Paplepėkime prie kavos puodelio 53 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-02-28, 8:19 AM | Žinutė # 1441 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu geras aš jau senai matau,nu šią savaitę tai tikrai jau matau Jei nei ilgiau net nežinau kada čia jis pasikeitė,arba čia bajeris ir aš nematau,gal čia pakeitei šiandien? nu juodos tamsios ir kelios raudonos gėlės užrašas juodas tai čia senas, o vakar pasikeitė į tokį pavasarišką Quote (noele) va kas pas mane virsuj pas mane irgi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-02-28, 8:21 AM | Žinutė # 1442 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytelis užsukau nuo ryto pas jus, lėksiu tuoj iki darbo popierių pasiimt Pumpurėli tavo monologas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-02-28, 8:21 AM | Žinutė # 1443 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) Nu miegaliukes kur jus aš jau čia bet vaikas galva lipa tai nelabai pasedėsiu ech o taip norėtusi papliurpti Quote (Leila) Labas rytas 4 labs Quote (Leila) Oi prisijuokiau iš pumpurėlio monologo juokas juokas juokas aš irgi nuotaika nuo ryto gera paliko Quote (snieguoliuke) pas mane irgi _liuks_ nu net keista nu kaip kitos mato aš ne
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Pirmadienis, 2011-02-28, 8:21 AM | Žinutė # 1444 |
[ ( GB) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1078
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu ner geriau ,kaip pirmaidenio rytas ne istirko tai sunkus tas rytas ,nes reiks Meda i mokykla nuvest ,paskui mazoji duos naciado ,ir tik susikraubu smutkes ir pas aukle i darba nuplaukiau i ps ,kad prissaugojau foniuku ,o koks ju grozis ,aisku neaisku ar kada ka darysiu su jais bet svarbu kaupt
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-02-28, 8:21 AM | Žinutė # 1445 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Labas rytelis mua mua užsukau nuo ryto pas jus, lėksiu tuoj iki darbo popierių pasiimt juokas juokas labas rytas kaip miegojei?kaip pasaakėlės ilgos geros?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Pirmadienis, 2011-02-28, 8:22 AM | Žinutė # 1446 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) na kaip rytas jums vis dar šaltas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-02-28, 8:22 AM | Žinutė # 1447 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) nuplaukiau i ps ,kad prissaugojau foniuku ,o koks ju grozis ,aisku neaisku ar kada ka darysiu su jais bet svarbu kaupt juokas svarbu turėti o ar panaudosi tai jau čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-02-28, 8:23 AM | Žinutė # 1448 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) vis dar šaltas joooo...bet jau praneša naktikis 4-5 dienomis pliusą gal jau pagaliau atšils
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Pirmadienis, 2011-02-28, 8:23 AM | Žinutė # 1449 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ech o taip norėtusi papliurpti Labas Laurituke oi suprantu tave man ir vaikai kai lipa ant galvos tai tik spek viska gaudyt o kai miega ramiausia bet kur as be savo mazuju grazuolyciu deciausi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-02-28, 8:24 AM | Žinutė # 1450 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) labas rytas kaip miegojei?kaip pasaakėlės ilgos geros? oj pasakos tai geros, kaip visada , o miegojau kaip ir nieko tik keltis tingėjau Quote (Laurituke) nu net keista nu kaip kitos mato aš ne kažką prisidirbai arba buvai negera kad tau nerodo
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Pirmadienis, 2011-02-28, 8:24 AM | Žinutė # 1451 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) svarbu turėti o ar panaudosi tai jau čia nu auksiniai zodziai
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Pirmadienis, 2011-02-28, 8:26 AM | Žinutė # 1452 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) nu ner geriau ,kaip pirmaidenio rytas man visi kol kas vienodi rytai Quote (Pumpurelis) paskui mazoji duos naciado mano jau duoda kito žodžio negirdžiu tik į lauką o aš taip tyngiu krapštytis iš namų Quote (Laurituke) svarbu turėti o ar panaudosi tai jau čia aš irgi taip galvoju,todėl vis kaupiu,kaupiu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-02-28, 8:26 AM | Žinutė # 1453 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) Labas Laurituke mua oi suprantu tave 10 man ir vaikai kai lipa ant galvos tai tik spek viska gaudyt o kai miega ramiausia bet kur as be savo mazuju grazuolyciu deciausi labuks tai va ir man taip atrodo susinervini bet paskui atrodo ką daryčiau be to žiogo Quote (snieguoliuke) oj pasakos tai geros, kaip visada juokas juokas juokas , o miegojau kaip ir nieko tik keltis tingėjau juokas juokas pas mane irgi liuks miego tai dar dabar noriu Quote (snieguoliuke) kažką prisidirbai arba buvai negera kad tau nerodo jo pati idėjau ir pačiai nerodo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-02-28, 8:27 AM | Žinutė # 1454 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tai va ir man taip atrodo susinervini bet paskui atrodo ką daryčiau be to žiogo ir man taip būna
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-02-28, 8:27 AM | Žinutė # 1455 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) nu auksiniai zodziai Quote (Leila) š irgi taip galvoju,todėl vis kaupiu,kaupiu kaupiu ir aš tiki ne viską panaudoju čia jau taip įgimta man
|
Atsijungęs |
| |