|
Paplepėkim prie kavos puodelio - 55 tema
|
|
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 7:15 PM | Žinutė # 916 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) a pas mus darželį vakarienė tai 16,30 tai visada dar vakarienę ir namuose valgo apie kokias 19 _liuks_ jug anksti pas juos ta vakarienė miela Ir pas mus tokiu laiku,bet mes gi pasiimame tik 17.30val vaikus kad ir iškart po vakarienės pasiimdavau kai nedirbau,vistiek valgyti prašydavo Quote (snieguoliuke) tai jei užsiprašė kokių 2,5tūkst tai ir išsižiojo juokas juokas juokas nes gal tas gamybos dirikas gauna panašei juokas juokas Ne ne gamybos dirikas gauna oho kiek,nes čia yra šeimos firma,dviejų brolių,vienas brolis gamybos dirikas,kitas geberalinis,ir žmona generalinio dirbba,žodžiu šeimos verslas. O šiap tai Vilniuje yra pagrindinis ofisas irKazakstene,ne tokia maža firma pasirodo
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 7:16 PM | Žinutė # 917 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukai ir tau tada reikėjo algos paprašyt kokios nori ir tau gal būtų sutikę o šeip manasis tai pyksta žiauriai kai atėjo algolapis ir kai jis pamatė kad šitiek atskaičiuoja sako jau geriau gal dirbti už kokį 1000Lt o kitus juodais gauti nes sako blin kaip užknisa atrodo atskaičiuotų kelis šimtelius tai dar nieko bet kai beveik 800
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 7:19 PM | Žinutė # 918 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Romeniukai ir tau tada reikėjo algos paprašyt kokios nori ir tau gal būtų sutikę _liuks_ _liuks_ o šeip manasis tai pyksta žiauriai kai atėjo algolapis ir kai jis pamatė kad šitiek atskaičiuoja sako jau geriau gal dirbti už kokį 1000Lt o kitus juodais gauti juokas juokas juokas nes sako blin kaip užknisa atrodo atskaičiuotų kelis šimtelius tai dar nieko bet kai beveik 800 Užtenka man pradžiai ir tiek,3 mėnesiu bus gerai,o toliau reikės prašyti truputi daugiau,nes mane apiformino siuvėja-dizaino vygdytoja tai dirbsiu per dvi pareigas,nėr čia ko,nesiplėšisiu už tokią algą,ai ką čia nesiplėšysiu jei nesutiks pakelti tai nesutiks,ką jau padarysi,bet gal ir sutiks Tai jau taip yra,kuo daugiau uždirbti,tuo daugiau atskaičiuoja 
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 7:19 PM | Žinutė # 919 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Snieguoliuke, tu ji paprotink, savaji,daugiau vaiku, maziau atskaiciuoja
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 7:20 PM | Žinutė # 920 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Snieguoliuke, tu ji paprotink, savaji,daugiau vaiku, maziau atskaiciuoja juokas Na tikrai,reika dar vieno vaiko ir mažiau atskaičiuos
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 7:21 PM | Žinutė # 921 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) vistiek valgyti prašydavo na girdėjau apie jūsų darželį kad valgyt nelabai daug ten duoda bet man atodo kad panašei visur Quote (Romeniukas) Ne ne gamybos dirikas gauna oho kiek,nes čia yra šeimos firma,dviejų brolių,vienas brolis gamybos dirikas,kitas geberalinis,ir žmona generalinio dirbba,žodžiu šeimos verslas. O šiap tai Vilniuje yra pagrindinis ofisas irKazakstene,ne tokia maža firma pasirodo na jo bet atsiliepimai tai nelabai kokie apie RGC na bet gal atsigaus per sezoną kažin kaip bus rudenį Quote (Romeniukas) Toks ir paprastumas,kai reikia suprasti atneštą projektą,gerai viską išsimatuoti,reikia išmokti kekvieno audinio kepimo laiką,temperatūra ir viokius kitokius niuansus na jei tu išmokai visko nebaigus nieko su šia specialybe tai manau jei ateitų koks baigęs kažką su dizainu ar kažką panašaus nebūtų tamsus miškas, bet jei ateitų nuo gatvės tai manau būtų tamsus, labai tamsus miškas bet labai norint manau viskas įmanoma
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 7:22 PM | Žinutė # 922 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Snieguoliuke, tu ji paprotink, savaji,daugiau vaiku, maziau atskaiciuoja kažin ar apsimokės nes vaiką išlaikyt daugiau kainuos bet vistiek sako blin durnas tas atskaičiavimas bet sako dzin, bet dirikams kiek tada atskaičiuoja po 1500Lt tikriausiai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 7:24 PM | Žinutė # 923 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mergaitės o sakykit ar gali darbą siūlyti jei augini vaiką o jam tik 6mėn ir jei atsisakai tai sakė mes iš biržos
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 7:26 PM | Žinutė # 924 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o kam toj birzoj stovet, jei vaiko prieziuros atosogos, ir esi drausta?
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 7:27 PM | Žinutė # 925 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na girdėjau apie jūsų darželį kad valgyt nelabai daug ten duoda galvoju bet man atodo kad panašei visur galvoju aišku,kad dauguma taip,visoje Lietuvoje Quote (snieguoliuke) na jo bet atsiliepimai tai nelabai kokie apie RGC galvoju galvoju na bet gal atsigaus per sezoną kažin kaip bus rudenį galvoju Kaip gali būti geri atsiliepimai kai šitaip atleidinėjo žmones arba patys išėjo dėl nemokamų atlgyginimų,kaip žmonėms gyventi jei nemoka atlyginimo 3 mėns, bet reikia tikėtis,kad tai daugiau nebepasikartos,ir vėl bus viena iš pelningiausių firmų Panevėžyje kokia buvo Quote (snieguoliuke) na jei tu išmokai visko nebaigus nieko su šia specialybe tai manau jei ateitų koks baigęs kažką su dizainu ar kažką panašaus nebūtų tamsus miškas, bet jei ateitų nuo gatvės tai manau būtų tamsus, labai tamsus miškas juokas juokas bet labai norint manau viskas įmanoma _liuks_ Galima išmokti jei yra kas apssiema tave mokyti,mane mokino labai geras ir profesionalus darbuotojas,gal dėl to,kad aš įsidarbinau ne iš gatvės Bet šiaip reikia ir tam tikrų gabumų, kokių ne visi turi,labai yra svarbu,sąžiningumas,kruopštumas,kokybė ir atsaomybė,jei bandysi kaip sakant haltūrinti nieko nebus,kokybė pas mus yra viskas Ir šiaip reikia kaip aš sakau bistrumo,jei žmogus lėtas,greitai neįsikerta gautos informacijos,dirba lėtai,ir nieko gero nebus,o aš kai esu voveryte tai man gerai,greit viską įsikertu gal dėl to viską greitai išmokau ai gal baigiame tą temą,labai jau čia išsiplėteme 
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 7:28 PM | Žinutė # 926 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kam toj birzoj stovet, jei vaiko prieziuros atosogos, ir esi drausta? nes ji vienisa mama, ir atsistojo į biržą nes bankrutavo įmonė ir dar nebuvo nesčia, ir dabar gauna socialinę
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 7:31 PM | Žinutė # 927 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) bet reikia tikėtis,kad tai daugiau nebepasikartos,ir vėl bus viena iš pelningiausių firmų Panevėžyje kokia buvo Quote (Romeniukas) Bet šiaip reikia ir tam tikrų gabumų, kokių ne visi turi,labai yra svarbu,sąžiningumas,kruopštumas,kokybė ir atsaomybė,jei bandysi kaip sakant haltūrinti nieko nebus,kokybė pas mus yra viskas Ir šiaip reikia kaip aš sakau bistrumo,jei žmogus lėtas,greitai neįsikerta gautos informacijos,dirba lėtai,ir nieko gero nebus,o aš kai esu voveryte tai man gerai,greit viską įsikertu gal dėl to viską greitai išmokau čia žinok ne vien pas jus firmoj tokių savybių reikia visur taip o jei būsi zanūda tai nieko ir neišeis o jei stengsiesi tai viskas bus gerai o aš tai kažkaip nelabai supratau o kodėl tada tave atleido, nes darbas kiek suprantu vyksta visus metus ne tik sezonu kas tada dirbo vietoj tavęs na bet svarbiausia kad yra darbas ir tai yra svarbiausia
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 7:31 PM | Žinutė # 928 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nes ji vienisa mama, ir atsistojo į biržą nes bankrutavo įmonė ir dar nebuvo nesčia, ir dabar gauna socialinę 2ia reik SM pasidomet, ten vienisu mamu yra, kur apie tai kalba...
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 7:33 PM | Žinutė # 929 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) 2ia reik SM pasidomet, ten vienisu mamu yra, kur apie tai kalba... na man draugyte paskambino pasake tai man kažkaip keista pasirodė nes manau kad iki kokių 1m tikrai neturėtų siūlyti na sakaiu palydėsiu ją iki biržos ir pasižiūrėsim kas ten kaip
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 7:34 PM | Žinutė # 930 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na kokie planai savaitgaliui
|
Atsijungęs |
| |