Paplepėkime prie kavos puodelio 54 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 9:34 PM | Žinutė # 1366 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) tik va del 3 men abejoju man atrodo kad tikrai nenutraukia 3 mėn negali palikti be pajamų Quote (vijole1972) kad pas juos einant reikia įstatymus atsispausdinti ir visą tą krūvą nusinešti arba juos žinot aš kai vedžiau klientę kuri augina tris vaikus stovi abu darbo biržoj ir jai pasakė kad nepriklauso mokinių krepšelis, tai nuėjau kartu su ja prisistačiau, tai iškart oj tai aišku priklauso ir t.t.
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 9:36 PM | Žinutė # 1367 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Bet visą laiką reikėdavo pristatyti 3 mėnesių pajams,nu čia nebent kaiop perskaičiavimui gal ir vieno užtenka mėnesio. tai kai gausi algą pirmą perskaičiuos ir tada vėl kas tris mėnesius
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 9:36 PM | Žinutė # 1368 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) visiškai teisingai jie skaičiuoja už praėjusius tris mėnesius ir visiškai teisingai pasakei, kad pas juos einant reikia įstatymus atsispausdinti ir visą tą krūvą nusinešti galvoju galvoju galvoju Tai taip ir bus,greičiusiai 3 mėn nieko negausiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 9:36 PM | Žinutė # 1369 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nepadės nei įstatymų krūvos,bardakas ten įdomus iš dalies. žinok padės jei dar ir pagasdinsi kad su advokatais kalbėjai apie jų įstatymus tai jie ten truputėli pašokinėja į mane tai ten jau kreivom akim žiūri kai nueinu ir pradedu vos ne kaip advokatas šnekėti
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 9:37 PM | Žinutė # 1370 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nepadės nei įstatymų krūvos,bardakas ten įdomus iš dalies. kaip čia žiauriai pas mus buvo su moksleive,ji už gerą mokymasi gavo 100lt premiją ir dėl šios premijos jos šeima viršijo pajamas ir nutraukė visą pašalpą Nu baisu kitaip nežinau ką pasakyti su tokiais įstatymais velgi garsiai butu saukia per visa spauda butu kitaip interpretave ta istayma.daba kai paziuri taip tie valdidnkai gali ji vykdyti,kur nori ten padeda kableli...cia matai jau kaip moki sneket tai jie ir daro..
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 9:38 PM | Žinutė # 1371 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) čia žiauriai pas mus buvo su moksleive,ji už gerą mokymasi gavo 100lt premiją ten buvo tudentas Panevėžio kolegijos bet atrodo kad susitvarke tie rekalai nes įsikišo žiniasklaida o dabarkas biržoje dedasi, seniau 2 kartus darbo galėjai atsisakyti dabar užtenka vieno atsisakymo netgi tokio kad tu darbo laikas negeras ir meta lauk Romeniukai nepamiršk darbo sutarties į biržą nunešti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 9:40 PM | Žinutė # 1372 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) žinok padės jei dar ir pagasdinsi kad su advokatais kalbėjai apie jų įstatymus tai jie ten truputėli pašokinėja aga paeda padeda aš tai su savo drauge buvau nuėjus dėl kompensacijos sako paidėlk mane dėl drąsos tai iš pradžių sakė kad nepriklauso bet pasirodo kad viskas priklauso
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 9:40 PM | Žinutė # 1373 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) žinok padės jei dar ir pagasdinsi kad su advokatais kalbėjai apie jų įstatymus tai jie ten truputėli pašokinėja į mane tai ten jau kreivom akim žiūri kai nueinu ir pradedu vos ne kaip advokatas šnekėti as tai pasiskambinu pradzioj i vilniu,paskui i kaipeda,paskui gagzdus o galiausiai i savo savivaldybe ir patikek kaip skiriasi tie patys istymai ir kaip juos sugeba interpretuot tuo paciu klausimu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 9:41 PM | Žinutė # 1374 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) žinok padės jei dar ir pagasdinsi kad su advokatais kalbėjai apie jų įstatymus tai jie ten truputėli pašokinėja galvoju į mane tai ten jau kreivom akim žiūri kai nueinu ir pradedu vos ne kaip advokatas šnekėti juokas juokas juokas juokas Tai tikiu,kad ten reikia einant naglumo turėti kitaip nesusišnekėsi
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 9:41 PM | Žinutė # 1375 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) patikek kaip skiriasi tie patys istymai ir kaip juos sugeba interpretuot tuo paciu klausimu ir dar kaip skiriasi nors atrodo kad visur turi būti vienodi
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 9:42 PM | Žinutė # 1376 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o dabarkas biržoje dedasi, seniau 2 kartus darbo galėjai atsisakyti dabar užtenka vieno atsisakymo netgi tokio kad tu darbo laikas negeras ir meta lauk ot gerai kai aš gudresnių žmonių patarimo paklausiau kai stojau į darbo biržą ir rašiau kokį darbą norių dirbti, tai nabagai man nieko negali pasiūlyti
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 9:42 PM | Žinutė # 1377 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) seniau 2 kartus darbo galėjai atsisakyti dabar užtenka vieno atsisakymo netgi tokio kad tu darbo laikas negeras ir meta lauk na cia manu nuo tos ponios is darbo birzos priklauso.kiek sugeba zmogu suprast
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 9:43 PM | Žinutė # 1378 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as tai pasiskambinu pradzioj i vilniu,paskui i kaipeda,paskui gagzdus o galiausiai i savo savivaldybe ir patikek kaip skiriasi tie patys istymai ir kaip juos sugeba interpretuot tuo paciu klausimu žinau kad jie skiriasi, nes kaip kas nori taip tas juos aiškina
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 9:44 PM | Žinutė # 1379 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vijole, ką rašei biržoj
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 9:45 PM | Žinutė # 1380 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na cia manu nuo tos ponios is darbo birzos priklauso.kiek sugeba zmogu suprast kad dabar tos ponios gerina darbo biržos padėti ir nepriėmėi pasiūlymo meta lauk dabat sakė nusitaikė į vaikus auginančias mamas
|
Atsijungęs |
| |