Ketvirtadienis, 2025-01-16, 5:09 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio - 55 tema
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2011-03-13, 12:30 PM | Žinutė # 331

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Aha jau pasveiko,rytoj jau keliaus į darželį Oras tikrai nerialus,tikras pavasaris,super

tikras pavasariukas
na susitvarkiai socialinį? nenutraukė socialinės 3 mėn kaip manei? ar nutraukė galvoju

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2011-03-13, 12:31 PM | Žinutė # 332

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Na va vaišinu mielosios miela

o čia užsigerti pieno ir ledų kokteiliukai miela

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)

Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Sekmadienis, 2011-03-13, 7:04 PM
Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2011-03-13, 12:32 PM | Žinutė # 333

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tikras pavasariukas
na susitvarkiai socialinį? nenutraukė socialinės 3 mėn kaip manei? ar nutraukė galvoju

Kol kas tiksliai dar nežinau,bet greičiausiai,kad nenutrauks,o perskaičiuos,tipo užtenka perskaičiavimui 15 darbo dienų perskaičiavimui 10 Bet nežinau kaip čia baigsis,nes man išeina tik 14 darbo dienų šį mėn ar net mažiau,nes pas mus penktadienis ne darbo diena,tai nežinau kaip čia jie skaičiuos,nenustebčiau,kad reikės laukti 3 mėnesių. 10

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2011-03-13, 12:34 PM | Žinutė # 334

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
Na va vaišinu mielosios miela

Ačiū ačiū,kaip skaniai čia vaišini

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2011-03-13, 12:35 PM | Žinutė # 335

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
snieguoliuke, čia kepei spurgas tik su skylute? kaip skaniai atrodo tai ne tas žodis,net užsinorėjau _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2011-03-13, 12:44 PM | Žinutė # 336

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
snieguoliuke, čia kepei spurgas tik su skylute? kaip skaniai atrodo tai ne tas žodis,net užsinorėjau

aga ne visai kaip spurgas bet panašus receptukas miela
Quote (Romeniukas)
Ačiū ačiū,kaip skaniai čia vaišini

prašom į sveikatą miela

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2011-03-13, 12:46 PM | Žinutė # 337

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Kol kas tiksliai dar nežinau,bet greičiausiai,kad nenutrauks,o perskaičiuos,tipo užtenka perskaičiavimui 15 darbo dienų perskaičiavimui Bet nežinau kaip čia baigsis,nes man išeina tik 14 darbo dienų šį mėn ar net mažiau,nes pas mus penktadienis ne darbo diena,tai nežinau kaip čia jie skaičiuos,nenustebčiau,kad reikės laukti 3 mėnesių.

na bus matyt, gal nenutrauks galvoju
o brangiausiajam dar nepasiūlė darbo miela miela girdėjot kai kalbėjo Darbo biržos atstovė panevežyje, sakė mažins bedarbių skaičių juokas juokas juokas kažin kaip tikriausiai išbraukinės, nes sakė kiek jau išbraukė net baisu o tai vadinasi bedarbystės mažinimas juokas juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2011-03-13, 12:50 PM | Žinutė # 338

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
na bus matyt, gal nenutrauks galvoju
o brangiausiajam dar nepasiūlė darbo miela miela girdėjot kai kalbėjo Darbo biržos atstovė panevežyje, sakė mažins bedarbių skaičių juokas juokas juokas kažin kaip tikriausiai išbraukinės, nes sakė kiek jau išbraukė net baisu o tai vadinasi bedarbystės mažinimas juokas juokas

Nebežino kaip pagerinti statistikos durnių gvardija Neapsisprendžia maniškis kur dirbti,yra du darbai,bet dar svarsto kuris geriau,reikia gerai viską apsvarstyti, senajame darbe manome nelabai užsidirbs,kaip gali prie trinkelių,o pinigų labai reikia,remontai vangiai juda į priekį,o per mėnesį kažkur reikia suremontuoti,žodžiu ne tik pinigų bet ir laiko bus trūkumas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2011-03-13, 12:55 PM | Žinutė # 339

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Neapsisprendžia maniškis kur dirbti,yra du darbai,bet dar svarsto kuris geriau,reikia gerai viską apsvarstyti, senajame darbe manome nelabai užsidirbs,kaip gali prie trinkelių,o pinigų labai reikia,remontai vangiai juda į priekį,o per mėnesį kažkur reikia suremontuoti,žodžiu ne tik pinigų bet ir laiko bus trūkumas

bet prie trinkelių ne nuolatinis darbas kiek suprantu, ir neįdarbina jo, o jei ims ir darbo birža ką pasiūlys galvoju galvoju o senojoj darbovietėj nuolatinis kiek suprantu ar irgi sezoninis? galvoju galvoju na reikia pagalvoti ar geriau stabilios pajamos, ar per sezoną geresnės o paskui jokių galvoju galvoju

Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Sekmadienis, 2011-03-13, 12:59 PM
Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2011-03-13, 1:03 PM | Žinutė # 340

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
pinigų labai reikia,remontai vangiai juda į priekį,o per mėnesį kažkur reikia suremontuoti,žodžiu ne tik pinigų bet ir laiko bus trūkumas

tai tavasis namą dar remontuoja ar jau butą? miela reikėjo anksčiu pradėt remonto darbus gal būtumėt susisukę miela _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2011-03-13, 1:18 PM | Žinutė # 341

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
bet prie trinkelių ne nuolatinis darbas kiek suprantu, ir neįdarbina jo, o jei ims ir darbo birža ką pasiūlys galvoju galvoju o senojoj darbovietėj nuolatinis kiek suprantu ar irgi sezoninis? galvoju galvoju na reikia pagalvoti ar geriau stabilios pajamos, ar per sezoną geresnės o paskui jokių galvoju galvoju

Nea tai prie trinkelių žadėjo ten įmonę atsidaryti ir dirbti su patentu, tai taip sezoninis darbas,bet uždarbio galimybės didelės,užsidirbti galima tiek,kad žiemą pilnai gali išgyventi. O senojoje darbovietėje tai darbas nuolatinis,tik niekas negarantuotas,kad ir su atlyginimais viskas gus laiku ir stabilu,kad vėl nesikartotų ta pati istorija,dėl kurios išėjo iš darbo,dėl nemokamų atlyginimų.

Quote (snieguoliuke)
tai tavasis namą dar remontuoja ar jau butą? miela reikėjo anksčiu pradėt remonto darbus gal būtumėt susisukę miela _liuks_

Namą remontuoja,ankščiau negalėjome,nes niekas negalvojo,kad mes ten eisime gyventi kol nepasakė buto savininkė,kad ji nori butą paruoti. Tą remontą tai greit padarytų,bet reikals tas,kad jei pradeda jis dirbti,tai stoja darbai,ką ten po darbo labai jau padarysi ar savaitgaliais,na bet kažkaip teks suktis,naktym galės remontuoti,o ką padarysi,reikia tai reikia.

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2011-03-13, 1:24 PM | Žinutė # 342

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Nea tai prie trinkelių žadėjo ten įmonę atsidaryti ir dirbti su patentu, tai taip sezoninis darbas,bet uždarbio galimybės didelės,užsidirbti galima tiek,kad žiemą pilnai gali išgyventi. O senojoje darbovietėje tai darbas nuolatinis,tik niekas negarantuotas,kad ir su atlyginimais viskas gus laiku ir stabilu,kad vėl nesikartotų ta pati istorija,dėl kurios išėjo iš darbo,dėl nemokamų atlyginimų.

o su patentu apsimoka galvoju galvoju jei jis ims tai nebegausit socialinių galvoju nors aišku geriau gerai apmokomas darbas nei socialinės _liuks_ na tai tada gaut turėtų tikrai nemažai jei ir žiemą galėtu išgyvent _liuks_ na jo o kai nemoka irgi ne kas, galvoju

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2011-03-13, 1:27 PM | Žinutė # 343

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Namą remontuoja,ankščiau negalėjome,nes niekas negalvojo,kad mes ten eisime gyventi kol nepasakė buto savininkė,kad ji nori butą paruoti. Tą remontą tai greit padarytų,bet reikals tas,kad jei pradeda jis dirbti,tai stoja darbai,ką ten po darbo labai jau padarysi ar savaitgaliais,na bet kažkaip teks suktis,naktym galės remontuoti,o ką padarysi,reikia tai reikia.

tai jei nuspres prie trinkelių tai dar kokį mėnesiuką tikrai dirbti negalės kol pašalas neišeis tai va dar bus laiko _liuks_ na naktim gal nelabai jug kitą dieną į darbą juokas :juokas: kaip padirbs pavargęs o va savaitgaliais tai galėtu, na tegu pasiema pagalbos brolį ar draugų keletą ir maau greitai remontai bus padaryti jug nėra labai didelis namas arba pirma susitvarkykit vieną kamabariuką jau bus galima gyvent o paskui kitus susitvarkysit, na gal dar vaikų kambarį reiktų sutvarkyti pirmiausiai manau galvoju

Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Sekmadienis, 2011-03-13, 1:30 PM
Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2011-03-13, 1:28 PM | Žinutė # 344

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
o su patentu apsimoka galvoju galvoju jei jis ims tai nebegausit socialinių galvoju nors aišku geriau gerai apmokomas darbas nei socialinės _liuks_ na tai tada gaut turėtų tikrai nemažai jei ir žiemą galėtu išgyvent _liuks_ na jo o kai nemoka irgi ne kas, galvoju

Nežinau aš ten visko,žinau tik tai kad galima gerai užsidirbti,dzin man tos pašalpos,jei gerai uždirbs,tai tikrai nereikės jokių pašalpų 10 Kad tik viskas būtų taip kaip žadėta,nes kartais kalbos ir lieka tik kalbomis ar pažadais Dėl to ir svarstome ką pasirinkti,kad neapsirikti

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2011-03-13, 1:30 PM | Žinutė # 345

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tai jei nuspres prie trinkelių tai dar kokį mėnesiuką tikrai dirbti negalės kol pašalas neišeis tai va dar bus laiko _liuks_ na naktim gal nelabai jug kitą dieną į darbą juokas juokas kaip padirbs pavargęs o va savaitgaliais tai galėtu, na tegu pasiema pagalbos brolį ar draugų keletą ir maau greitai remontai bs padaryti jug nėra labai didelis namas arba pirma susitvarko vieną kambariuką uošvienė galės jau gyventi, o kitus susitvarkysit laikui bėgant _liuks_ o tai gal savininkai palauks kol susitvarkysim ar jau taip iškart liepia išsikraustyti galvoju

Tai su broliu ir remontuoja dviese,kol kas pagalbos nereikia,dviese viską moka ir apsidirba,jo brolis jau beveik antrą namą pastatė,tai viską moka ir supranta _liuks_ Leido mūms pagyventi kol pasidarysime remontą,supratinka savininkė,neveja lauk taip iš karto _liuks_

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025