nevisas prekes siunčia į Lietuvą, ir reikia kortelę kažkokią ten turėt tai itariu, kur kinija, i LT nesius.. , bendrai man ir mamos anglišką adresa galima būtu duot
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |