Paplepėkim prie kavos puodelio-59 tema
|
|
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 2:36 PM | Žinutė # 271 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) Sveikutės mua oij kaip sušalau Palangoj...bet paturistavom miela vakar vėlai persiradom, tai bėgu namų apžiūrėt, šiltnamio ir tt juokas Priviet Pasiilgau jau tavęs Tai šaunu,kad fainiai paturistavai
Quote (snieguoliuke) taigi sakei turit didelį dviratį tai kam pirkot miela miela reikėjo kai šitą pirkot didesnį pirkti, nes mažiukas šitas _liuks_ _liuks_ bet jei papigiam gavot tai fatkas kad geriau nei nauja pirkti miela o jūs radot riedučius, koks jų dydis?, mes saviškiui žiūrėjom tai mažiausi 32, tai mums didoki, tai laukiam kol koja paaugs juokas juokas Turm,bet jis labai didelis,už kokių 3 metų manau tik bus geras Koks skirtumas,kad nupirkome mažesnį,gi yra brolis,jam bus geras Riedučiai tai ir maniškiui dideli,bet nieko gal draugės vyriokui atiduosime
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 2:38 PM | Žinutė # 272 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Parsivilkome namo,užsukome į turgų,prisipirkau daržovių,faršo,tai iškepsiu kotletukų su salotomis Greičiau mūsų derlius užaugtų,užkniso pirkti
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 2:57 PM | Žinutė # 273 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Greičiau mūsų derlius užaugtų,užkniso pirkti as jau pirmuosius ridisiukus padariau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 5:59 PM | Žinutė # 274 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as jau pirmuosius ridisiukus padariau Kaip tau faina Pas mus ir jau yra,bet dar labai mažučiai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 6:02 PM | Žinutė # 275 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kaip tau faina Pas mus ir jau yra,bet dar labai mažučiai na nera tokie monstrai kaip pas bobules,bet man uzteko.maniskiai zoliu nevalgo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 6:19 PM | Žinutė # 276 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) jūra tai dar šalta,bet mano panelytė jau išbraidė sekmadienį ir svarbiausiai nesusirgo dumblų kažkokių žalių labai daug matyt jūra žydi oj kaip norėčiau prie jūros
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 6:22 PM | Žinutė # 277 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Turm,bet jis labai didelis,už kokių 3 metų manau tik bus geras Koks skirtumas,kad nupirkome mažesnį,gi yra brolis,jam bus geras Riedučiai tai ir maniškiui dideli,bet nieko gal draugės vyriokui atiduosime tai tada tu važinėk mes saviškiui nepirksim dar vasarą bus geras šitas o ant gimtadienio pirksim bėginį o va kad riedučių nėra mažesnių tai nervina didesnių tai neuždėsi nepatogu, o mažesnių ir nėra Quote (Romeniukas) užsukome į turgų,prisipirkau daržovių aš šiandien irgi svogūnų nusipirkau iš turgaus, nes salotų dar buvo o svogūnus pabaigėm tai davaiu užsidirbti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 6:25 PM | Žinutė # 278 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as jau pirmuosius ridisiukus padariau mes jau valgom trečią savaitę iš šilknamio, jau baiginėjam bet sakė brangiausias kad galima ir iš lauko salotas skinti, tai dar savaitgalį pasėsiu kad vėliau užaugtų, o ridisėlius šilknamyje baigiam labai greitai jie eina o svogūnai nėra labai dar dideli bet jau laiškučių yra skambinau kaimynei paprašiau kad šilknamį palaistytų tai sakė jau yra 2 nemaži agurkai o lauke agurkai labai gražiai sudygę ir pas kaimynę sakė sudygę vadinasi ranką ant agurkų turiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 6:27 PM | Žinutė # 279 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laukiu draugytės eisim iki pardės, reikia pabaigti viską susipirkti baliui šašlykiuką padariau, ryt sparnelių nupirksiu labai graži dienelė pas mus šiandien kinderis lauke duodasi
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 6:28 PM | Žinutė # 280 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na nera tokie monstrai kaip pas bobules,bet man uzteko.maniskiai zoliu nevalgo Tai aišku gerai ir mažučiai,bet pas mus dar visai miniatūriniai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 6:36 PM | Žinutė # 281 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai aišku gerai ir mažučiai,bet pas mus dar visai miniatūriniai romeniukai jridiselius praretink, kad į lapus neišeitų
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2011-05-26, 6:38 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 6:37 PM | Žinutė # 282 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) romeniukai juos praretink, kad į lapus neišeitų miela Tai man jau sakė,kad reikės,aš gi višta nieko nežinau,draugei sakau,o kaip reikia praretinti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 6:39 PM | Žinutė # 283 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai man jau sakė,kad reikės,aš gi višta nieko nežinau,draugei sakau,o kaip reikia praretinti išrauk truputį bet daug neišrauk paskui labai dideli išaugs na papešiok truputį manau nėra labai sunku, panašei kaip morkas retinis arba burokėlius, tik ridisėlių palik šiek tiek daugiau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 6:43 PM | Žinutė # 284 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) išrauk truputį bet daug neišrauk paskui labai dideli išaugs juokas na papešiok truputį manau nėra labai sunku, panašei kaip morkas retinis arba burokėlius, tik ridisėlių palik šiek tiek daugiau _liuks_ Nu jo kaip morkas ar burokėlius,kada gi aš kada nors retinau Tipo išrauti vsą tą kuokštelį Gaila man,paskui mažai bus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-26, 6:49 PM | Žinutė # 285 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kur pleputės dingusios,aišku naktį visos pliotkininkės atsliukins
Aš tai laukiu savojo,reikia pavažiuoti iki daržo,paravėti jau būtų pats laikas. Praretinti,nežinau kaip aš ten praretinsiu,kad tik kas nors užaugtų po mano vadinamo praretinimo
|
Atsijungęs |
| |