Paplepėkim prie kavos puodelio-58 tema
|
|
Leila | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 8:57 AM | Žinutė # 241 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) laukiam 4 tavo zuikeliu foto sakau,kad savo neturiu dar pabaigusi.O kiti jau iškeliavę
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 9:10 AM | Žinutė # 242 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1078
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) sakau,kad savo neturiu dar pabaigusi.O kiti jau iškeliavę oi neuzmaciau Liela o tavo maziukej au pabudo kad rodai ate man juokas ima sedi oi ne guli mano kale ir knarkia vyras sake kai as isvyksiu pasistatys jos guoli salia lovos sako gales knarkt nors ka girdesiu
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 9:13 AM | Žinutė # 243 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Noeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 9:17 AM | Žinutė # 244 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) o tavo maziukej au pabudo kad rodai ate seniai jau pabudo,bet gera vaiks daba yra nesiožiuoja ate rodžiau zuikiams kurie jau iškeliavo
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 9:21 AM | Žinutė # 245 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) seniai jau pabudo,bet gera vaiks daba yra nesiožiuoja ate rodžiau zuikiams kurie jau iškeliavo oi man kol daeina kaip zasinui per kakla ilga Mano mazoji ir aisku dydzioji vakar su seneliais buvo karuselese didzioji sake beveik visko bijojo oi nezinau nezinau is kru mano ta prima mergyte tokia ,koks pas ja atsakingumo jausmas vaikui vos seseri ,bet atsakingumas kaip saugusio zmogaus ,ir jei tik ko nepadaro tai tiek pergyvena ,o mazoji tai mano kopija lekia ,griuva viska daro atbulai nu zodziu i mane grynai ,sake karusele sustoja tai ji jau supranta kad dabar jau ja kels laukan tai rieciasi spardosi ir rekia kol nunesa iki kitos karuseles baisu ,sako kol kalbejo mama su manin telefonu mazoji apverte skalbimo miltelius virtuvej ir vaikscioja po juos mama sako ka darai ,o ji pradejo rodyt nu nu nu mociutei kad jai neleidziai r ja bara
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 9:26 AM | Žinutė # 246 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytukas...nesuprantu isijungiau skaitineti pletkus.o puslapiu dideja ir dideja.nu va buvo vyrukai du sutvarek man ta kraniuka sako cia ne musu darbas o santechniku.sako ant geru zmoniu papuoliai tai pakeisim tokie putiovi mano maze pucia dar i aki.kai paskambino i durys pramerke aki ant kito sono ir apupa
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 9:30 AM | Žinutė # 247 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) Mano mazoji ir aisku dydzioji vakar su seneliais buvo karuselese aš irgi laukiu kada pas mus atvažiuos karuselės.Pernai su sese vedėm savo špokiukus, vos metukai dar buvo suėję,tai joms taip patiko Quote (Pumpurelis) mano ta prima mergyte tokia ,koks pas ja atsakingumo jausmas vaikui vos seseri ,bet atsakingumas kaip saugusio zmogaus ,ir jei tik ko nepadaro tai tiek pergyvena vargšytė jautruolė ji matyt,gal pergyvena dėl artėjančių permainų Quote (Pumpurelis) mazoji apverte skalbimo miltelius virtuvej mano huliganka ko tik nepadaro sudeda savo drabužius švarius į skalbiankę,jei pamato kad vonios durys praviros,priberia miltelių į stalčių ir įjungia mygtuką.Gerai,kad nemoka užstatyt ant skalbimo
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 9:33 AM | Žinutė # 248 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) mano huliganka ko tik nepadaro sudeda savo drabužius švarius į skalbiankę,jei pamato kad vonios durys praviros,priberia miltelių į stalčių ir įjungia mygtuką.Gerai,kad nemoka užstatyt ant skalbimo nieko sau tvarkinga nu mergina.kiek jai metuku
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 9:35 AM | Žinutė # 249 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) tvarkinga nu mergina.kiek jai metuku jo ji tvarkytis labai nori.Mato ką aš darau tai kitą dieną būtinai nukopijuos.Mergaitės yra mergaitės jai greitai bus 2 metukai
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 9:37 AM | Žinutė # 250 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) sako cia ne musu darbas o santechniku.sako ant geru zmoniu papuoliai tai pakeisim Quote (Leila) mano huliganka ko tik nepadaro sudeda savo drabužius švarius į skalbiankę,jei pamato kad vonios durys praviros,priberia miltelių į stalčių ir įjungia mygtuką.Gerai,kad nemoka užstatyt ant skalbimo Nu klausyk noele tau tu santechniku nereikejo paleist Leila tai pagalba tau auga gerai sakai mergaites yra mergaites
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 9:38 AM | Žinutė # 251 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) jai greitai bus 2 metukai nu maziuke dar mano jau 5mbet tokiu zbitku nekresdavo.kazkaip mazai jai rupejo
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 9:40 AM | Žinutė # 252 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) Nu klausyk noele tau tu santechniku nereikejo paleist nu neeeeee.... nereikia man jokiu diedu.man gerai ir vienai
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 9:41 AM | Žinutė # 253 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) maziuke dar mano jau 5mbet tokiu zbitku nekresdavo.kazkaip mazai jai rupejo Noele o kaip jums Lietuva ar nesinori atgal
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 9:43 AM | Žinutė # 254 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) Noele o kaip jums Lietuva ar nesinori atgal o kazinau man gerai ir cia ir ten.bile turiu kur gyventi o daugiua jei turi pinigu irgi tas patas ar ten ar cia....laukiu kad paskmbintu is IKI direktorius.galetu priimti.varyciau dirbti
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 9:43 AM | Žinutė # 255 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) nu neeeeee.... nereikia man jokiu diedu.man gerai ir vienai tau juos kokiam balkone apgyvendint reikejo jei kas zinai reikalui esant pasikviestum ka patvarkyt
|
Atsijungęs |
| |