Paplepėkim prie kavos puodelio-59 tema
|
|
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 10:17 AM | Žinutė # 601 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) mano dickiai ant mediniu grindu nieko nepasitiese ir be pagalviu,kaldru miegojo juokas nieko sau šonų neskauda šnd? Quote (idit) aga reiks ka nors vaikinam sugalvot kokia pramoga būtinai Quote (idit) labai faina kai vaikam sekas _liuks_ girkis ir toliau tikrai pritariu smagu gi džiaugtis vaikais Romeniukas, virginijak, sveikos merginos Quote (Romeniukas) Sveikinu visus vaikucius su ju svente mua mua tavo vaikinukus irgi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 10:20 AM | Žinutė # 602 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nieko sau šonų neskauda šnd? normaliai sake ir toliau taip miegos<vyras butu buves butu neleides >
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 10:52 AM | Žinutė # 603 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laba ryta mes tik neseniai akys pramerkem.karsta tai juodai.balkonas atidarytas buvo visa nakti.vistiek neimanoma aip karsta...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 12:36 PM | Žinutė # 604 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Romeniukas, virginijak, sveikos merginos Sveika Laurituke Kas pas tave geresnio,ka veikineji tokiu karstu oru,kieme greiciausiai deginiesi Maniskis tai sventojoj,Klaipedoj siandien,ot kaip as jam pavdziu Bet jam tai nieko gero dirbti kieme ant tokio karscio.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 3:16 PM | Žinutė # 605 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) normaliai juokas sake ir toliau taip miegos nu mama geradarė leidžia Quote (noele) laba ryta 4 mes tik neseniai akys pramerkem.karsta tai juodai.balkonas atidarytas buvo visa nakti.vistiek neimanoma aip karsta... labuka joooo...karšta labai mes kai antram aukšte saulė visą dieną į stogą kaitina tai dūšna kambarį Romeniukas, sveikute nea nesideginu buvau su draugike susitikusi su vaikais po parką pasivaikščiojom paskui pas ją buvom vaikai su smėliu prisižaidė parsivežiau Airiduką visą purviną užmigo db išsidavęs
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 3:43 PM | Žinutė # 606 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) birželio pirmoji šnd vaikų diena aga šiandien renginukas buvo mieste, kaip gražu ėjom su kinderiu, tetukas negalėjo prisijungti, pasibuvom ir lėkėk į sodą, bulves nusiravėjau, su kaimyne pasideginom kaip gerai saulė ima ne tas žodis dabar jau grįžom sakėm savaitgalį lėksim į sodą o dabar ruošiamės į zuikio mokyklėlę
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 6:25 PM | Žinutė # 607 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) labuka joooo...karšta labai mes kai antram aukšte saulė visą dieną į stogą kaitina tai dūšna kambarį Romeniukas, sveikute nea nesideginu buvau su draugike susitikusi su vaikais po parką pasivaikščiojom miela paskui pas ją buvom vaikai su smėliu prisižaidė parsivežiau Airiduką visą purviną užmigo db išsidavęs Juodai karšta,užuolaidas užsitraukiau tai truputi geriau,bet dūšna vistiek. Aš ir su vaikais pasivaikščiojau,parduotuvėje pasilepino vaikinukai vaikų dienos proga,ir dabar duodasi kieme.
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 6:35 PM | Žinutė # 608 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1078
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes kaip gyvuojat man dienele buvo nuostabi kol vyras nepagadino nuotaikos susiradau darbeli o tas sako kad negeras ieskok kito sedziu kaip padauzta ,jug taip sunku su darbais o tik dziaugtis reikia o va sako neik ir viskas sakau nu nezinau dar pagalvosiu darbo laikas toks durniskas tikrai bet paciai pradziai jug taip dziaugiuosi kad darbukas yra o sako neik nezinau nezinau kaip cia ka daryt jau tris pokalbius turejau ir tik vienam darbe uzkliuvau ir sako neik
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 6:37 PM | Žinutė # 609 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| JAUCIU REIKS MAN SIANDIEN ANT TU NERVU BRENDZIO BONKA PRASIDARYT ne laukiu turiu tase atvaziuot is Anglijos ir pazadejau merginas nuvest i pramogu centra vaikams pasizaist vaiku gynimo dienelei
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 6:45 PM | Žinutė # 610 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu nieks nesikalbat su manim
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 7:12 PM | Žinutė # 611 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) sveikutes _pikt_ _pikt_ kaip gyvuojat man dienele buvo nuostabi anwei kol vyras nepagadino nuotaikos _pikt_ susiradau darbeli 10 o tas sako kad negeras ieskok kito sedziu kaip padauzta ,jug taip sunku su darbais 10 o tik dziaugtis reikia o va sako neik ir viskas sakau nu nezinau dar pagalvosiu darbo laikas toks durniskas tikrai bet paciai pradziai jug taip dziaugiuosi kad darbukas yra 10 o sako neik nezinau nezinau kaip cia ka daryt 12 12 jau tris pokalbius turejau ir tik vienam darbe uzkliuvau ir sako neik 12 12 12 Sveikute O tai kas per darbas,kad taviškis toks kategoriškas Aš tai sakyčiau,kad verta pabandyti,per galvą gi neduos,pabandysi tai nors žinosi geras tas darbas ar ne. Tikrai kai su darbu yra dar ne taip paprasta,manau tikrai verta pabandyti.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 7:13 PM | Žinutė # 612 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) JAUCIU REIKS MAN SIANDIEN ANT TU NERVU BRENDZIO BONKA PRASIDARYT 10 Gali drąsiai kokią čerkelą išgerti ant tų nervų
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 7:51 PM | Žinutė # 613 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ot pakapoju aš ledų,visą dežutę suvalgiau Bet kaip gerai atgaivino,atvėsau labai gerai dabar jaučiuosi
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 8:22 PM | Žinutė # 614 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as tai isijungiau ventiliatoriu.nes ner kuom kvepuoti.maze lauke.uodu sukandziota visa o ir mane sukandziojo lauke,.nes sudraugyte ejom i parka.po to pasivaiksciojom
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 8:59 PM | Žinutė # 615 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) as tai isijungiau ventiliatoriu.nes ner kuom kvepuoti.maze lauke.uodu sukandziota visa juokas o ir mane sukandziojo lauke,.nes sudraugyte ejom i parka.po to pasivaiksciojom Maniškiai r sukanndžioti,gerai kad psilo balzamo turiu,teko vėl maudyti,smėlio kur tik nėra Negali jie pro smėlį praeiti nors tu ką. Dabar jau numaudyti švarūs,dove žiūri savo piešinių papkę,šiandien darželyje atidavė.
|
Atsijungęs |
| |