Paplepėkim prie kavos puodelio - 55 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 12:30 PM | Žinutė # 331 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aha jau pasveiko,rytoj jau keliaus į darželį Oras tikrai nerialus,tikras pavasaris,super tikras pavasariukas na susitvarkiai socialinį? nenutraukė socialinės 3 mėn kaip manei? ar nutraukė
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 12:31 PM | Žinutė # 332 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na va vaišinu mielosios o čia užsigerti pieno ir ledų kokteiliukai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Sekmadienis, 2011-03-13, 7:04 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 12:32 PM | Žinutė # 333 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tikras pavasariukas na susitvarkiai socialinį? nenutraukė socialinės 3 mėn kaip manei? ar nutraukė galvoju Kol kas tiksliai dar nežinau,bet greičiausiai,kad nenutrauks,o perskaičiuos,tipo užtenka perskaičiavimui 15 darbo dienų perskaičiavimui Bet nežinau kaip čia baigsis,nes man išeina tik 14 darbo dienų šį mėn ar net mažiau,nes pas mus penktadienis ne darbo diena,tai nežinau kaip čia jie skaičiuos,nenustebčiau,kad reikės laukti 3 mėnesių.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 12:34 PM | Žinutė # 334 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Na va vaišinu mielosios miela Ačiū ačiū,kaip skaniai čia vaišini
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 12:35 PM | Žinutė # 335 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, čia kepei spurgas tik su skylute? kaip skaniai atrodo tai ne tas žodis,net užsinorėjau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 12:44 PM | Žinutė # 336 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) snieguoliuke, čia kepei spurgas tik su skylute? kaip skaniai atrodo tai ne tas žodis,net užsinorėjau aga ne visai kaip spurgas bet panašus receptukas Quote (Romeniukas) Ačiū ačiū,kaip skaniai čia vaišini prašom į sveikatą
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 12:46 PM | Žinutė # 337 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kol kas tiksliai dar nežinau,bet greičiausiai,kad nenutrauks,o perskaičiuos,tipo užtenka perskaičiavimui 15 darbo dienų perskaičiavimui Bet nežinau kaip čia baigsis,nes man išeina tik 14 darbo dienų šį mėn ar net mažiau,nes pas mus penktadienis ne darbo diena,tai nežinau kaip čia jie skaičiuos,nenustebčiau,kad reikės laukti 3 mėnesių. na bus matyt, gal nenutrauks o brangiausiajam dar nepasiūlė darbo girdėjot kai kalbėjo Darbo biržos atstovė panevežyje, sakė mažins bedarbių skaičių kažin kaip tikriausiai išbraukinės, nes sakė kiek jau išbraukė net baisu o tai vadinasi bedarbystės mažinimas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 12:50 PM | Žinutė # 338 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na bus matyt, gal nenutrauks galvoju o brangiausiajam dar nepasiūlė darbo miela miela girdėjot kai kalbėjo Darbo biržos atstovė panevežyje, sakė mažins bedarbių skaičių juokas juokas juokas kažin kaip tikriausiai išbraukinės, nes sakė kiek jau išbraukė net baisu o tai vadinasi bedarbystės mažinimas juokas juokas Nebežino kaip pagerinti statistikos durnių gvardija Neapsisprendžia maniškis kur dirbti,yra du darbai,bet dar svarsto kuris geriau,reikia gerai viską apsvarstyti, senajame darbe manome nelabai užsidirbs,kaip gali prie trinkelių,o pinigų labai reikia,remontai vangiai juda į priekį,o per mėnesį kažkur reikia suremontuoti,žodžiu ne tik pinigų bet ir laiko bus trūkumas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 12:55 PM | Žinutė # 339 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Neapsisprendžia maniškis kur dirbti,yra du darbai,bet dar svarsto kuris geriau,reikia gerai viską apsvarstyti, senajame darbe manome nelabai užsidirbs,kaip gali prie trinkelių,o pinigų labai reikia,remontai vangiai juda į priekį,o per mėnesį kažkur reikia suremontuoti,žodžiu ne tik pinigų bet ir laiko bus trūkumas bet prie trinkelių ne nuolatinis darbas kiek suprantu, ir neįdarbina jo, o jei ims ir darbo birža ką pasiūlys o senojoj darbovietėj nuolatinis kiek suprantu ar irgi sezoninis? na reikia pagalvoti ar geriau stabilios pajamos, ar per sezoną geresnės o paskui jokių
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Sekmadienis, 2011-03-13, 12:59 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 1:03 PM | Žinutė # 340 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) pinigų labai reikia,remontai vangiai juda į priekį,o per mėnesį kažkur reikia suremontuoti,žodžiu ne tik pinigų bet ir laiko bus trūkumas tai tavasis namą dar remontuoja ar jau butą? reikėjo anksčiu pradėt remonto darbus gal būtumėt susisukę
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 1:18 PM | Žinutė # 341 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet prie trinkelių ne nuolatinis darbas kiek suprantu, ir neįdarbina jo, o jei ims ir darbo birža ką pasiūlys galvoju galvoju o senojoj darbovietėj nuolatinis kiek suprantu ar irgi sezoninis? galvoju galvoju na reikia pagalvoti ar geriau stabilios pajamos, ar per sezoną geresnės o paskui jokių galvoju galvoju Nea tai prie trinkelių žadėjo ten įmonę atsidaryti ir dirbti su patentu, tai taip sezoninis darbas,bet uždarbio galimybės didelės,užsidirbti galima tiek,kad žiemą pilnai gali išgyventi. O senojoje darbovietėje tai darbas nuolatinis,tik niekas negarantuotas,kad ir su atlyginimais viskas gus laiku ir stabilu,kad vėl nesikartotų ta pati istorija,dėl kurios išėjo iš darbo,dėl nemokamų atlyginimų. Quote (snieguoliuke) tai tavasis namą dar remontuoja ar jau butą? miela reikėjo anksčiu pradėt remonto darbus gal būtumėt susisukę miela _liuks_ Namą remontuoja,ankščiau negalėjome,nes niekas negalvojo,kad mes ten eisime gyventi kol nepasakė buto savininkė,kad ji nori butą paruoti. Tą remontą tai greit padarytų,bet reikals tas,kad jei pradeda jis dirbti,tai stoja darbai,ką ten po darbo labai jau padarysi ar savaitgaliais,na bet kažkaip teks suktis,naktym galės remontuoti,o ką padarysi,reikia tai reikia.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 1:24 PM | Žinutė # 342 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nea tai prie trinkelių žadėjo ten įmonę atsidaryti ir dirbti su patentu, tai taip sezoninis darbas,bet uždarbio galimybės didelės,užsidirbti galima tiek,kad žiemą pilnai gali išgyventi. O senojoje darbovietėje tai darbas nuolatinis,tik niekas negarantuotas,kad ir su atlyginimais viskas gus laiku ir stabilu,kad vėl nesikartotų ta pati istorija,dėl kurios išėjo iš darbo,dėl nemokamų atlyginimų. o su patentu apsimoka jei jis ims tai nebegausit socialinių nors aišku geriau gerai apmokomas darbas nei socialinės na tai tada gaut turėtų tikrai nemažai jei ir žiemą galėtu išgyvent na jo o kai nemoka irgi ne kas,
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 1:27 PM | Žinutė # 343 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Namą remontuoja,ankščiau negalėjome,nes niekas negalvojo,kad mes ten eisime gyventi kol nepasakė buto savininkė,kad ji nori butą paruoti. Tą remontą tai greit padarytų,bet reikals tas,kad jei pradeda jis dirbti,tai stoja darbai,ką ten po darbo labai jau padarysi ar savaitgaliais,na bet kažkaip teks suktis,naktym galės remontuoti,o ką padarysi,reikia tai reikia. tai jei nuspres prie trinkelių tai dar kokį mėnesiuką tikrai dirbti negalės kol pašalas neišeis tai va dar bus laiko na naktim gal nelabai jug kitą dieną į darbą :juokas: kaip padirbs pavargęs o va savaitgaliais tai galėtu, na tegu pasiema pagalbos brolį ar draugų keletą ir maau greitai remontai bus padaryti jug nėra labai didelis namas arba pirma susitvarkykit vieną kamabariuką jau bus galima gyvent o paskui kitus susitvarkysit, na gal dar vaikų kambarį reiktų sutvarkyti pirmiausiai manau
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Sekmadienis, 2011-03-13, 1:30 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 1:28 PM | Žinutė # 344 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o su patentu apsimoka galvoju galvoju jei jis ims tai nebegausit socialinių galvoju nors aišku geriau gerai apmokomas darbas nei socialinės _liuks_ na tai tada gaut turėtų tikrai nemažai jei ir žiemą galėtu išgyvent _liuks_ na jo o kai nemoka irgi ne kas, galvoju Nežinau aš ten visko,žinau tik tai kad galima gerai užsidirbti,dzin man tos pašalpos,jei gerai uždirbs,tai tikrai nereikės jokių pašalpų Kad tik viskas būtų taip kaip žadėta,nes kartais kalbos ir lieka tik kalbomis ar pažadais Dėl to ir svarstome ką pasirinkti,kad neapsirikti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 1:30 PM | Žinutė # 345 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai jei nuspres prie trinkelių tai dar kokį mėnesiuką tikrai dirbti negalės kol pašalas neišeis tai va dar bus laiko _liuks_ na naktim gal nelabai jug kitą dieną į darbą juokas juokas kaip padirbs pavargęs o va savaitgaliais tai galėtu, na tegu pasiema pagalbos brolį ar draugų keletą ir maau greitai remontai bs padaryti jug nėra labai didelis namas arba pirma susitvarko vieną kambariuką uošvienė galės jau gyventi, o kitus susitvarkysit laikui bėgant _liuks_ o tai gal savininkai palauks kol susitvarkysim ar jau taip iškart liepia išsikraustyti galvoju Tai su broliu ir remontuoja dviese,kol kas pagalbos nereikia,dviese viską moka ir apsidirba,jo brolis jau beveik antrą namą pastatė,tai viską moka ir supranta Leido mūms pagyventi kol pasidarysime remontą,supratinka savininkė,neveja lauk taip iš karto
|
Atsijungęs |
| |