Paplepėkim prie kavos puodelio - 55 tema
|
|
vijole1972 | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 9:14 PM | Žinutė # 421 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kad tik patiems nelieptų susimokėt nu tai gi visko gali būti, nes ir pašalpos bus perskaičiuojamos tai kaip ir gali tekti susimokėti
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 9:16 PM | Žinutė # 422 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) nu tai gi visko gali būti, nes ir pašalpos bus perskaičiuojamos tai kaip ir gali tekti susimokėti na manau kad daug bus išbraukiamų, nes per ilgai stovi biržoj, dar sugalvos dėl ko galima išbraukti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 9:16 PM | Žinutė # 423 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) nu tai gi visko gali būti, nes ir pašalpos bus perskaičiuojamos 10 10 10 10 tai kaip ir gali tekti susimokėti juokas juokas juokas juokas Daro jie viską,kad tik pramesti iš biržos arba pašalpos nemokėti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 9:17 PM | Žinutė # 424 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labvakareli žadėjau į svečius išlėkt, ale neišėjo, pati sulaukiau, telepatija matyt oij kaip fainiai pasisėdėjom su draugyte, vynioko pagurkšnojom... apie darbus kalbat, mane biesina politika, ir visi įstatymai, tad nuo kovo pirmos, pati save atleidžiau iš darbo, birža pusmeti mokės, tegu moka, dar ne tiek atskaičiuodavo valstybė, gana pavyzdingai pilietei būt, nuo šiol, žėsiu tik savo interesų
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 9:18 PM | Žinutė # 425 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na manau kad daug bus išbraukiamų, nes per ilgai stovi biržoj, dar sugalvos dėl ko galima išbraukti tai gi ateina nauja valdžia kaip rusai sako apiat vlast mėniaetsa
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 9:19 PM | Žinutė # 426 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na manau kad daug bus išbraukiamų, nes per ilgai stovi biržoj, dar sugalvos dėl ko galima išbraukti juokas juokas Nereikia jiems nei galvoti,afioromis jie ten užsiminėja,man labai gražiai padarė,kad aš tipo jau 4 kartą atsisakiau darbo kompe tipo taip rodo,nors tik vieną kartą mane siuntė į darbo atranką Ir telefonu nesiūlė,tik pati tarpininkė duodavo numeriuką ir sakydavo jei nori pasiskambink,bet čia nesiskaito,skaitosi tada,jei eini pas darbdiavį su rekomendacija ir atsisakai darbo,o čia ką jie prigamino tai neįsivaizduoju,nėra noro gilintis ir aiškintis,svarbu darbą turiu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 9:20 PM | Žinutė # 427 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas, labuka,tai ki miškelio nebebuvai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 9:22 PM | Žinutė # 428 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) vaidabas, labuka,tai ki miškelio nebebuvai nu ne, atvarė draugė, nusprendėm , kad ir namie gerai, į mišką sakėm kai šilčiau, lėksim
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 9:22 PM | Žinutė # 429 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) bet čia nesiskaito,skaitosi tada,jei eini pas darbdiavį su rekomendacija ir atsisakai darbo o tai ką daryti žmogui kai nueina su tuo siuntimu pas darbdavį, o tas pasako kad tu man nereikalingas nes jau vieta užimta tai ir gi skaitosi kad pats atsisakei
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 9:24 PM | Žinutė # 430 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) nu ne, atvarė draugė, nusprendėm , kad ir namie gerai, į mišką sakėm kai šilčiau, lėksim miela Bet puikiai laiką praleidote ir namuose Quote (vijole1972) o tai ką daryti žmogui kai nueina su tuo siuntimu pas darbdavį, o tas pasako kad tu man nereikalingas nes jau vieta užimta galvoju galvoju galvoju galvoju tai ir gi skaitosi kad pats atsisakei Ne tada pabraukia tokį punktą NETINKAMAS KANDIDATAS ir iš biržos tokiu atveju neišmeta.
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 9:27 PM | Žinutė # 431 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Bet puikiai laiką praleidote ir namuose joooo tik dabar dilema namie..., planavom, ruošėmės antrą aukštą statyt, bet su broliu maniškis kažką pasitarė, gal geriau darys priestatą, na žodžiu, susibiesinau jau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 9:28 PM | Žinutė # 432 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nereikia jiems nei galvoti,afioromis jie ten užsiminėja,man labai gražiai padarė,kad aš tipo jau 4 kartą atsisakiau darbo kompe tipo taip rodo,nors tik vieną kartą mane siuntė į darbo atranką Ir telefonu nesiūlė,tik pati tarpininkė duodavo numeriuką ir sakydavo jei nori pasiskambink,bet čia nesiskaito,skaitosi tada,jei eini pas darbdiavį su rekomendacija ir atsisakai darbo,o čia ką jie prigamino tai neįsivaizduoju,nėra noro gilintis ir aiškintis,svarbu darbą turiu na daar užtenka ka atsisakai 1 kartą ir jau viskas baigta o šeip minėjai kažkada kad tau siūlė bet sakei tarpininkei kad tau neapsimoka o jei jau numerį tau davė tarpininką tai irgi skaitosi kaip pasiūlymas , na nemanau kad specialiai daro sakei kad faina tavo tarpininkė o kai joms pasakė kad alga priklausys no pateiktų pasiūlymų prasidėjo nesąmons daryti, nors kai aš prisiregistravau kaip papildomai ieškanti darbo tai iš kart davė paiūlymą
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 9:28 PM | Žinutė # 433 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) joooo tik dabar dilema namie..., planavom, ruošėmės antrą aukštą statyt, bet su broliu maniškis kažką pasitarė, gal geriau darys priestatą, na žodžiu, susibiesinau jau Žiuriu ir pas jus priestato statymas galvoje kaip ir pas mus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 9:30 PM | Žinutė # 434 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) oij kaip fainiai pasisėdėjom su draugyte, vynioko pagurkšnojom... apie darbus kalbat, mane biesina politika, ir visi įstatymai, tad nuo kovo pirmos, pati save atleidžiau iš darbo, birža pusmeti mokės, tegu moka, dar ne tiek atskaičiuodavo valstybė, gana pavyzdingai pilietei būt, nuo šiol, žėsiu tik savo interesų oj mes vakar paivyninom per pižamų vakarėlį tai šiandien nesinori bet ryt važiuosim šašlykiuko pasikept smagiai laiką praleidai Vaidabas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 9:30 PM | Žinutė # 435 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na daar užtenka ka atsisakai 1 kartą ir jau viskas baigta galvoju galvoju o šeip minėjai kažkada kad tau siūlė bet sakei tarpininkei kad tau neapsimoka o jei jau numerį tau davė tarpininką tai irgi skaitosi kaip pasiūlymas , na nemanau kad specialiai daro sakei kad faina tavo tarpininkė galvoju galvoju o kai joms pasakė kad alga priklausys no pateiktų pasiūlymų prasidėjo nesąmons daryti, nors kai aš prisiregistravau kaip papildomai ieškanti darbo tai iš kart davė paiūlymą juokas juokas juokas Dabar užtenka atsisakyti vieną kartą ir ate iš biržos Pasiūlymas pasiskambinti nesiskaito šiaip kaip darbo pasiūlymas,bet pagal šią situaciją taip išeina. Viską jie daro,bet tikrai ne darbo ieškančių žmonių labui
|
Atsijungęs |
| |