Penktadienis, 2024-12-27, 7:11 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio-58 tema
PumpurelisData: Penktadienis, 2011-04-22, 8:18 PM | Žinutė # 271

[ (GB) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1078
Apdovanojimai: 4
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
tai i tu i Lietuva emigruosi saunuole na didziai linkiu kad tau pasisektu,o kada zadi gryzti?

Idit as jau geguzes 4 parskrendu mua visa gyvenima mes zadejom grizt namo mua namai yra namai ,nemetu darbo as cia nes nezinau ka Lietuvoj raisu bet bandysiu kabintis,vyras lieka pardavinet namus tikimes kad neuztruks kokiu dvieju metu galvoju svarbiausia kad as tik rasciau darba mua

Atsijungęs
iditData: Penktadienis, 2011-04-22, 8:25 PM | Žinutė # 272

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Pumpurelis)
svarbiausia kad as tik rasciau darba

to nuosirdziai linkiu
Quote (Pumpurelis)
vyras lieka pardavinet namus tikimes kad neuztruks kokiu dvieju metu

gal greiciau,o ka vaikai sako ar nori i Lietuva?
Atsijungęs
LauritukeData: Penktadienis, 2011-04-22, 8:31 PM | Žinutė # 273

[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
labukas visoms mua užsukau pasilabinti kol laukiu draugų,jau atvaro lėksim į Inferno pasišokti mažius užmigo
gero vakariuko jums

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2011-04-22, 8:32 PM | Žinutė # 274

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Pumpurelis)
as jau kiausius nudaziau

as net nepradejau darau zelinius kiaušinius dabar, dar darysiu tortą su braškėmis šiandien, ir varškės pyragą su žele

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2011-04-22, 8:33 PM | Žinutė # 275

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)
labukas visoms užsukau pasilabinti kol laukiu draugų,jau atvaro lėksim į Inferno pasišokti mažius užmigo
gero vakariuko jums

labukas gerai pasišok

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
PumpurelisData: Penktadienis, 2011-04-22, 8:34 PM | Žinutė # 276

[ (GB) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
10
Quote (idit)
gal greiciau,o ka vaikai sako ar nori i Lietuva?

Vaikai vienas nekalba smile o kita tai mano Siauliete 10 Lietuve ji dega noru namo grizt noru eit i Lietuviska mokyklele,aisku sunku bus ir cia is mokyklos isiet tikrai liudes bet uzsimirs ,labai ji pareiginga mano dydzioji mes ir skaitom ir rasom ,o mergaite tik ir tekalba kaip ji nori namo maza buvo kai cia atvyko i Anglija ,zesim kaip pagyvens Lietuvoj ka sakys ir kaip reguos manau cia visai musu seimai bus labai geras isbandymas ir suvokimas ar tikrai mes norim ir galim cia gyvent ,ar reikia grizt i Anglija laikas viska turi sudeliot i savo vietas . mua

Atsijungęs
LauritukeData: Penktadienis, 2011-04-22, 8:35 PM | Žinutė # 277

[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
Quote (snieguoliuke)
abukas gerai pasišok

ačiū stengsiuos mėn laiko taip laikiausi,nevartojau nieko šnd bus atsipūtimas

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2011-04-22, 8:36 PM | Žinutė # 278

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Pumpurelis)
labai ji pareiginga mano dydzioji mes ir skaitom ir rasom ,o mergaite tik ir tekalba kaip ji nori namo maza buvo kai cia atvyko i Anglija ,zesim kaip pagyvens Lietuvoj ka sakys ir kaip reguos manau cia visai musu seimai bus labai geras isbandymas ir suvokimas ar tikrai mes norim ir galim cia gyvent ,ar reikia grizt i Anglija laikas viska turi sudeliot i savo vietas .

gal tavo didžioji mergelė miela miela mūsiškis irgi nuo 5 skaito , jau senokai ir rašom,skaičiuojam labai nori mokytis _liuks_ _liuks_ _liuks_
o kad bus išbandymas tai tikrai, ir linkiu jį išlaikyti mua mua

Atsijungęs
PumpurelisData: Penktadienis, 2011-04-22, 8:36 PM | Žinutė # 279

[ (GB) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
labukas gerai pasišok

Quote (snieguoliuke)
as net nepradejau darau zelinius kiaušinius dabar, dar darysiu tortą su braškėmis šiandien, ir varškės pyragą su žele

Snieguuoliuke jetus ir netingi as planuoju savus nutepliotus nueit nufotkint bet kazko sikna prilipus juokas pazejau tavo video su keturaciai tu man viska pasakok kur jus juos laikot kaip nusigabenat miskan ar reikia draudima jiems prikt na super atrakcija kaip pazejau tai man labai patiko ,o dari r kitus yputubes vaizdelius jusu pazejau na su rogutem tetisi ir sunus super atrode ,geriausia teti jau uzteks ,ne ne dar i kalna uzleksim juokas juokas juokas saunuolis toks vyras Laurituke smagiai pasibuk

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2011-04-22, 8:37 PM | Žinutė # 280

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)

reikia kartais reikia, pasikrausi energijos _liuks_ _liuks_ oj kaip bus faina jums _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
PumpurelisData: Penktadienis, 2011-04-22, 8:38 PM | Žinutė # 281

[ (GB) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)

o kas tas infantino 10
Merginos o kas nors zino kada ten tas krepsinis vyks na finalas ir kiek ten pinigeliu bilietukas kainuoja ar isvis kazi ji imanona isigyt noreciau savo vyrui tokia dovanele ,dar ir siauliuose lyg vyks 10

Atsijungęs
iditData: Penktadienis, 2011-04-22, 8:39 PM | Žinutė # 282

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)

as tai tik padarysiu tunu salotu ir nudazysiu 5 kiausinius zodziu anyta sake atvaryt pasipuosusiems,zadejo daug atrakciju ir siuprizu
siandien namus is pagrindu luopiau tai antras aukstas ace smirda o pirmas rozem zodziu kvapu ivairove
Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2011-04-22, 8:42 PM | Žinutė # 283

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Pumpurelis)
Snieguuoliuke jetus ir netingi

tingiu, bet vaikų per velykas daug turėsim tai vis įdomiau juokas
Quote (Pumpurelis)
pazejau tavo video su keturaciai tu man viska pasakok kur jus juos laikot kaip nusigabenat miskan ar reikia draudima jiems prikt na super atrakcija kaip pazejau tai man labai patiko ,o dari r kitus yputubes vaizdelius jusu pazejau na su rogutem tetisi ir sunus super atrode ,geriausia teti jau uzteks ,ne ne dar i kalna uzleksim saunuolis toks vyras

na laikom vieną garaže _liuks_ jis registruotas, ir galima mieste važinėti tai kai važiuojam tai ir važiuojam iškart, kitas yra krikštotėčio tai jis už miesto gyvena ir jis neregistruotas, tai kai lekiam į mišką tai irgi važiuojam o jei kur toliau tai ant traliuko _liuks_ o šeip dar dvi britvos yra sakėm sezoną reikės atidaryti, o kinderiui jau užplanuotas jo keturratis, bet dar ne dabar po kokių metų _liuks_ _liuks_ aga tas vaizdelis geras geras kur tete užteks daug vaizdelių turim tokių, gaila kad nėra kur aš ant sniego virtau su keturračiu

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2011-04-22, 8:44 PM | Žinutė # 284

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
as tai tik padarysiu tunu salotu ir nudazysiu 5 kiausinius zodziu anyta sake atvaryt pasipuosusiems,zadejo daug atrakciju ir siuprizu
siandien namus is pagrindu luopiau tai antras aukstas ace smirda o pirmas rozem zodziu kvapu ivairove

va blin ir man sluoksniuotus tunus reiks daryti būčiau pamiršus kaip faina tau _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
PumpurelisData: Penktadienis, 2011-04-22, 8:45 PM | Žinutė # 285

[ (GB) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
daug vaizdelių turim tokių, gaila kad nėra kur aš ant sniego virtau su keturračiu

juokas juokas juokas na smagiia jus ten gyvenat saunuoliai mua
Idit ale kaip romantiskai tu pasakei kvapu ivairove ir rozes vajeeeeeeeeeeee o jei dar raudonos tai isvis ,o tu minejai kad gelytes augini ar daug rusiu augini mua

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2024