Paplepėkim prie kavos puodelio - 55 tema
|
|
idit | Data: Trečiadienis, 2011-03-23, 1:28 PM | Žinutė # 1381 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) gerai išauklėtas jau žino na desimt metu nera mazai Quote (Laurituke) Airidukui sugirdžiau arbatos su medumi užmigo jatau tikiuos neisisirgsim Quote (noele) mnao klaudijai ir nosyte pasikemsa ir pakoseti noretu...laksto pusplike... ogo jau ligu sezonas vel parsideda?na vargsiukai tegu sveiksta .mano Martynas vakar irgi ikalbinejo kad jam skauda galva ir temperaturos turi vis bando mano budruma . Quote (noele) pas jau 12 laispniu.silta lauke.... pas mus panasei as siandien jau rubu sezona pakeiciau,o skalbimu jau 5 padariau,dar laukia kladros ir pagalves<bet turbut atidesiu kitai dienai>
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-03-23, 3:10 PM | Žinutė # 1382 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) mnao klaudijai ir nosyte pasikemsa ir pakoseti noretu...laksto pusplike... galvoju pas jau 12 laispniu.silta lauke.... tai ką ji vasarą daro jei 12 jau šiltą ,db tas oras toks labai pavojingas Quote (idit) na desimt metu nera mazai tai jau tikrai Quote (idit) ogo jau ligu sezonas vel parsideda?na vargsiukai tegu sveiksta ačiukas,aga atšyla oras ir prasideda,o girdėjau šiauliuose nemažai sergančių vakar per radiją sakė Quote (idit) mano Martynas vakar irgi ikalbinejo kad jam skauda galva ir temperaturos turi vis bando mano budruma . nu ir ką jis tuom nori pasiekti? Quote (idit) pas mus panasei as siandien jau rubu sezona pakeiciau,o skalbimu jau 5 padariau,dar laukia kladros ir pagalves gera dienikė tai pasidarbavai gerai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2011-03-23, 3:13 PM | Žinutė # 1383 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as sutingau...pradedu ir nedabiagiu nieko..nuotiakos nera pradejau klaudytes rubus krauti i tase...vajezau.uzknisa jau mane viskas reikes veliau.ir eiti valgyti daryti mazei...darysiu kotletu uz trys svarus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-03-23, 3:17 PM | Žinutė # 1384 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu ir ką jis tuom nori pasiekti? gal i mokykla leisiu neit Quote (Laurituke) aga atšyla oras ir prasideda,o girdėjau šiauliuose nemažai sergančių vakar per radiją sakė tai vakar mes poliklinikoj net valanda islaukem i dar gavom velniu eilini syki kad atejom neuzsirase. Quote (noele) krauti i tase...vajezau.uzknisa jau mane viska tai kada zadat jau gryzt?
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2011-03-23, 3:23 PM | Žinutė # 1385 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) tai kada zadat jau gryzt? balandzio 10 skrydis.,.bet reikia i mikra tases sudeti biski anksciau
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-03-23, 3:35 PM | Žinutė # 1386 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) balandzio 10 skrydis tai jau visai nebedaug beliko
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2011-03-23, 4:31 PM | Žinutė # 1387 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu va pas mus lauke 17....kaip vasara
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-03-23, 4:59 PM | Žinutė # 1388 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) nu va pas mus lauke 17....kaip vasara pavydziu o pas mus daba tik +6
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-03-23, 5:58 PM | Žinutė # 1389 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas dar kartelį na va mano šeimyna pamaitinta namai sutvarkyti galiu pasedėti ir panaršyti interneto platybėse
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-03-23, 5:59 PM | Žinutė # 1390 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mano vyrai išmaudė degučius tai dabar šaiposi iš jų tai sakiau kad tik nereiktų su fenu džiovinti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-03-23, 7:02 PM | Žinutė # 1391 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va, aš jau po bibliotekos susibėgimo, mano vidurinioji jau iš mokyklos su temperatūra parėjo, negi užpuls bacylos mus
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-03-23, 7:39 PM | Žinutė # 1392 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) as 4 sutingau...pradedu ir nedabiagiu nieko..nuotiakos nera pradejau klaudytes rubus krauti i tase...vajezau.uzknisa jau mane viskas _pikt_ reikes veliau.ir eiti valgyti daryti mazei...darysiu kotletu uz trys svarus juokas daug bus lagaminų ane? Quote (idit) gal i mokykla leisiu neit matai koks gudrutis Quote (idit) tai vakar mes poliklinikoj net valanda islaukem i dar gavom velniu eilini syki kad atejom neuzsirase. aš ryt vesiu Airiduką nes matau kad reikia pasirodyti gydytojai stipriai sloguoja ačiū dievui kad nekoso tikiuosi ir nepradės tai jaučiu daug sergančių tai irgi lauksime ilgai ryt Quote (noele) nu va pas mus lauke 17....kaip vasara kaip šilta geras faina nu pas mus irgi šnd labai jau pavasariškas oras Quote (vaidabas) su temperatūra parėjo, negi užpuls bacylos mus liudna va,va sakė siaučia aš nesenai gryžau iš dantistės oj pamūčijo tvarkė dantį ir dar reiks eiti sakė ilgas gydymas bus dar kiek kankins mani pradėjo nejautra atleisti tai pradėjo mausti išgėriau nuo skausmo nuėmė gal nebeužeis mažius mano užmigo matyt jėgų labai neturi vyriškis dirba kitame kambaryje šnd varėm medžiagų dasipirkti tai remontuoja
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-24, 8:05 AM | Žinutė # 1393 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labukas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-24, 9:36 AM | Žinutė # 1394 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas
|
Atsijungęs |
| |
rugi@gele | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-24, 9:59 AM | Žinutė # 1395 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas, matau pazystamu niku sveikos.
|
Atsijungęs |
| |