Paplepėkim prie kavos puodelio-58 tema
|
|
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-05-04, 6:22 PM | Žinutė # 676 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas vakarėlis Ką veikinėjate Aš tai padariau vakarienę,vaikai kieme,tai truputi galiu pasikompinti Jėtau tie orai kad subjuro tai ne tas žodis,na bet kiek girdėjau,kad ant savaitgalio vėl bus gražūs orai Galvojau šeštadienį pasisėti šparagines pupeles ir krapus,bet neišies,Dovyduko gimtadienis Ir dar girdėjau,kad naktį bus šalnų,tai kažin ar nereikia daržo uždengti plėvele
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-05-04, 6:26 PM | Žinutė # 677 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Galvojau šeštadienį pasisėti šparagines pupeles neglima sėti dar šparaginių jos sėjamos kaip ir agurkai Quote (Romeniukas) vaikai kieme,tai truputi galiu pasikompinti Jėtau tie orai kad subjuro tai ne tas žodis,na bet kiek girdėjau,kad ant savaitgalio vėl bus gražūs orai Galvojau šeštadienį pasisėti šparagines pupeles ir krapus,bet neišies,Dovyduko gimtadienis Ir dar girdėjau,kad naktį bus šalnų,tai kažin ar nereikia daržo uždengti plėvele tai jau laukia gimtadienio bernužėlis tai jau vaikus ir tu vienus palieki
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-05-04, 6:28 PM | Žinutė # 678 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Jėtau tie orai kad subjuro tai ne tas žodis na palyginus su kitais miestais pas mus labai gražu, ir saulutė išlindo po pietų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-05-04, 6:29 PM | Žinutė # 679 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) neglima sėti dar šparaginių jos sėjamos kaip ir agurkai _liuks_ Galima jau šį mėnesi,turiu dienas per kurias reikia sėti šparagines pupeles 7. 8, 12, 13, 14, 15, 16,20 cia dienos geguzes menesi, kada geriausia seti sparagines pupeles, tik 17 reikia neseti, nes netinkama diena. Quote (snieguoliuke) tai jau laukia gimtadienio bernužėlis tai jau vaikus ir tu vienus palieki _liuks_ Galvos skausmas tie gimtadieniai
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Trečiadienis, 2011-05-04, 6:30 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-05-04, 6:31 PM | Žinutė # 680 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Galima jau šį mėnesi,turiu dienas per kurias reikia sėti šparagines pupeles tai šį mėnesį ir reikia bet reikia palaukti kol žydės alyvos, tada yra sėjami ir agurkai ir šparagai , nes jie labai bijo šalnų ir gali nušalti arba visai nesudygti , aš visada sėju kartu su agurkais Quote (Romeniukas) Galvos skausmas tie gimtadieniai eik tu kaip faina, o kiek vaikams džiaugsmo, mūsiškis jau išsirinko tortą savo gimtadieniui
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-05-04, 6:35 PM | Žinutė # 681 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| va čia neblogas puslapis http://www.sodasirdarzas.lt/darzoves/pupeliu-auginimas/
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-05-04, 6:42 PM | Žinutė # 682 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai šį mėnesį ir reikia bet reikia palaukti kol žydės alyvos, tada yra sėjami ir agurkai ir šparagai , nes jie labai bijo šalnų ir gali nušalti 10 arba visai nesudygti miela , aš visada sėju kartu su agurkais _liuks_ Tai aš dar ir nesėju
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-05-04, 6:44 PM | Žinutė # 683 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Galima jau šį mėnesi,turiu dienas per kurias reikia sėti šparagines pupeles 7. 8, 12, 13, 14, 15, 16,20 cia dienos geguzes menesi, kada geriausia seti sparagines pupeles, tik 17 reikia neseti, nes netinkama diena. aš žinau kad sėjamos antroje gegužės pusėje ir nežiūriu kokiomis dienomis sėti man kažkaip sudygsta ir taip bet jei kas sėja pagal tam tikras dienas gal ir visai nieko aš kažkaip prisimenu, kaip mamytė mus mokindavo tai taip ir darau, ir dar neteko nusivilti
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Trečiadienis, 2011-05-04, 6:47 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-05-04, 6:45 PM | Žinutė # 684 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai aš dar ir nesėju na tu sakei kad žadi sėt, tai pagalvojau kad per anksti dar sušals dar, o jei šalnos užeis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-05-04, 6:49 PM | Žinutė # 685 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukai apsisprendei dėl dovanos
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-05-04, 6:50 PM | Žinutė # 686 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas darzninkes as tai savaitgali baigsiu savo seja jei uosvis zeme baigs sudirbt
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-05-04, 6:52 PM | Žinutė # 687 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) labas darzninkes as tai savaitgali baigsiu savo seja jei uosvis zeme baigs sudirbt o ką tu sėsi aš jau baigiau tik liko nebedaug bet reikia alyvų sulaukti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-05-04, 6:54 PM | Žinutė # 688 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na einu pas kaiminka arbatytės atsigersiu
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-05-04, 6:55 PM | Žinutė # 689 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o ką tu sėsi aš jau baigiau tik liko nebedaug bet reikia alyvų sulaukti morkos,burokeliai si savaitgali paskui jau bus belike kopustai,kalafijaorai,briuselio,agurkai air sparagai as irgi lauksiu kol alyvos suzydes.mane irgi taip mama su anyta mokino
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-05-04, 6:57 PM | Žinutė # 690 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) morkos,burokeliai si savaitgali paskui jau bus belike kopustai,kalafijaorai,briuselio,agurkai air sparagai as irgi lauksiu kol alyvos suzydes.mane irgi taip mama su anyta mokino Aš ir morkų,burokėlių pasisėjau,vėliau dar agurkai,šparagai,kopūstai,ką čia dar tokio
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Trečiadienis, 2011-05-04, 6:58 PM |
Atsijungęs |
| |