Paplepėkim prie kavos puodelio-59 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 10:20 PM | Žinutė # 676 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) Romeniuk o tu cia kaip sodo nori ar kaip gyvenamo namo kaip namas man toks mazutis atrodo ir yra mažiukas žinok, bet tuose soduose nemažai gražių namukų jau nebe namukų o namų yra Quote (Pumpurelis) sako nu kaip linksma Lietuvoj gyvent visa suesta uodu ir reikia perengt tris kartus dienoj skalbiu kaip vaiku darzeli kad tureciau žinok aš vieną turiu, bet karalaitis persirengia 3-4 kartus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 10:20 PM | Žinutė # 677 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) vijole1972, o mes kita savite o jus praejot gydytojus mes pas gydytoją buvom ir viską jau susitvarkėm balandžio mėnesį tai gi dabar galiu sau ramiai laukti rugsėjo
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 10:21 PM | Žinutė # 678 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1078
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniuk o kiek kelio nuo miesto ta sodyba kaina gera atrodo nu paskui jei noretum jug ir dasistatyt galima o nebandai skelbt keitimo vairanto gal pasisektu
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 10:21 PM | Žinutė # 679 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet tuose soduose nemažai gražių namukų jau nebe namukų o namų yra bet tada ir kaina jau nebe tokia bus
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 10:23 PM | Žinutė # 680 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) Romeniuk o tu cia kaip sodo nori ar kaip gyvenamo namo galvoju kaip namas man toks mazutis atrodo galvoju Kaip gyvenamo namo,bet 2 aukštų namas nepasakyčiau kad mažai vietos Na gal net nežinau daugiau nieko skelbime nerašo.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 10:23 PM | Žinutė # 681 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ką reiškia mažai vietos,kiek ten kambarių? Bet kaip fainiai viskas sutvarkyta mažai mažai, savaitgalį važiuosim paklausiu Quote (vijole1972) o mes ryt eisim į pirmąsias pamokėles maniškė labai laukia ir vis klausinėja ką ji ten veiks o mes šiandien buvom, dar rytoj ir penktadienį
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 10:25 PM | Žinutė # 682 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) Romeniuk o kiek kelio nuo miesto ta sodyba kaina gera atrodo nu paskui jei noretum jug ir dasistatyt galima o nebandai skelbt keitimo vairanto gal pasisektu galvoju Nelabai toli nuo miesto,mes ir galvojame apie keitimasi arba pardavimą.kol kas dar tą namo dalį remontuojame tai nieko rimto neiimame,bet jau galvojame gal kokį skelbimą idėti,pažėti ar bus susidomėjimas,reikia pirmą išsiaiškinti kokią kainą galima norėti už tą namo dalį.
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 10:25 PM | Žinutė # 683 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Snieguoliuke aciu dievui kad ne mano vienos tokia sakau kaip skalbykla pas mus Vijole jus greit susitvarket ir net labai greit mums kita antradieni bet va dirbt reiks tai turbut prasysiu kaiminkos zinau jai laisva bus palydes mes laukiam tasiu is Anlglijos tetis idejo ir mociute turejo po pietu but bet dar ner
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 10:25 PM | Žinutė # 684 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) bet tada ir kaina jau nebe tokia bus aga tikrai nebe tokia Quote (Romeniukas) Kaip gyvenamo namo,bet 2 aukštų namas nepasakyčiau kad mažai vietos Na gal net nežinau daugiau nieko skelbime nerašo. yra jug daugiau nuotraukų pasižiūrėk ir man regis ten komunikacijų nėra, tik elektra, bet žinok nepamenu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 10:26 PM | Žinutė # 685 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mažai mažai, savaitgalį važiuosim paklausiu _liuks_ Atrodo 2 aukštų ir mažai vietos
Quote (vijole1972) bet tada ir kaina jau nebe tokia bus 10 10 Tai jau kas be ko,į gerus namus net nežiūriu,ne mūms tokie
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 10:27 PM | Žinutė # 686 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) aciu dievui kad ne mano vienos tokia sakau kaip skalbykla pas mus juokas Nepergyvenk pas mus po 2 kartus į dieną skalbenkė sukasi
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 10:27 PM | Žinutė # 687 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, tai jus ne bute gyvenat turit dali namo kiek supratau . Mes tik viena diena eisim i mokyklele bet toki gera sarasiuka padare visko taip protingai neperdaug
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 10:27 PM | Žinutė # 688 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) Snieguoliuke aciu dievui kad ne mano vienos tokia sakau kaip skalbykla pas mus Quote (Romeniukas) Nelabai toli nuo miesto,mes ir galvojame apie keitimasi arba pardavimą.kol kas dar tą namo dalį remontuojame tai nieko rimto neiimame,bet jau galvojame gal kokį skelbimą idėti,pažėti ar bus susidomėjimas,reikia pirmą išsiaiškinti kokią kainą galima norėti už tą namo dalį. tai pasikviekit vertintojus arba į kokią agentųrą pasakys, bet pirmiausiai kaimynam pasiūlykit, nes jie turi pirmumo teisę ar kaip ten
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 10:28 PM | Žinutė # 689 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) Mes tik viena diena eisim i mokyklele bet toki gera sarasiuka padare visko taip protingai neperdaug pas mus 24
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-06-01, 10:28 PM | Žinutė # 690 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) yra jug daugiau nuotraukų pasižiūrėk ir man regis ten komunikacijų nėra, tik elektra, bet žinok nepamenu 10 Nerodo ten daugiau nieko tik vieną kambarį
|
Atsijungęs |
| |