Paplepėkim prie kavos puodelio - 55 tema
|
|
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-03-22, 7:53 PM | Žinutė # 1351 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, gal tu daugiau žinai ką galima nupirkti 3 metų berniukui su Bazu?
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-03-22, 7:59 PM | Žinutė # 1352 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) snieguoliuke, gal tu daugiau žinai ką galima nupirkti 3 metų berniukui su Bazu? Titei Ritei manau tikrai būtų o ir babilone didesnis pasirinkimas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-03-22, 8:00 PM | Žinutė # 1353 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Titei Ritei manau tikrai būtų miela miela o ir babilone didesnis pasirinkimas _liuks_ Supratau
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-03-22, 8:05 PM | Žinutė # 1354 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš ir jau norėčiau į gamtą,bet dar palauksime,nes man vis dar šalta O pirtie niekada gyvenime nepatiko. mes jau šiemet jau kelis kartus kepėm šašlykiuką žiema labai faina su pramogom su keturračiais ir t.t. o sekmadienį buvom sode tai irgi buvo neblogas oras saulutė buvo tai pasitvarkėm sode ir išsikepėm mėsytės dabar beliko tik šilknamį užsidengti o man pirtis irgi nelabai buvo bet kažkada pabandžiau ir kaip patiko pasaka sakau pabandžiau po ilgo laiko ir patiko tai lėksim šeštadienio vakarą o ir kinderiui kaip patinka, išlekė žiemą iš pirties į sniegą įgiuvo net ir vanotis patinka
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Antradienis, 2011-03-22, 8:12 PM |
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-03-22, 8:23 PM | Žinutė # 1355 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mes jau šiemet jau kelis kartus kepėm šašlykiuką na mes tradiciskai saslyku sezona atidarom vasario 9.o va siemet teko ir per kaledas su kaimynais susibegt seip pirtis geras dalyka,ypac visokie pilingai or kadagines vantos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-03-22, 8:29 PM | Žinutė # 1356 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na mes tradiciskai saslyku sezona atidarom vasario 9.o va siemet teko ir per kaledas su kaimynais susibegt seip pirtis geras dalyka,ypac visokie pilingai or kadagines vantos va va mes darysimės kavos ir varškės pilingą ia faina taip aš tai ten aukštai nelipu man užtenka ir apačioje mes sausio 1 kepėm pirmą kartą o šeip miške palakstyt po pusnis ir tada šašlykiukas pasaka tai galvoju kokius dabar reikės sugalvot šašlykiukos skaniausi man tai vištienos su marinuotais svogūnais
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-03-22, 8:57 PM | Žinutė # 1357 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai galvoju kokius dabar reikės sugalvot šašlykiukos skaniausi man tai vištienos su marinuotais svogūnais na savitgali as kaimynus vaisinau savo firminiais kiulkias.tai isgyre seip visiem jie patinka ,nes galma darut pagal kieikveno pageidavima
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2011-03-22, 9:36 PM | Žinutė # 1358 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kas tas y
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Trečiadienis, 2011-03-23, 7:59 AM | Žinutė # 1359 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Trečiadienis, 2011-03-23, 8:16 AM | Žinutė # 1360 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-03-23, 8:28 AM | Žinutė # 1361 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytelis nėr laiko man nei čia pamirkt, vakar visą dieną pas gyd daviausi, viduriniajai užplomabo vieną dantį, išrovė dar užsilikusias pienines šaknis, paskui pas kardiologus ir ttt, vienu žodžiu, gryžau nusikalus, užvalgiau ir į lovą šiandien žiūriu graži dienelė, eisiu apsitvarkyt, o popiet gi darbščiųjų rankelių klubas tai va, linkėjimai visoms
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-03-23, 10:26 AM | Žinutė # 1362 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos merginos Airidukas suslogavo tai nevedžiau į darželį pas mamą yra aš gryžau apsitvarkyti,darysiu valgyti ,ant 5val varysiu pas dantistę šnd darysiu virginijak siurprizus nu taip man jie patiko skanu labai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-03-23, 10:26 AM | Žinutė # 1363 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) nėr laiko man nei čia pamirkt, vakar visą dieną pas gyd daviausi, viduriniajai užplomabo vieną dantį, išrovė dar užsilikusias pienines šaknis vajėj kiek merginai streso nebijojo?manęs laukia šaknies traukimas tai kai pagalvoju silpna darosi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-03-23, 10:37 AM | Žinutė # 1364 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas pupos pasidariau darbe arbatos pertraukėlę pas mus oras gražus bet vėjas koks
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-03-23, 10:43 AM | Žinutė # 1365 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau