Paplepėkime prie kavos puodelio 54 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-03-05, 10:47 AM | Žinutė # 1021 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką ruoškimės puoškimės ir lekiam į miestą kai toks fainas oras
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2011-03-05, 11:06 AM | Žinutė # 1022 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na ką einam į mugę yra mugė pas jus?kaip faina pas mus jaučiu nėra niekas nieko nekalba reiks nuslinkti iki centro Quote (vaidabas) žėkit, ką patartumėte daryt tokiu atveju, dukros klasiokė, 17m jai, vakar atėjo raudanti, kūkčiojanti..priėmėm pernakvot, nes jau bijojom kur išleist, ji gyvent nebenori ir viskas pas ją pykčiai su mama ir patėviu, vienu žodžiu...ten šeima didelė, o ta mergaitė kaip tarnaitė visiems, na gaila jos, bet kuo tokiam vaikui galima padėt? sveikute hm čia situacija rimta yra sunku ką ir patarti tokioje situacijoje
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2011-03-05, 11:07 AM | Žinutė # 1023 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na ką ruoškimės puoškimės ir lekiam į miestą kai toks fainas oras jo einu jau ir aš ruoštis,puoštis iki visoms ir gražios dienelės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2011-03-05, 11:21 AM | Žinutė # 1024 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na šeip manyčiau kad reikia pagalbos jai tikrai šaunu gal neatstūmėt nes neduok dieve būtų ką pasidarius Quote (Laurituke) sveikute hm čia situacija rimta yra sunku ką ir patarti tokioje situacijoje na ką, atvažiavo dėdė, pasiėmė ją, sakė gyvens ji pas juos dabar, ir neleis skriaust.. šiaip jau iš policijos jai skambino, pareigūnas paaiškino, kad turi pranešt, kur ji yra, šnekėjau ir aš, sakė pirmadienį eit į nuovada, paaiškint aplinkybes, pasakyt kur ji būna, sako gal gražiuoju susitartu, kad ji gyvens pas dėde ir senelius.. tik aš abejoju, ten ta mergaitė kaip tarnaitė reikalinga
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2011-03-05, 11:36 AM | Žinutė # 1025 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) šiaip jau iš policijos jai skambino, pareigūnas paaiškino, kad turi pranešt, kur ji yra, šnekėjau ir aš, sakė pirmadienį eit į nuovada, paaiškint aplinkybes, pasakyt kur ji būna, sako gal gražiuoju susitartu, kad ji gyvens pas dėde ir senelius.. tik aš abejoju, ten ta mergaitė kaip tarnaitė reikalinga galvoju nu va jei taip pavyktų tai labai gerai būtų pas dėdė tada
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2011-03-05, 11:38 AM | Žinutė # 1026 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| matysim, tas dėdė gyvena už vieno namo nuo manes, o tie tėvai, mano babos kaimynai...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-03-05, 4:29 PM | Žinutė # 1027 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va sugrįžom iš mugės vėjas lauke šioks toks yra bet saulutė labai šildo dar antytes pamaitinom išgėrėm po pienišką kokteiliuką ieškau dabar meškiukų barnių receptuko nes nusipirkau formą
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2011-03-05, 4:29 PM | Žinutė # 1028 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na, ar yra gyvų aš viena namučiuos, vyrukai pirtin išėjo, mergaitės su bažnyčios choru Panėvėžin išvažiave, sakė ten tas repuojantis kunigas katedroj bus, na tai laukiu įspudžių, po šešių lyg žadėjo gryžt..
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-03-05, 4:33 PM | Žinutė # 1029 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na, ar yra gyvų welcome aš viena namučiuos, vyrukai pirtin išėjo, mergaitės su bažnyčios choru Panėvėžin išvažiave, sakė ten tas repuojantis kunigas katedroj bus, na tai laukiu įspudžių, po šešių lyg žadėjo gryžt.. Esu aš Ai pas mus tai buvo truputi svečių,paskui buvome pas teti aplankėme,pažėjome kaip jiems ten sekasi darbai,špakliuoja sau sienas ir tiek Dabar vaikinukai miega
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-03-05, 4:33 PM | Žinutė # 1030 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na, ar yra gyvų aš viena namučiuos, vyrukai pirtin išėjo, mergaitės su bažnyčios choru Panėvėžin išvažiave, sakė ten tas repuojantis kunigas katedroj bus, na tai laukiu įspudžių, po šešių lyg žadėjo gryžt.. yra yra darau cepelinus tai prisėdau kol verda
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2011-03-05, 4:35 PM | Žinutė # 1031 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Esu aš Ai pas mus tai buvo truputi svečių,paskui buvome pas teti aplankėme,pažėjome kaip jiems ten sekasi darbai,špakliuoja sau sienas ir tiek Dabar vaikinukai miega man toks gražus oras atrodo už lango, kai negali laukan eit gerai kai pietų pamiega, pamenu vakare nesusikalbėdavom su ožiais, jei nepriguldavo pietų maži kai buvo
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2011-03-05, 4:37 PM | Žinutė # 1032 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) darau cepelinus tai prisėdau kol verda aš nieko nedariau dar, nuo vakar yra mišrainės, mėsytės, gryš brangenybė, galės ką mastyt, aš sergu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-03-05, 4:40 PM | Žinutė # 1033 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) aš nieko nedariau dar, nuo vakar yra mišrainės, mėsytės, gryš brangenybė, galės ką mastyt, aš sergu tai man irgi sake nieko nedaryt nes grįš jis tik apie 9 bet sumasčiau cepelinų, vakare dar draugytės subėgs gal kokio vyno atsigersim
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-03-05, 4:46 PM | Žinutė # 1034 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) gerai kai pietų pamiega, pamenu vakare nesusikalbėdavom su ožiais, jei nepriguldavo pietų maži kai buvo Ne visada miega,bet man gerai kai nepamiega per pietus,tada vakare anksti nulūšta
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2011-03-05, 4:47 PM | Žinutė # 1035 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai man irgi sake nieko nedaryt nes grįš jis tik apie 9 bet sumasčiau cepelinų, vakare dar draugytės subėgs gal kokio vyno atsigersim gerą mintį davei, gal reiks pasakyt, kad kas lėkdami pro šali, iš Uliūnų cepelinų parvežtu
|
Atsijungęs |
| |