Paplepėkime prie kavos puodelio 54 tema
|
|
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 10:15 PM | Žinutė # 1006 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na va užsukau ir aš dar čia na ir ką veikinėji?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 10:18 PM | Žinutė # 1007 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na ir ką veikinėji? ai turėjom svečių šampano įkaliau tai dabar nuotraukas žiūrinėju kurias reiktų užsakyti, ai dar desertą padariau rydienai tai stingsta šaldytuve o ką tu kaip Airidėlis laikosi, pasveiko
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 10:21 PM | Žinutė # 1008 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ai dabar nuotraukas žiūrinėju kurias reiktų užsakyti, ai dar desertą padariau rydienai tai stingsta šaldytuve o ką tu miela kaip Airidėlis laikosi, pasveiko miela nu jau prigaminai skanumynų jaučiu reiks man ryt jaučiu daryti tą tavo pskutinį tortuką labai patiko man jis ir nesunkus toks jei ką rašysiu tau į skaipą kaip ir praitą kartą Airidukas jau beveik pasveiko dar nosikė biškeli jaučiasi bet jau nebedaug tikiuosi 1madienį žygiuos jau į daržiuką ką taviškis miega jau vaikinukas?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 10:34 PM | Žinutė # 1009 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) reiks man ryt jaučiu daryti tą tavo pskutinį tortuką labai patiko man jis ir nesunkus toks jei ką rašysiu tau į skaipą kaip ir praitą kartą Airidukas jau beveik pasveiko dar nosikė biškeli jaučiasi bet jau nebedaug tikiuosi 1madienį žygiuos jau į daržiuką ką taviškis miega jau vaikinukas? aš tą ir vėl dariau tik truputį kitokį atrodo skaniai o maniškis tai teliką žiūri bet jau jaučiu tuoj luš aišku kad rašyk jei kas neaišku bus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 10:36 PM | Žinutė # 1010 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką jaučiu lėksiu ašį lovą akys limpa jau tai iki rytojaus
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 10:57 PM | Žinutė # 1011 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aišku kad rašyk jei kas neaišku bus _liuks_ būtinai Quote (snieguoliuke) tai iki rytojaus iki saldžių
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-03-05, 9:48 AM | Žinutė # 1012 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Šeštadienis, 2011-03-05, 9:49 AM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2011-03-05, 10:01 AM | Žinutė # 1013 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas oras kad išgražėjo pas mus rytas tai buvo apsiniaukes dabar saulutė eisim prie lapės šnd šventė užgavėnių,koncertas bus,žydukų bus sakė laužai degs turėtų būti smagu dar oras pasitaisė tai visai gerai kokie jūsų planai šnd?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-03-05, 10:05 AM | Žinutė # 1014 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Labas rytas oras kad išgražėjo pas mus rytas tai buvo apsiniaukes dabar saulutė eisim prie lapės šnd šventė užgavėnių,koncertas bus,žydukų bus sakė laužai degs turėtų būti smagu dar oras pasitaisė tai visai gerai kokie jūsų planai šnd? mua Pas mus manau ne ką prastesnis oras,tai pat saulutė šviečia Tik galvoju ką man čia nuveikus su kostinčiais vaikais vyras darbuojasi kaip visada,o ką mūms veikti,galvoju eiti pas jį,ten yra ir uošvenė,padėčiau pasitvarkyti,vaikai kieme pabūtų,bet gi koso,tai net nežinau
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-03-05, 10:10 AM | Žinutė # 1015 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Labas rytas oras kad išgražėjo pas mus rytas tai buvo apsiniaukes dabar saulutė eisim prie lapės šnd šventė užgavėnių,koncertas bus,žydukų bus sakė laužai degs turėtų būti smagu dar oras pasitaisė tai visai gerai kokie jūsų planai šnd? labas rytas na ką einam į mugę pas mus oras pasakiškas, reikės pasimti rogutes dar sniego yra ant kalniuko
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-03-05, 10:11 AM | Žinutė # 1016 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) eisim prie lapės šnd šventė užgavėnių,koncertas bus,žydukų bus sakė laužai degs turėtų būti smagu dar oras pasitaisė tai visai gerai o pas mus irgi gal bus koncertas tai reikės pasižiūrėti o vakare būtume lėkę į šiaulius, bet brangiausiajam chalturkė
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2011-03-05, 10:29 AM | Žinutė # 1017 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytelis na oras ir pas mus gražus žėkit, ką patartumėte daryt tokiu atveju, dukros klasiokė, 17m jai, vakar atėjo raudanti, kūkčiojanti..priėmėm pernakvot, nes jau bijojom kur išleist, ji gyvent nebenori ir viskas pas ją pykčiai su mama ir patėviu, vienu žodžiu...ten šeima didelė, o ta mergaitė kaip tarnaitė visiems, na gaila jos, bet kuo tokiam vaikui galima padėt?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Šeštadienis, 2011-03-05, 10:32 AM | Žinutė # 1018 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės Paskelbiau naują konkursiuką čia
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-03-05, 10:32 AM | Žinutė # 1019 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) žėkit, ką patartumėte daryt tokiu atveju, dukros klasiokė, 17m jai, vakar atėjo raudanti, kūkčiojanti..priėmėm pernakvot, nes jau bijojom kur išleist, ji gyvent nebenori ir viskas pas ją pykčiai su mama ir patėviu, vienu žodžiu...ten šeima didelė, o ta mergaitė kaip tarnaitė visiems, na gaila jos, bet kuo tokiam vaikui galima padėt? labas vaidabas o tai tikrai tada kažkas šeimoje negerai jei mergaiė eina pas kitus nakvoti, bet žiūrėk kad tik jūs nebūtumėt kalti, kai motina pradės ieškoti o kaip jos tėvai? ir dar paauglė kiek suprantu na šeip manyčiau kad reikia pagalbos jai tikrai šaunu gal neatstūmėt nes neduok dieve būtų ką pasidarius
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-03-05, 10:33 AM | Žinutė # 1020 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| virginijak labukas
|
Atsijungęs |
| |