Paplepėkim prie kavos puodelio-59 tema
|
|
idit | Data: Trečiadienis, 2011-05-25, 7:04 PM | Žinutė # 241 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o pasirodo sode pas mus net nelijo pas mus irgi vakar taip baisiai niaukes,o palijo gal 10 min ir be jokiu zaibu zene sausa kaip saharoj.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-05-25, 7:08 PM | Žinutė # 242 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) va as vel cia,buvau pas kaimynka pistoleta pasiskolint,Zygiui torta saldainiu ant greituku sulipdziau.ryt sves jo gimtadieni.tik va beda kad nesupranta jog tikrasis bus po 2men ir nieks jam ryt nedovanos rimtu dovanu o issirinko nekukliai''lego ''rinkinius tai baliukas nusimato o kodėl ryt švęs Quote (idit) mane tai nervija kai vaikiai ziuri''miestieciai''nu toks tupas filmas aga tupas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-05-25, 7:11 PM | Žinutė # 243 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) pas mus irgi vakar taip baisiai niaukes,o palijo gal 10 min ir be jokiu zaibu zene sausa kaip saharoj. pas mustai lijo šiandien mieste ir ledukais davė bet labai trumpai, bet sode sako nė lašo, reikės važiuot laistyt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-05-25, 7:16 PM | Žinutė # 244 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai baliukas nusimato o kodėl ryt švęs nes darzelis nedirbs o juos irgi nori pagerbt
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-05-25, 7:17 PM | Žinutė # 245 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) nes darzelis nedirbs o juos irgi nori pagerbt aišku mūsų darželis dirbs dar vieną mėn iki liepos 1, tai sveikins visus birželį
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-05-25, 7:21 PM | Žinutė # 246 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na pas zygi tai 4 vasariniai tai as ryt pasirinkau,nes kita savaite turbut jo nebeleisiu,nes vaikiam tik po val tereiks eit tai neapsimokes
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Trečiadienis, 2011-05-25, 7:22 PM | Žinutė # 247 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) pas mus irgi vakar taip baisiai niaukes,o palijo gal 10 min ir be jokiu zaibu o užvakar ar kažkurią naktį kas buvo pas jus mama sakė galvojau.kad kas ligoninę pasprogdino
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-05-25, 7:29 PM | Žinutė # 248 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) o užvakar ar kažkurią naktį kas buvo pas jus aga normaliai dundejo,berots is sekmadienio i pirmadieni,bet lietaus tai tik parycias buvo.nors sianakt Jakuose sake irgi dundejo,bet pas mus nesigirdejo arba as gerai miegojau
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2011-05-25, 7:54 PM | Žinutė # 249 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| parejau....nu as tai megeja isijungt teliak ir neziureti kartais aki uzmetu.man turi kazkas kazkur kalbeti.muzika kartais nervus man gadina...pagal nuotaika man....
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-05-25, 8:57 PM | Žinutė # 250 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na va aptūrėjom buvo atėjus vienos mokyklos mokytoja klausė gal dar nepasirinkom mokyklos
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-05-25, 8:59 PM | Žinutė # 251 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) buvo atėjus vienos mokyklos mokytoja klausė gal dar nepasirinkom mokyklos O TAI CIA NAUJAS BAJERIS KAD MKYTOJOS MOKINIU PACIOS IESKOS?
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2011-05-25, 9:05 PM | Žinutė # 252 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) O TAI CIA NAUJAS BAJERIS KAD MKYTOJOS MOKINIU PACIOS IESKOS? prikolniai taip
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-05-25, 9:09 PM | Žinutė # 253 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) O TAI CIA NAUJAS BAJERIS KAD MKYTOJOS MOKINIU PACIOS IESKOS? jo jo žinok iš kitos mokyklos buvo gal kokius 5 kartus atėjusios ir kiek pakvietimų gavo į renginius toje mokykloje nes vaikų labai mažai ir sakė seniau būdavo 2 pirmos klasės o dabar vos viena susidarė o kitos mokyklos perpildytos, mūsų mokykloje bus 3 pirmokų klasės
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-05-25, 9:12 PM | Žinutė # 254 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tai zodziu ne kokia reputacija tos mokyklos ,na as tai sugebejau net i 4 mokyklas vaikinus uzrasyt o vienoj pamirso isbraukt arba neneorejo prisimint tai skambijo per rugsejo pirma ir siule pas juos pereit,bet ten pirmoku gal 4 klases buvo .
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-05-25, 9:23 PM | Žinutė # 255 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) tai zodziu ne kokia reputacija tos mokyklos na ne kokia tikrai, mano draugės mama dirba ten tai sako tik nesugalvokit ten vesti, bet mes kažkaip visai kitoje miesto pusėje vesim
|
Atsijungęs |
| |