Ketvirtadienis, 2025-01-16, 8:03 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio - 55 tema
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2011-03-13, 6:58 PM | Žinutė # 361

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
labukas vijoliuk mua mua na tikrai oras tikra fantastika

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2011-03-13, 7:01 PM | Žinutė # 362

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Na va vaikus nukirpau,numaudžiau,dabar verdu virtinukus,pavalgys ir liuli liuli, rytoj jau į darželį miela Viena karaliauju,tetis draugo gimtadienyje, sakau gal jau gryš neužilgo,nes ir jam rytoj į darbą Aš plaukus išsitiesinau,vakar nusidažiau,tai dabar plaukučiai gražūs,atrodo,kad buvau kirpykloje _liuks_

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2011-03-13, 7:08 PM | Žinutė # 363

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Na va vaikus nukirpau

o tu pati vaikus kerpi miela
Quote (Romeniukas)
nes ir jam rytoj į darbą

vis dėl to apsisprendė grįšti į senąja darbovietę _liuks_ _liuks_
Quote (Romeniukas)
Aš plaukus išsitiesinau,vakar nusidažiau,tai dabar plaukučiai gražūs,atrodo,kad buvau kirpykloje

atsinaujinai pavasario proga _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2011-03-13, 7:12 PM | Žinutė # 364

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
o tu pati vaikus kerpi miela

Paskutiniu metu pati,labai gerai,šonus nuimu viršugalvi palieku daugiau,kad būtų kirpčiukai,nes man labai gražu _liuks_

Quote (snieguoliuke)
vis dėl to apsisprendė grįšti į senąja darbovietę _liuks_ _liuks_

Nea nea nea,eis tik pasikalbėti,žės ką siūlo.ir jei dirbs tai pradžiai mėnesį laiko,ir nesiformins,pažės ar moka laiku atlyginimą,o paskui gal pereis prie trinkelių _liuks_

Quote (snieguoliuke)
atsinaujinai pavasario proga _liuks_

Aha truputi,nors norėjau dar kokį mėnesį nesidažyti,bet jau nebegalėjau į tokius plaukus žiūrėti

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2011-03-13, 7:16 PM | Žinutė # 365

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Paskutiniu metu pati,labai gerai,šonus nuimu viršugalvi palieku daugiau,kad būtų kirpčiukai,nes man labai gražu

o mūsiškis nesileidžia sako einu pas savo kirpėją juokas juokas juokas juokas
Quote (Romeniukas)
Nea nea nea,eis tik pasikalbėti,žės ką siūlo.ir jei dirbs tai pradžiai mėnesį laiko,ir nesiformins,pažės ar moka laiku atlyginimą,o paskui gal pereis prie trinkelių

nesupyks dirikas jei padirbs mėnesį ir pasiplaus juokas juokas juokas
Quote (Romeniukas)
Aha truputi,nors norėjau dar kokį mėnesį nesidažyti,bet jau nebegalėjau į tokius plaukus žiūrėti

aš tai užsirašiau į kirpyklą nes reikia galiukus pasikirpti

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2011-03-13, 7:20 PM | Žinutė # 366

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
o mūsiškis nesileidžia sako einu pas savo kirpėją juokas juokas juokas juokas

Brangus malonumas vedžioti į kirpyklą,o dar du vaikus Prieš kokią Rugsėjo pirmąją tai galima,bet ištisai tai kol kas tai ne mūms ir nematau butinybės

Quote (snieguoliuke)
nesupyks dirikas jei padirbs mėnesį ir pasiplaus juokas juokas juokas

O tipo mūms įdomu supyks jis ar nesupyks,jei išeis tai reiškia nemoka atlyginimo kokį žadėjo,tai ko čia pykti

Quote (snieguoliuke)
aš tai užsirašiau į kirpyklą nes reikia galiukus pasikirpti

Man sesuo pakirpo ir liuks _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2011-03-13, 7:31 PM | Žinutė # 367

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
O tipo mūms įdomu supyks jis ar nesupyks,jei išeis tai reiškia nemoka atlyginimo kokį žadėjo,tai ko čia pykti

na tai aišku bet dabar darbadviai gali daug ką žadėti juokas juokas juokas juokas bet klausimas ar pildys galvoju galvoju o šeip nemanau kad labai didelį atlyginimą siūlys pasiūlys kokį 1200Lt o dirbti manau tikrai reikia nemažai galvoju
Quote (Romeniukas)
Brangus malonumas vedžioti į kirpyklą,o dar du vaikus Prieš kokią Rugsėjo pirmąją tai galima,bet ištisai tai kol kas tai ne mūms ir nematau butinybės

na mes mokėdavom po 15 dabar po 12 _liuks_ _liuks_ bet kaip kirpėja sako čia mano modeliukas _liuks_ _liuks_ nes mes kažkada kai buvo mažesnis bandėm patys kirpti, tai manau lygiai galima nukirpti nebent trumpai ir tik po vienu numeriu o kirpėja lieka kirpėja, nors aš brangiausiajį nukerpu pati bet vaiko paskutiniu metu net nabandau geriau sumokėti kelis litus bet kad vaikas vaikščiotu gražus

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2011-03-13, 7:32 PM | Žinutė # 368

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Man sesuo pakirpo ir liuks

_liuks_ _liuks_ man taipatinka kirpykloje pasedėti atsipalaiduoji taip pailsi ti kainos galėtų būti mažesnės

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2011-03-13, 7:38 PM | Žinutė # 369

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
na tai aišku bet dabar darbadviai gali daug ką žadėti juokas juokas juokas juokas bet klausimas ar pildys galvoju galvoju o šeip nemanau kad labai didelį atlyginimą siūlys pasiūlys kokį 1200Lt o dirbti manau tikrai reikia nemažai galvoju

Tai vat dėl tos priežastie ie nesiformins,žės ar mokės tą ką pažadės,jis prašys palikti tą pačią algą,bet už 1200lt tikrai nedirbs,o šiaip jei dirba viršvalandžius ir normaliai juos moka,tai galima normaliai užsidirbti _liuks_ Bet savaime aišku jei neturėtų kito darbo,na trinkelių tai manau ir už tokią algą dirbtų,geriau negu nieko.

Quote (snieguoliuke)
na mes mokėdavom po 15 dabar po 12 _liuks_ _liuks_ bet kaip kirpėja sako čia mano modeliukas _liuks_ _liuks_ nes mes kažkada kai buvo mažesnis bandėm patys kirpti, tai manau lygiai galima nukirpti nebent trumpai ir tik po vienu numeriu o kirpėja lieka kirpėja, nors aš brangiausiajį nukerpu pati bet vaiko paskutiniu metu net nabandau geriau sumokėti kelis litus bet kad vaikas vaikščiotu gražus

ai aš pati labai neblogai nukerpu,kas pamato sako buvote kirpykloje juokas šonus ištrumpinu,nu kaip bliudeliu kerpu ir labai gerai _liuks_ Aš seniau ir pati sau nusikirpdavau ne tik kirpčiukus bet ir esu išsikarpiusi,tai labai gražiai išėjo,niekas nepatikėjo,kad aš čia pati kirpau juokas Seniau aš labai norėjau būti kirpėja,mano brolio žmona kirpėja,tai mane truputi mokino _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2011-03-13, 7:44 PM | Žinutė # 370

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Tai vat dėl tos priežastie ie nesiformins,žės ar mokės tą ką pažadės,jis prašys palikti tą pačią algą,bet už 1200lt tikrai nedirbs,o šiaip jei dirba viršvalandžius ir normaliai juos moka,tai galima normaliai užsidirbti Bet savaime aišku jei neturėtų kito darbo,na trinkelių tai manau ir už tokią algą dirbtų,geriau negu nieko.

na manau šeis laikais ir 1200 yra labai daug, nes dirbti yra norinčių _liuks_ net už mažiau _liuks_ , bet aišku bus matyt ką siūlys nes jei penktadieniais nedirbat tai nelabai kaip sekasi tai įmonei kiek suprantu galvoju
Quote (Romeniukas)
ai aš pati labai neblogai nukerpu,kas pamato sako buvote kirpykloje šonus ištrumpinu,nu kaip bliudeliu kerpu ir labai gerai Aš seniau ir pati sau nusikirpdavau ne tik kirpčiukus bet ir esu išsikarpiusi,tai labai gražiai išėjo,niekas nepatikėjo,kad aš čia pati kirpau

kaip galima sau išsikarpyt juokas juokas jug galo tai nesimato, neįsivaizduoju kaip galima tiesiai išsikarpyti, kad vaikus apkirpti galima tai tikiu, bet aš nerizikuoju juokas juokas juokas geraiu 12Lt sumokėt ir rami galva nes nelabai už tuos pinigus gali ir nusipirkti juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2011-03-13, 7:48 PM | Žinutė # 371

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Bet savaime aišku jei neturėtų kito darbo,na trinkelių tai manau ir už tokią algą dirbtų,geriau negu nieko.

o tai negi prie trinkelių tokie dideli pinigai galvoju galvoju mano draugės tėtis dirba tai sako kad nieko nemoka na kaip moka apie 1000Lt tai dabar dirba prie gipso sukimo ir kai atšils oras siūlė vėl frįžti prie trinkelių ( na čia ta pati įmonė prie statybų) tai nesutiko sako prie gipso geriau moka juokas juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2011-03-13, 7:51 PM | Žinutė # 372

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na kažin kur kitos plepsės sulindusios

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2011-03-13, 7:56 PM | Žinutė # 373

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
na manau šeis laikais ir 1200 yra labai daug, nes dirbti yra norinčių _liuks_ net už mažiau _liuks_ , bet aišku bus matyt ką siūlys nes jei penktadieniais nedirbat tai nelabai kaip sekasi tai įmonei kiek suprantu galvoju

Bus matyt kaip čia bus

Quote (snieguoliuke)
kaip galima sau išsikarpyt juokas juokas jug galo tai nesimato, neįsivaizduoju kaip galima tiesiai išsikarpyti, kad vaikus apkirpti galima tai tikiu, bet aš nerizikuoju juokas juokas juokas geraiu 12Lt sumokėt ir rami galva nes nelabai už tuos pinigus gali ir nusipirkti juokas juokas

O vat galima,užverčiau visus plaukus į priekį ir karpiausi sruogelėmis,liuks gavosi _liuks_

Quote (snieguoliuke)
o tai negi prie trinkelių tokie dideli pinigai galvoju galvoju mano draugės tėtis dirba tai sako kad nieko nemoka na kaip moka apie 1000Lt tai dabar dirba prie gipso sukimo ir kai atšils oras siūlė vėl frįžti prie trinkelių ( na čia ta pati įmonė prie statybų) tai nesutiko sako prie gipso geriau moka juokas juokas juokas

Tai čia priklauso kur ir pas ką dirba,čia yra žmonės kurie dirba ant savęs,patys susiranka klientus ir atlyginimas tikrai bent jau pas juos geras,priklauso nuo kvadratūros,tai tarkim mano draugės draugas dirbo pas juos prieš metus ar daugiau laiko ir per mėnesį užsidirbdavo apie 6000lt. čia priklauso nuo užsakymo dydžio ir kvadratūros. Jei tarkim dės trinkelės šiauliuose kur žadėjo,o ten nerialiai didelė aikštė,tai vien pagalvojus kokia ten kvadratūra,galimaįsivaizduoti koks būtų atlyginimas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2011-03-13, 7:58 PM | Žinutė # 374

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
O vat galima,užverčiau visus plaukus į priekį ir karpiausi sruogelėmis,liuks gavosi

bet tai kai susiverti į priekį nieko nebesimato, kaip tu matytadai kur kirpti nu geras čia _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:02 PM | Žinutė # 375

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
bet tai kai susiverti į priekį nieko nebesimato, kaip tu matytadai kur kirpti nu geras čia _liuks_

Imu po sruogą ir kerpu,o kadangi plaukų ilgis pas mane ne vienodas tai ir gaunasi tada gražus iškarpymas juokas Sruogas kepru po vienodu nukirpimu ir viskas gerai,ką ten matyti,plaukus matau ir gerai juokas nu gi nemeluoju,sakau kaip kažkada buvo,čia ne tu viena nustebai juokas

Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Sekmadienis, 2011-03-13, 8:03 PM
Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025