Paplepėkim prie kavos puodelio-59 tema
|
|
noele | Data: Antradienis, 2011-05-31, 8:57 PM | Žinutė # 586 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as ukinikus ziuri.tas paskutinis nieko
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-05-31, 9:07 PM | Žinutė # 587 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) ui maniskiai bajeristai zodziu katinas pasigavo pele ir vaikiam parode tai jie gelbejimo operacija vygde liepiau ismest ja tai kainas vel uz peles o vaikai vel ja gelbet ir taip koki 10 kartu finale kaimynas nutare ja namo parsinest nes as tai ziauri zinoma jam mama irgi neleido tai ja dar baisiau isvadino .paskui vaikiai sugebejo katina namo parsinest zinoma su puse peles ,na tada jau isnese po visam ja i konteineri,bet daba as jau ir zudike
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-05-31, 9:16 PM | Žinutė # 588 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ir apskritai maniskiai bajeristai kaip reta.gavau is mokyklos ju visu metu testus prie vieno nupiestas vyras,moteris,kate ir suo reik jiem sugalvot vardus.tai pas Augustas vyras-Jonas,moteris-Laura,kate-Tigras,suo-Tomas.prie suns ir kates mokytojos sudeti klaustukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-05-31, 9:18 PM | Žinutė # 589 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) ir apskritai maniskiai bajeristai kaip reta.gavau is mokyklos ju visu metu testus prie vieno nupiestas vyras,moteris,kate ir suo reik jiem sugalvot vardus.tai pas Augustas vyras-Jonas,moteris-Laura,kate-Tigras,suo-Tomas.prie suns ir kates mokytojos sudeti klaustukai nu geras tikrai bajeristai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2011-05-31, 9:33 PM | Žinutė # 590 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės mes tik parsiradom, su mažium buvom prie vandens, mat garbės raštą už gerą mokymasi parnešė, nusimines parėjo, sako nieko gero, jau išsigandau, o jis nelaimingas, jog gavo tik už gerą, o ne labai gerą mokymasi, lietuvių koją pakišo, ir aštuntukas išėjo..., na bet jau pagyrėm, juokėmės, laukiam sesių rezultatų, ar nebus brolis nosies nušluostes o šiaip, vasara, vis užsakymėliai kokie išlenda, tai daržai, namai, gamta.., mažai betenka prie pc prisėst
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-05-31, 9:35 PM | Žinutė # 591 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) Sveikutės mes tik parsiradom, su mažium buvom prie vandens, mat garbės raštą už gerą mokymasi parnešė, nusimines parėjo, sako nieko gero, jau išsigandau, o jis nelaimingas, jog gavo tik už gerą, o ne labai gerą mokymasi, lietuvių koją pakišo, ir aštuntukas išėjo..., na bet jau pagyrėm, juokėmės, laukiam sesių rezultatų, ar nebus brolis nosies nušluostes o šiaip, vasara, vis užsakymėliai kokie išlenda, tai daržai, namai, gamta.., mažai betenka prie pc prisėst na va šaunuolis tavo vaikinukas
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-05-31, 9:35 PM | Žinutė # 592 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) garbės raštą už gerą mokymasi parnešė, nusimines parėjo, sako nieko gero, jau išsigandau, o jis nelaimingas, jog gavo tik už gerą, o ne labai gerą mokymasi, lietuvių koją pakišo, ir aštuntukas išėjo... na saunuolis vistiek vaikinas,nieko kita met labiau pasistengs
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2011-05-31, 10:07 PM | Žinutė # 593 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na saunuolis vistiek vaikinas,nieko kita met labiau pasistengs na matysim, mergaitės ir pradinėse gaudavo pagyrimus, o va dabar kažko jų nebesimato... šiaip paskutinis mėnuo mokykloj košmariškas buvo, pastabos kas antrą dieną.., maniau jau š... bus, ir kipšiukas namie visiškai nesėdi prie pamokų, tipo per pertraukas, arba kitos mokytojos viską padarius, leidžia atlikt ir per pamoką, bili ramiai sėdėtu didžioji pasinešus virvės traukimu...dar dabar iš maniežo negryžus, o va vidurinioji, laukia atsakymo, kažkokia Norvegų ambasadorė ar kas ten, išleidinės knygą, dalyvavo atrankoj su iliustracija, ir pateko į finalą.. čia juokiamės su vyru, kad nuo mokslų nukreipt dėmesį, bando užliuliuot kitais pasiekimais na prirašiau, ir nors trink, kaip kokia pagyrūnė , ale smagu, kai vaikm sekas, ir kai vaikšto su šypsniuku lūpose
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 8:12 AM | Žinutė # 594 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas na ir karštis jau nuo ryto ir naktį taip dūšna buvo kelis kart langus dariau mano vaikis šnd atsibudo ketvirtą valandą vakar mat užmigo labai anksti tai iki septynių pragulėjo daugiau jau pradėjo slampinti po kambarius ir kėlėmės ,dabar eisim apsitvarkyti ir lauksim draugės mano su vaikiuku atvarys varysim pasivaikščioti iki kokio parko nueisime gražus oriukas o ir birželio pirmoji šnd vaikų diena
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 8:38 AM | Žinutė # 595 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) labas rytas labas as irgi siandien ankstyva,nesimiega man kazko Quote (Laurituke) ir naktį taip dūšna buvo kelis kart langus dariau mano dickiai ant mediniu grindu nieko nepasitiese ir be pagalviu,kaldru miegojo Quote (Laurituke) o ir birželio pirmoji šnd vaikų diena aga reiks ka nors vaikinam sugalvot kokia pramoga Quote (Vai2ske) na prirašiau, ir nors trink, kaip kokia pagyrūnė , ale smagu, kai vaikm sekas, ir kai vaikšto su šypsniuku lūpose labai faina kai vaikam sekas girkis ir toliau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 9:12 AM | Žinutė # 596 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 9:13 AM | Žinutė # 597 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) mes tik parsiradom, su mažium buvom prie vandens, mat garbės raštą už gerą mokymasi parnešė, Saunuolis,sveikinu tavo vaikina
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 9:14 AM | Žinutė # 598 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikinu visus vaikucius su ju svente
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 9:21 AM | Žinutė # 599 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 9:25 AM | Žinutė # 600 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau