Paplepėkim prie kavos puodelio-58 tema
|
|
noele | Data: Antradienis, 2011-05-03, 11:17 PM | Žinutė # 646 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) nu kazkas tau butu apie 98 km jei neklystu jo toli toli... mano tai nebekrove kompo.uztemo biski.ir sakutes
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2011-05-03, 11:19 PM | Žinutė # 647 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) Noele o as viena kart tavo duomenis pazejau vos nenuvirtau tu veikfilde gyvenai mes jug kaimines galima sakyt buvom kur tu ten gyvenai?nu as paskutiniu metu catleford gyvenau.man iki wakefield 12 myliu kazkur..
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2011-05-03, 11:21 PM | Žinutė # 648 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va, išvariau vyrą su lagaminais lauk , į mašiniuką viską nunešė, kad ryt skubant ko nepamirštume... man Kėdainiai tai visai netoli-35km bet va plaukai šiaušias, kai pmastau, ryt tris šimtus kilometrų teks belstis..
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-05-03, 11:23 PM | Žinutė # 649 |
[ ( GB) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1078
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) kur tu ten gyvenai?nu as paskutiniu metu catleford gyvenau.man iki wakefield 12 myliu kazkur.. Quote (Vai2ske) na va, išvariau vyrą su lagaminais lauk , į mašiniuką viską nunešė, kad ryt skubant ko nepamirštume... man Kėdainiai tai visai netoli-35km bet va plaukai šiaušias, kai pmastau, ryt tris šimtus kilometrų teks belstis.. a tai as gyvenu shefield tiksliau Rotherham bet visi labiau shefield zino Vaidaske netingek grynu oreliu pakvepuosi svarbiausia kad snigt nepradeda mabne boileris kviecia siaubas o as visai noriu prie pasedet
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2011-05-03, 11:23 PM | Žinutė # 650 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) na va, išvariau vyrą su lagaminais lauk , į mašiniuką viską nunešė, kad ryt skubant ko nepamirštume... man Kėdainiai tai visai netoli-35km bet va plaukai šiaušias, kai pmastau, ryt tris šimtus kilometrų teks belstis.. tai va turesi suvaryti isas susirinkti jei nori baliaus nes as be teisiu dar....ir be masinos
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-05-03, 11:26 PM | Žinutė # 651 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) tai va turesi suvaryti isas susirinkti jei nori baliaus nes as be teisiu dar....ir be masinos nu nors kelias kad isietu sutiks visai smagu jug butu Noele o kaip tau nuotaikos grizimo
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2011-05-03, 11:26 PM | Žinutė # 652 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) shefield AHA NETOLI TAS SHEFIELD.TIE BOKSTAI...MES PRAVAZIUODAVOM I CORBY KAI VARYDAOM PRO SEFIELD.ATRODO A1 KELIAS...NES M1 KARTAIS KAMCIUS TUREDAVO
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2011-05-03, 11:26 PM | Žinutė # 653 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) mabne boileris kviecia siaubas o as visai noriu prie pasedet na tu jam greituką kokį pasiūlyk, ir vėl čia atbėk Quote (noele) tai va turesi suvaryti isas susirinkti jei nori baliaus nes as be teisiu dar....ir be masinos nori sakyt, ka turėsim pas tave belstis
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Antradienis, 2011-05-03, 11:27 PM | Žinutė # 654 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) Linuciuxx as buvau viena kar laimejus apkvietima i studija ale nieko nelaimejau bet vistiek taip saunu buvo aišku kad smagu,o jei dar ir laimėjus būtum ką nors,tai iš vis fantastiška Quote (Pumpurelis) Linuciuxx otau kaunas visai jug toli na gal ir toli,bet zinai kaip kartais buna ,jei labai nori,tai ir atstumas ne kliutis
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2011-05-03, 11:29 PM | Žinutė # 655 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) Noele o kaip tau nuotaikos grizimo man viskas gerai...tik biski susinerinau.vakar daiktus pasiemeiau kur man draugas veze.ir vienos dezes ner.arba kitoj masinoj.arba anglijoj.o ji man taip reikalinga buo.... ten buvau sukrovus visas bletas is virtuves svartyklytes viska...nu gal dar atsiras Vai2ske, ne ne,,sakau jei varysi.turesi varyti pro kedus kad mane pasiimti..pas mane vietos mazokai.nebekt 3 metru balkone galiu priimti
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-05-03, 11:33 PM | Žinutė # 656 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) man viskas gerai...tik biski susinerinau.vakar daiktus pasiemeiau kur man draugas veze.ir vienos dezes ner.arba kitoj masinoj.arba anglijoj.o ji man taip reikalinga buo.... ten buvau sukrovus visas bletas is virtuves svartyklytes viska...nu gal dar atsiras Vai2ske, ne ne,,sakau jei varysi.turesi varyti pro kedus kad mane pasiimti..pas mane vietos mazokai.nebekt 3 metru balkone galiu priimti as ir deduosi tase i mikruske ,o kokio s neprisedejau reikia nereikia ir jau tris kartus perzejau bet vis kazka randu istraukt idet ir vel pertvarkyt ir zinau kai grisiu busiu kazka palikus namie garantija na man tai svarbu svarbiausia yra darbo gavimas Lietuvoj bet kazi kaip iveiksiu ta kliuti merginos varau pas boileri jau turbut susirasysim is Lietuvos patys paciausi linkejimai visoms su kuriom neteko pasipliurpt si vakar tik laiko radus suzydesiu vel pas jus
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Antradienis, 2011-05-03, 11:35 PM | Žinutė # 657 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) merginos varau pas boileri jau turbut susirasysim is Lietuvos labai lauksim taves
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2011-05-03, 11:35 PM | Žinutė # 658 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) na gal ir toli,bet zinai kaip kartais buna ,jei labai nori,tai ir atstumas ne kliutis tas taip Quote (noele) Vai2ske, ne ne,,sakau jei varysi.turesi varyti pro kedus kad mane pasiimti..pas mane vietos mazokai.nebekt 3 metru balkone galiu priimti na manau po gero susitikimo, kaip silkėm dėželėj, vietos ir ten užtektu
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2011-05-03, 11:37 PM | Žinutė # 659 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pumpure, iki
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Antradienis, 2011-05-03, 11:47 PM | Žinutė # 660 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| leksiu ko gero ir as,bandysiu dar internete pasieskot kokio stomatologo,nes manau kad rytoj reiktu nuvaryt,nes jau nebegaliu tiek ilgai kentet,o pas ta paty jau nebesinori eit
|
Atsijungęs |
| |