Ketvirtadienis, 2026-03-05, 11:06 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio - 55 tema
snieguoliukeData: Penktadienis, 2011-03-18, 7:49 PM | Žinutė # 946

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Įpratę pakeisti aplinką. Bet kai pasakėme,kad kraustysimė ten,tai sakė FUI nes ten šiuo metu labai negražu jiems nepatinka

juokas juokas juokas juokas bet savas kiemas uždarysit vartus nei į gatvę neišbėks niekur _liuks_ _liuks_ _liuks_ pasakyk kad bus naujas jų kambarys manau tikrai patiks juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
Vai2skeData: Penktadienis, 2011-03-18, 7:51 PM | Žinutė # 947

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
nu keičiam temą, ką ten apie tuos namus juokas
varysim į įkurtuves, pamatysim

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2011-03-18, 7:53 PM | Žinutė # 948

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
juokas juokas juokas juokas bet savas kiemas uždarysit vartus nei į gatvę neišbėks niekur _liuks_ _liuks_ _liuks_ pasakyk kad bus naujas jų kambarys manau tikrai patiks juokas juokas

Tai taip uždarysime vartus ir bus liuks,tik mane labai gazdina ir nepatinka,kad kieme yra šulinys Nežinau reikės kažką sugalvoti,kad jokiu būdu jie nesugebėtų atidaryti šulinio dangčio,nes kitaip aš negalėsiu palikti jų vienų kieme,smalsūs gi pas mus jie labai,baisu man tokia dalykai tai ne tas žodis Bet aišku padarysime viską,kad būtų saugu 10 Jie kambario dar ilgai neturės,nes reikės statytis priestatą,kad jie turėtų savą kambarį,pas mus bus tik du kambariai,nors virtvuvė labai didelė sakyčiau kokių 18 kvadratų,kambarys dar didesnis, reikia idėti daug darbo ir daug pajamų,kad būtų taip kaip mes norime

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2011-03-18, 7:54 PM | Žinutė # 949

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
o kas liečia remontus ar įkurtuves tai oj kiek pinigėlių na bet pamažu pamažu susitvarkysit svarbiausia jei senas namas tai letrą susitvarkykit ir kanalizacija abi vandentiekį, kad nebūtų paskui problemų miela miela o kaip kaimynai šildosi, gal pavyzdziui dujomis tai nereikės sukti galvos dėl jokio šildymo _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2011-03-18, 7:54 PM | Žinutė # 950

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
nu keičiam temą, ką ten apie tuos namus

aga o pas tave vasarą vėl darbai prasidės irgi kaip faina _liuks_ na apie ką kalbam

Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2011-03-18, 7:55 PM | Žinutė # 951

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (vaidabas)
nu keičiam temą, ką ten apie tuos namus juokas

Aišku baigiam,jau visas paslaptis išsakiau,nors delikates pasilikau sau juokas juokas Nėr čia ko visas kortas atversti,kai bus laikas bus staigmena juokas juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2011-03-18, 7:57 PM | Žinutė # 952

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
snieguoliuke, kada tu pasipasakosi apie savo statybas,tyli kaip vandens prigėrusi juokas juokas Laikai viską paslaptyje ane,tik manęs klausinėji,bet gerai,kad aš viską meluoju juokas juokas

Atsijungęs
Vai2skeData: Penktadienis, 2011-03-18, 7:57 PM | Žinutė # 953

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
na, apie ką čia paporinam galvoju

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2011-03-18, 7:58 PM | Žinutė # 954

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Nežinau reikės kažką sugalvoti,kad jokiu būdu jie nesugebėtų atidaryti šulinio dangčio,nes kitaip aš negalėsiu palikti jų vienų kieme,smalsūs gi pas mus jie labai,baisu man tokia dalykai tai ne tas žodis Bet aišku padarysime viską,kad būtų saugu Jie kambario dar ilgai neturės,nes reikės statytis priestatą,kad jie turėtų savą kambarį,pas mus bus tik du kambariai,nors virtvuvė labai didelė sakyčiau kokių 18 kvadratų,kambarys dar didesnis, reikia idėti daug darbo ir daug pajamų,kad būtų taip kaip mes norime

na virtuvė va man tokia patiktų juokas juokas juokas pas mus projekte šie tiek mažesnė juokas juokas juokas sakau man kambarys vienas ar vonia gali būt mažesnė bet jau virtuvė turi, tai manasis sako tada man garažas juokas juokas juokas
o kas va dėl šulinio tai jo galvoju o neišeina jo išvis uždaryt ar jie naudojamas galvoju galvoju na žinok gal kažkaip užkabint reikia kad neatsidarytų, bet iš kitos pusės manau bus žmonių kieme nes kelios šeimos gyvensit tai užmes akį gal galvoju galvoju

Atsijungęs
Vai2skeData: Penktadienis, 2011-03-18, 8:00 PM | Žinutė # 955

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
i ve jūs apie tą patį juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2011-03-18, 8:00 PM | Žinutė # 956

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
snieguoliuke, kada tu pasipasakosi apie savo statybas,tyli kaip vandens prigėrusi Laikai viską paslaptyje ane,tik manęs klausinėji,bet gerai,kad aš viską meluoju

oj ne nepaslaptis juokas juokas juokas namas bus už panevėžio, projekte 2 aukštų su garažu bet manasis vakar pareiškė gal geriau 1 aukšto, bet tada stogas didesnis juokas juokas na gal dar išeis šalia skypą papigiam nupirkt tada bus vieno aukšto bus rusys nes sakė brangiausiasis bus ten jo sporto salė juokas juokas juokas na kadangi dirbiu per 2 darbus sakė tai pinigų neturėsim kur dėt na o šeip juda tk va pinigų galėtų būt daugiau juokas juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2011-03-18, 8:00 PM | Žinutė # 957

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
na virtuvė va man tokia patiktų juokas juokas juokas pas mus projekte šie tiek mažesnė juokas juokas juokas sakau man kambarys vienas ar vonia gali būt mažesnė bet jau virtuvė turi, tai manasis sako tada man garažas juokas juokas juokas
o kas va dėl šulinio tai jo galvoju o neišeina jo išvis uždaryt ar jie naudojamas galvoju galvoju na žinok gal kažkaip užkabint reikia kad neatsidarytų, bet iš kitos pusės manau bus žmonių kieme nes kelios šeimos gyvensit tai užmes akį gal galvoju galvoju

Man tai pat visada buvo svajone didelė ardvi virtuvė _liuks_ _liuks_ Šuliniu kažkas naudojasi,bet nieko viską padarysime dėl vaikų saugumo,aš juos visada labai saugau,nes žinau koks yra mažylis anwei

Na apie ką čia pakalbame galvoju

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2011-03-18, 8:01 PM | Žinutė # 958

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
pasipasakosi apie savo statybas,tyli kaip vandens prigėrusi

kai garsiai pasakai savo mintis jos staigiai tada pasikeičia juokas juokas juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2011-03-18, 8:03 PM | Žinutė # 959

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
oj ne nepaslaptis juokas juokas juokas namas bus už panevėžio, projekte 2 aukštų su garažu bet manasis vakar pareiškė gal geriau 1 aukšto, bet tada stogas didesnis juokas juokas na gal dar išeis šalia skypą papigiam nupirkt tada bus vieno aukšto bus rusys nes sakė brangiausiasis bus ten jo sporto salė juokas juokas juokas na kadangi dirbiu per 2 darbus sakė tai pinigų neturėsim kur dėt na o šeip juda tk va pinigų galėtų būt daugiau juokas juokas

Sočiai ir vieno aukšto _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2011-03-18, 8:03 PM | Žinutė # 960

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Man tai pat visada buvo svajone didelė ardvi virtuvė Šuliniu kažkas naudojasi,bet nieko viską padarysime dėl vaikų saugumo,aš juos visada labai saugau,nes žinau koks yra mažylis

na va svaonė taps realybe o vaikus ką jau padarysi teks pasaugoti nieko nepadarysi tada sakau jei nesinaudoja tada užrakint reiktų ar kažkaip, bet jei naudojasi tada taip galvoju galvoju

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2026