Paplepėkim prie kavos puodelio - 55 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 6:58 PM | Žinutė # 361 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas vijoliuk na tikrai oras tikra fantastika
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 7:01 PM | Žinutė # 362 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na va vaikus nukirpau,numaudžiau,dabar verdu virtinukus,pavalgys ir liuli liuli, rytoj jau į darželį Viena karaliauju,tetis draugo gimtadienyje, sakau gal jau gryš neužilgo,nes ir jam rytoj į darbą Aš plaukus išsitiesinau,vakar nusidažiau,tai dabar plaukučiai gražūs,atrodo,kad buvau kirpykloje
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 7:08 PM | Žinutė # 363 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na va vaikus nukirpau o tu pati vaikus kerpi Quote (Romeniukas) nes ir jam rytoj į darbą vis dėl to apsisprendė grįšti į senąja darbovietę Quote (Romeniukas) Aš plaukus išsitiesinau,vakar nusidažiau,tai dabar plaukučiai gražūs,atrodo,kad buvau kirpykloje atsinaujinai pavasario proga
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 7:12 PM | Žinutė # 364 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o tu pati vaikus kerpi miela Paskutiniu metu pati,labai gerai,šonus nuimu viršugalvi palieku daugiau,kad būtų kirpčiukai,nes man labai gražu Quote (snieguoliuke) vis dėl to apsisprendė grįšti į senąja darbovietę _liuks_ _liuks_ Nea nea nea,eis tik pasikalbėti,žės ką siūlo.ir jei dirbs tai pradžiai mėnesį laiko,ir nesiformins,pažės ar moka laiku atlyginimą,o paskui gal pereis prie trinkelių Quote (snieguoliuke) atsinaujinai pavasario proga _liuks_ Aha truputi,nors norėjau dar kokį mėnesį nesidažyti,bet jau nebegalėjau į tokius plaukus žiūrėti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 7:16 PM | Žinutė # 365 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Paskutiniu metu pati,labai gerai,šonus nuimu viršugalvi palieku daugiau,kad būtų kirpčiukai,nes man labai gražu o mūsiškis nesileidžia sako einu pas savo kirpėją Quote (Romeniukas) Nea nea nea,eis tik pasikalbėti,žės ką siūlo.ir jei dirbs tai pradžiai mėnesį laiko,ir nesiformins,pažės ar moka laiku atlyginimą,o paskui gal pereis prie trinkelių nesupyks dirikas jei padirbs mėnesį ir pasiplaus Quote (Romeniukas) Aha truputi,nors norėjau dar kokį mėnesį nesidažyti,bet jau nebegalėjau į tokius plaukus žiūrėti aš tai užsirašiau į kirpyklą nes reikia galiukus pasikirpti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 7:20 PM | Žinutė # 366 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o mūsiškis nesileidžia sako einu pas savo kirpėją juokas juokas juokas juokas Brangus malonumas vedžioti į kirpyklą,o dar du vaikus Prieš kokią Rugsėjo pirmąją tai galima,bet ištisai tai kol kas tai ne mūms ir nematau butinybės Quote (snieguoliuke) nesupyks dirikas jei padirbs mėnesį ir pasiplaus juokas juokas juokas O tipo mūms įdomu supyks jis ar nesupyks,jei išeis tai reiškia nemoka atlyginimo kokį žadėjo,tai ko čia pykti Quote (snieguoliuke) aš tai užsirašiau į kirpyklą nes reikia galiukus pasikirpti Man sesuo pakirpo ir liuks
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 7:31 PM | Žinutė # 367 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O tipo mūms įdomu supyks jis ar nesupyks,jei išeis tai reiškia nemoka atlyginimo kokį žadėjo,tai ko čia pykti na tai aišku bet dabar darbadviai gali daug ką žadėti bet klausimas ar pildys o šeip nemanau kad labai didelį atlyginimą siūlys pasiūlys kokį 1200Lt o dirbti manau tikrai reikia nemažai Quote (Romeniukas) Brangus malonumas vedžioti į kirpyklą,o dar du vaikus Prieš kokią Rugsėjo pirmąją tai galima,bet ištisai tai kol kas tai ne mūms ir nematau butinybės na mes mokėdavom po 15 dabar po 12 bet kaip kirpėja sako čia mano modeliukas nes mes kažkada kai buvo mažesnis bandėm patys kirpti, tai manau lygiai galima nukirpti nebent trumpai ir tik po vienu numeriu o kirpėja lieka kirpėja, nors aš brangiausiajį nukerpu pati bet vaiko paskutiniu metu net nabandau geriau sumokėti kelis litus bet kad vaikas vaikščiotu gražus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 7:32 PM | Žinutė # 368 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Man sesuo pakirpo ir liuks man taipatinka kirpykloje pasedėti atsipalaiduoji taip pailsi ti kainos galėtų būti mažesnės
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 7:38 PM | Žinutė # 369 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na tai aišku bet dabar darbadviai gali daug ką žadėti juokas juokas juokas juokas bet klausimas ar pildys galvoju galvoju o šeip nemanau kad labai didelį atlyginimą siūlys pasiūlys kokį 1200Lt o dirbti manau tikrai reikia nemažai galvoju Tai vat dėl tos priežastie ie nesiformins,žės ar mokės tą ką pažadės,jis prašys palikti tą pačią algą,bet už 1200lt tikrai nedirbs,o šiaip jei dirba viršvalandžius ir normaliai juos moka,tai galima normaliai užsidirbti Bet savaime aišku jei neturėtų kito darbo,na trinkelių tai manau ir už tokią algą dirbtų,geriau negu nieko. Quote (snieguoliuke) na mes mokėdavom po 15 dabar po 12 _liuks_ _liuks_ bet kaip kirpėja sako čia mano modeliukas _liuks_ _liuks_ nes mes kažkada kai buvo mažesnis bandėm patys kirpti, tai manau lygiai galima nukirpti nebent trumpai ir tik po vienu numeriu o kirpėja lieka kirpėja, nors aš brangiausiajį nukerpu pati bet vaiko paskutiniu metu net nabandau geriau sumokėti kelis litus bet kad vaikas vaikščiotu gražus ai aš pati labai neblogai nukerpu,kas pamato sako buvote kirpykloje šonus ištrumpinu,nu kaip bliudeliu kerpu ir labai gerai Aš seniau ir pati sau nusikirpdavau ne tik kirpčiukus bet ir esu išsikarpiusi,tai labai gražiai išėjo,niekas nepatikėjo,kad aš čia pati kirpau Seniau aš labai norėjau būti kirpėja,mano brolio žmona kirpėja,tai mane truputi mokino
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 7:44 PM | Žinutė # 370 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai vat dėl tos priežastie ie nesiformins,žės ar mokės tą ką pažadės,jis prašys palikti tą pačią algą,bet už 1200lt tikrai nedirbs,o šiaip jei dirba viršvalandžius ir normaliai juos moka,tai galima normaliai užsidirbti Bet savaime aišku jei neturėtų kito darbo,na trinkelių tai manau ir už tokią algą dirbtų,geriau negu nieko. na manau šeis laikais ir 1200 yra labai daug, nes dirbti yra norinčių net už mažiau , bet aišku bus matyt ką siūlys nes jei penktadieniais nedirbat tai nelabai kaip sekasi tai įmonei kiek suprantu Quote (Romeniukas) ai aš pati labai neblogai nukerpu,kas pamato sako buvote kirpykloje šonus ištrumpinu,nu kaip bliudeliu kerpu ir labai gerai Aš seniau ir pati sau nusikirpdavau ne tik kirpčiukus bet ir esu išsikarpiusi,tai labai gražiai išėjo,niekas nepatikėjo,kad aš čia pati kirpau kaip galima sau išsikarpyt jug galo tai nesimato, neįsivaizduoju kaip galima tiesiai išsikarpyti, kad vaikus apkirpti galima tai tikiu, bet aš nerizikuoju geraiu 12Lt sumokėt ir rami galva nes nelabai už tuos pinigus gali ir nusipirkti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 7:48 PM | Žinutė # 371 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Bet savaime aišku jei neturėtų kito darbo,na trinkelių tai manau ir už tokią algą dirbtų,geriau negu nieko. o tai negi prie trinkelių tokie dideli pinigai mano draugės tėtis dirba tai sako kad nieko nemoka na kaip moka apie 1000Lt tai dabar dirba prie gipso sukimo ir kai atšils oras siūlė vėl frįžti prie trinkelių ( na čia ta pati įmonė prie statybų) tai nesutiko sako prie gipso geriau moka
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 7:51 PM | Žinutė # 372 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na kažin kur kitos plepsės sulindusios
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 7:56 PM | Žinutė # 373 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na manau šeis laikais ir 1200 yra labai daug, nes dirbti yra norinčių _liuks_ net už mažiau _liuks_ , bet aišku bus matyt ką siūlys nes jei penktadieniais nedirbat tai nelabai kaip sekasi tai įmonei kiek suprantu galvoju Bus matyt kaip čia bus Quote (snieguoliuke) kaip galima sau išsikarpyt juokas juokas jug galo tai nesimato, neįsivaizduoju kaip galima tiesiai išsikarpyti, kad vaikus apkirpti galima tai tikiu, bet aš nerizikuoju juokas juokas juokas geraiu 12Lt sumokėt ir rami galva nes nelabai už tuos pinigus gali ir nusipirkti juokas juokas O vat galima,užverčiau visus plaukus į priekį ir karpiausi sruogelėmis,liuks gavosi Quote (snieguoliuke) o tai negi prie trinkelių tokie dideli pinigai galvoju galvoju mano draugės tėtis dirba tai sako kad nieko nemoka na kaip moka apie 1000Lt tai dabar dirba prie gipso sukimo ir kai atšils oras siūlė vėl frįžti prie trinkelių ( na čia ta pati įmonė prie statybų) tai nesutiko sako prie gipso geriau moka juokas juokas juokas Tai čia priklauso kur ir pas ką dirba,čia yra žmonės kurie dirba ant savęs,patys susiranka klientus ir atlyginimas tikrai bent jau pas juos geras,priklauso nuo kvadratūros,tai tarkim mano draugės draugas dirbo pas juos prieš metus ar daugiau laiko ir per mėnesį užsidirbdavo apie 6000lt. čia priklauso nuo užsakymo dydžio ir kvadratūros. Jei tarkim dės trinkelės šiauliuose kur žadėjo,o ten nerialiai didelė aikštė,tai vien pagalvojus kokia ten kvadratūra,galimaįsivaizduoti koks būtų atlyginimas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 7:58 PM | Žinutė # 374 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O vat galima,užverčiau visus plaukus į priekį ir karpiausi sruogelėmis,liuks gavosi bet tai kai susiverti į priekį nieko nebesimato, kaip tu matytadai kur kirpti nu geras čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:02 PM | Žinutė # 375 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet tai kai susiverti į priekį nieko nebesimato, kaip tu matytadai kur kirpti nu geras čia _liuks_ Imu po sruogą ir kerpu,o kadangi plaukų ilgis pas mane ne vienodas tai ir gaunasi tada gražus iškarpymas Sruogas kepru po vienodu nukirpimu ir viskas gerai,ką ten matyti,plaukus matau ir gerai nu gi nemeluoju,sakau kaip kažkada buvo,čia ne tu viena nustebai
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Sekmadienis, 2011-03-13, 8:03 PM |
Atsijungęs |
| |