Paplepėkim prie kavos puodelio-58 tema
|
|
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-05-06, 10:08 PM | Žinutė # 781 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu va tai reikėjo užsisakyti ankščiau ko negalvojei taip,m? Galvojau galvojau,eilinį kartą kaip sakant pasirinkau nepatinimą žmogų,kuris turėjo man suorganizuoti tortuką kokio mūms reikia Vakar vakare pasakė,kad tortuko nebus,tai žinai mes po darbo ne kažin kur ir užsisakysime o dar ketviradienis,vistiek būtų jau per vėlu Bet nieko radome visai neblogą tortuką ŽUVYTĖ Sakė labai skanus,su jogurtu ir braškiniu įdaru Žuvytė labai panaši į žuviuką nemo nu vis idomiau vaikaui nei paprastas
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2011-05-06, 10:13 PM | Žinutė # 782 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| privietik aš su puodeliu, sriubos, prisėdau Laurituke, bili gyva ale žiūriu mūsų lauki, man kambarį įrengiai, Romeniukui dabar
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-05-06, 10:17 PM | Žinutė # 783 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) privietik 4 aš su puodeliu, sriubos, prisėdau juokas Laurituke, bili gyva anwei ale žiūriu mūsų lauki, man kambarį įrengiai, Romeniukui dabar juokas juokas juokas juokas Priviet nu čia dabar su sriubos puodeliu Su kokiu stikliuku būtum prisėdus,o dabar
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2011-05-06, 10:20 PM | Žinutė # 784 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Priviet nu čia dabar su sriubos puodeliu Su kokiu stikliuku būtum prisėdus,o dabar aij, nežinau, prieš savaitę draugė šampės buvo atsivežus, nei taurės neišgėriau,kaip pradėjo skrandį skaudėt, raičiaus.., tai nebenoriu apie tai pagalvot
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-05-06, 10:24 PM | Žinutė # 785 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) aij, nežinau, prieš savaitę draugė šampės buvo atsivežus, nei taurės neišgėriau,kaip pradėjo skrandį skaudėt, raičiaus.., tai nebenoriu apie tai pagalvot Ne kas tada tau jei skrandukas nepriima burbuliukų Oj rytoj mano skrandukas turės atlaikyti burbuliukus,bes šampės tikrai nemažai gersiu
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2011-05-06, 10:27 PM | Žinutė # 786 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na aš pasitaupysiu vasarai geriau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-05-06, 10:29 PM | Žinutė # 787 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) na aš pasitaupysiu vasarai geriau Ką čia pritaupysi,kad gimtadieniai vienas po kito. birželis man šiek tiek ramesnis,o liepa mano gimtadienis,ant rytojaus iškart išvaziuoju į Obelius i susitikimą su vaikais su kuriais kartu augome,ten neblogos vakaronės nusimato Ir kaip pailsėti tam skrandukui Mėnesiuką pailsi ir gana
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-05-06, 10:49 PM | Žinutė # 788 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Galvojau galvojau,eilinį kartą kaip sakant pasirinkau nepatinimą žmogų,kuris turėjo man suorganizuoti tortuką kokio mūms reikia Vakar vakare pasakė,kad tortuko nebus,tai žinai mes po darbo ne kažin kur ir užsisakysime o dar ketviradienis,vistiek būtų jau per vėlu Bet nieko radome visai neblogą tortuką ŽUVYTĖ _liuks_ Sakė labai skanus,su jogurtu ir braškiniu įdaru Žuvytė labai panaši į žuviuką nemo juokas nu vis idomiau vaikaui nei paprastas 10 na ir liuks tada Quote (Vai2ske) Laurituke, bili gyva anwei gyva kažkiek nieko išsilaikysiu jau po visko svarbu Quote (Vai2ske) ale žiūriu mūsų lauki, man kambarį įrengiai, Romeniukui dabar juokas juokas juokas juokas ruošiuosi mergos vasarai juk vaiduske atlėks sake su didele chebra tai reikia gražintis Quote (Vai2ske) tai nebenoriu apie tai pagalvot tai kai atvarysi dėl tavęs parduošti penkių litrų bambaliuką gal ? Quote (Romeniukas) Oj rytoj mano skrandukas turės atlaikyti burbuliukus,bes šampės tikrai nemažai gersiu pala o ryt kas? Quote (Vai2ske) na aš pasitaupysiu vasarai geriau liuks Quote (Romeniukas) Ką čia pritaupysi,kad gimtadieniai vienas po kito. birželis man šiek tiek ramesnis,o liepa mano gimtadienis,ant rytojaus iškart išvaziuoju į Obelius i susitikimą su vaikais su kuriais kartu augome,ten neblogos vakaronės nusimato Ir kaip pailsėti tam skrandukui juokas juokas Mėnesiuką pailsi ir gana juokas vasarą visada taip nieko čia nepadarysi aš va irgi užvarau savaitgaliais nes vis progų yra o paprastomis dienomis vėl kūdinuosi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-05-07, 10:31 AM | Žinutė # 789 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas pas mus kažkaip apsiniaukę, bet nieko gal dar išgražės brangiausias išvažiavo dirbti, tai mes varysim su kinderiui iki miesto reikia į knygyną ir dar šei bei ten , pasivaikščiosim
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2011-05-07, 11:00 AM | Žinutė # 790 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės ,pas mus saulutė bet vėjas yra aš apsitvarkiau varysiu iki turgaus reikia vaisių ir daržovių vaiką nuvešiu pas močiutę tegul pasibūna o tai jau visą sav namuose kai sirgo kokie planai savaitgaliui?mes tai tapetuosimės jau nuo šnd vyras kai gryš iš darbo šnd jam darbo diena tai pluša geros dienikės visoms
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
baby | Data: Šeštadienis, 2011-05-07, 1:44 PM | Žinutė # 791 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 155
Apdovanojimai: 0
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas na va man šiandien išeiginė tai sakau pasilepinsiu ką susiplanavusios savaitgaliui
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-05-07, 5:18 PM | Žinutė # 792 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas vakarėlis, na va pas mus nulijo, dabar saulutė išlindo vėjas nurimo iškepiau pyragą padariau punčo laukiu draugyčių, ateis už poros valandėlių pasisedėsim ir tada visi lėksim baulingo pažaist šįkart užsisakėm iš anksto
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2011-05-08, 9:02 AM | Žinutė # 793 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytelis aš šiandien nuo ryto vargstu, niekaip mažosios negaliu prikelt bažnyčion...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-05-08, 11:34 AM | Žinutė # 794 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labukas na ką lekiam į sodą šašlykiuko gal nepradės lyti, nes kažkaip apsiniaukę, bet nors ne šalta geros dienelės
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Sekmadienis, 2011-05-08, 10:35 PM | Žinutė # 795 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Sukaupta jau