Paplepėkim prie kavos puodelio-58 tema
|
|
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2011-05-09, 6:41 PM | Žinutė # 811 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikinimai Dovydukui aš jau susikasiojau šiltnamį, ryt man jį uždengs , pagaliau galėsiu persodint visus pomidorus ir paprikas, nes nusibodo nešiot su vazonėliais tai laukan, tai kambarin.. dabar su mažaja einam kieman, dekupažuosim skrynelę, nes savaitgali jos draugės gimtadienis, tai dovanos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-05-09, 6:44 PM | Žinutė # 812 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kokia progą ką aš čia praleidau vieninteli varadadieni kuri visada svenciu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-05-09, 6:46 PM | Žinutė # 813 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) Sveikinimai Dovydukui mua Ačiukas Quote (Vai2ske) aš jau susikasiojau šiltnamį, ryt man jį uždengs , pagaliau galėsiu persodint visus pomidorus ir paprikas, nes nusibodo nešiot su vazonėliais tai laukan, tai kambarin.. dabar su mažaja einam kieman, dekupažuosim skrynelę, nes savaitgali jos draugės gimtadienis, tai dovanos Nu va kaip čiotkai tau bus Quote (idit) vieninteli varadadieni kuri visada svenciu sveikata O aš neturiu vardadienio
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-05-09, 6:48 PM | Žinutė # 814 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) aš jau susikasiojau šiltnamį, ryt man jį uždengs , pagaliau galėsiu persodint visus pomidorus ir paprikas, nes nusibodo nešiot su vazonėliais tai laukan, tai kambarin.. o as neturesiu ir vel sitnamio ,nu zodziu ..... Quote (Vai2ske) dabar su mažaja einam kieman, dekupažuosim skrynelę, nes savaitgali jos draugės gimtadienis, tai dovanos fainai ka savom rankom dovanele padaryta Quote (Romeniukas) O aš neturiu vardadienio na mano berots per metus 3 kartus yra,bet kitu as nezinau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-05-09, 6:49 PM | Žinutė # 815 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) vieninteli varadadieni kuri visada svenciu sveikinimai vardadienio proga mes grįžom, buvom pasivaikščioti oras fantastiškas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-05-09, 6:50 PM | Žinutė # 816 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) aš jau susikasiojau šiltnamį, ryt man jį uždengs , pagaliau galėsiu persodint visus pomidorus ir paprikas kaip faina, pagaliau susisodinsi mes savaitgalį sakėm irgi sodinsim jau pomidorus ir agurkus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-05-09, 6:54 PM | Žinutė # 817 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) sveikinimai vardadienio proga aciu Quote (snieguoliuke) mes grįžom, buvom pasivaikščioti oras fantastiškas nezinau ar gerai,bet vaikinus jau leidau basom lakstyt,niu ziuresiu ar nesusluoguos.vakar gi vienu metu girdejau 3 gegutes ,o ryte irgi turbut ant palanges 2 sutupusios kukavo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-05-09, 6:57 PM | Žinutė # 818 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| idit, Tai sveikinu su vardadieniu
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-05-09, 6:58 PM | Žinutė # 819 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) idit, Tai sveikinu su vardadieniu ACIU
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-05-09, 7:00 PM | Žinutė # 820 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) nezinau ar gerai,bet vaikinus jau leidau basom lakstyt,niu ziuresiu ar nesusluoguos.vakar gi vienu metu girdejau 3 gegutes ,o ryte irgi turbut ant palanges 2 sutupusios kukavo žinok maniškis irgi jau lakstė savaitgalį basikom sode bet lyg ir nieko dar o dėl gegutės aš visur nešiojuosi nors po kelis centus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-05-09, 7:01 PM | Žinutė # 821 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| maniškis sekmadienį nupirko dar raudonų svogūnėlių, o jau brangūs jie jam labai patinka jie tai sako pabandysim užsiaugint
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-05-09, 7:47 PM | Žinutė # 822 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką veikinėjat
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-05-09, 8:01 PM | Žinutė # 823 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Tuštuma gi čia kokia,mat orai išgražėjo tai visos laukan išdundėjo Maniškiai tai duodasi kieme. Aš susirašinėju FB su mergom,organizuojame jonines
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-05-09, 8:24 PM | Žinutė # 824 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tuštuma gi čia kokia,mat orai išgražėjo tai visos laukan išdundėjo tikrai ši savaitė bus super Quote (Romeniukas) Maniškiai tai duodasi kieme. Aš susirašinėju FB su mergom,organizuojame jonines oj kad dar iki joninių labai daug laiko, mes tai tikriausiai į Sartus lėksim
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-05-09, 8:31 PM | Žinutė # 825 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj kad dar iki joninių labai daug laiko, mes tai tikriausiai į Sartus lėksim O mes sus didele kompanija keliomis šeimomis į sodą
|
Atsijungęs |
| |