Paplepėkim prie kavos puodelio - 55 tema
|
|
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:40 PM | Žinutė # 391 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tai sakaiu eisiu pas saviškį dirbt juokas juokas juokas Varyk
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:41 PM | Žinutė # 392 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) vijole1972, sveikute Romeniukas, sveikute
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:42 PM | Žinutė # 393 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) Romeniukas, sveikute mua Ką veikinėji kaip diena praėjo
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:43 PM | Žinutė # 394 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kaip matau labai gera tema čia pas jus apie darbą kad taip pas mus darbai mėtytusi kaip jus šnekate
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:44 PM | Žinutė # 395 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ką veikinėji kaip diena praėjo buvom pasivaiksčioti po mišką tada grįžom papietavom ir prie upės išsivilkom tai visa diena praėjo
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:46 PM | Žinutė # 396 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sakau aš domumentus tau sutvarkyčiau Quote (vijole1972) kaip matau labai gera tema čia pas jus apie darbą kad taip pas mus darbai mėtytusi kaip jus šnekate oj pas mus darbų pilna už 600 tik šeis laikais už tokius pinigus neina išgyvent Vijole kaip upė
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:47 PM | Žinutė # 397 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) kaip matau labai gera tema čia pas jus apie darbą kad taip pas mus darbai mėtytusi kaip jus šnekate 10 10 Žinok nesimėto ir pas mus darbai,visą žiemą prasedėjome abu be darbo,pavasaris visada būna šviesesnis,nes darbai prasideda tarkim toje firmoje kur aš dabar dirbu,kas liečia trinkeles ir žiemą liūdna,tai va toks čia ir gerumas,nesimėto darbai tikrai pas mus,tik pasisekė šiuo metu,kad gali rinktis net iš dviejų darbų. Nėra tai nėra darbo jokio,o kai yra tai net su pasirinkimu Bet mes žiemą sunkią iškentėjome
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:48 PM | Žinutė # 398 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj pas mus darbų pilna už 600 tik šeis laikais už tokius pinigus neina išgyvent galvoju Taip pagalvojus už tokį atlyginimą man neužtektų susimokėti už butą ir darželį jei pilną kainą už du vaikus
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:50 PM | Žinutė # 399 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, nu tikrai , kad pasisekė jums su darbais, bet pas mus tokioje kaip Ukmergėje, kad ir kokį darbelį gausi bet atlyginimas bus tik minimumas darbdaviai labai išsidirbinėja pasiima iš darbo biržos žmogų tas padirba tris mėn ir vėl į darbo biržą, o darbdavys vėl varo iš darbo biržos jau kitą žmogų ima
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:50 PM | Žinutė # 400 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Taip pagalvojus už tokį atlyginimą man neužtektų susimokėti už butą ir darželį jei pilną kainą už du vaikus na jo bet kiek yra kurie dirba ir džiaugiasi nes ir tokie pinigėliai nesimėto o tau buvę darbdaviai daugiau paiūlė nei minimumas , aš tai ketvirtadienį kai buvau darbe man sakė gal išeis atlyginimą pakelt kaip faina būtų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:51 PM | Žinutė # 401 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) darbdaviai labai išsidirbinėja pasiima iš darbo biržos žmogų tas padirba tris mėn ir vėl į darbo biržą, o darbdavys vėl varo iš darbo biržos jau kitą žmogų ima ir pas mus lygiai taip pat, reta kuri įmonė moka daugiau
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:52 PM | Žinutė # 402 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Vijole kaip upė upė tai vietoje tik visos šiukšlės iš po sniego išlindo
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:54 PM | Žinutė # 403 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) Romeniukas, nu tikrai , kad pasisekė jums su darbais, bet pas mus tokioje kaip Ukmergėje, kad ir kokį darbelį gausi bet atlyginimas bus tik minimumas 12 12 12 12 darbdaviai labai išsidirbinėja pasiima iš darbo biržos žmogų tas padirba tris mėn ir vėl į darbo biržą, o darbdavys vėl varo iš darbo biržos jau kitą žmogų ima _pikt_ _pikt_ _pikt_ Pas mus žinok ne ką geresnė situavija,vienam kitam geriau pasiseka,bet ir pas mus išnaudoja darbuotojus Maniškiui ir būtų ne kas,biržoj kiek stovėjo nei karto nepasiūlė darbo,jis ieškojo vairuotojo-ekspeditoriaus ir jokių pasiūlymų Gerai,kad buvusi darbovietė truputi atsigavo,darbai pajudėjo,atlyginimus po truputi pradeda laiku mokėti,o jei ne tai ki šiol kažin kaip būtų,o trinkelės dar gali ir po mėnesio ir po dviejų tik prasidėti Va tokia ir situacija. Mane ir gali po 3-4 mėnesių ateisti,sako negarantuojame kad ant rudenio turėsime darbo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:55 PM | Žinutė # 404 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) upė tai vietoje tik visos šiukšlės iš po sniego išlindo mes kai važiavome iš Vilniaus tai buvom sustoję aikštelėn ten prie Šventosos kur yra netoli ukmergės tai siaubas koks
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:55 PM | Žinutė # 405 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na jo bet kiek yra kurie dirba ir džiaugiasi nes ir tokie pinigėliai nesimėto _liuks_ _liuks_ o tau buvę darbdaviai daugiau paiūlė nei minimumas galvoju galvoju , aš tai ketvirtadienį kai buvau darbe man sakė gal išeis atlyginimą pakelt kaip faina būtų miela miela Man ir seniau daugiau nei minimumą mokėjo Toks ir daugiau į rankas gaunu 800lt
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Sekmadienis, 2011-03-13, 8:56 PM |
Atsijungęs |
| |