Trečiadienis, 2025-01-29, 4:41 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio-59 tema
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2011-06-01, 10:29 PM | Žinutė # 691

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Nerodo ten daugiau nieko tik vieną kambarį

na tai matai dydį dar yra virtuvėlė ir antram aukšte vienas berods 10

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2011-06-01, 10:30 PM | Žinutė # 692

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Pumpurelis)
Romeniukas, tai jus ne bute gyvenat galvoju turit dali namo kiek supratau .

Mes bute kol kas gyvename iki rukgėjo mėn,nomuojamės,vyras gavo palikimą iš močiutės namo dalį,bet mūms ten mažoka vietos tai galvojame ką čia gudresnio sumačius,ar išsikeisti į 2 kambarių butą ar apie kokią sodybą galvoti,kol kas dar esame apmastymuose. 10

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2011-06-01, 10:31 PM | Žinutė # 693

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
mes ir galvojame apie keitimasi arba pardavimą.kol kas dar tą namo dalį remontuojame tai nieko rimto neiimame,bet jau galvojame gal kokį skelbimą idėti,pažėti ar bus susidomėjimas,reikia pirmą išsiaiškinti kokią kainą galima norėti už tą namo dalį.

tai jei turit namo dalį, kam čia suki galvą miela susitvarkykit ir nebus vargo o ten vėl viską iš naujo reikės miela

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
PumpurelisData: Trečiadienis, 2011-06-01, 10:32 PM | Žinutė # 694

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1078
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Mes bute kol kas gyvename iki rukgėjo mėn,nomuojamės,vyras gavo palikimą iš močiutės namo dalį,bet mūms ten mažoka vietos tai galvojame ką čia gudresnio sumačius,ar išsikeisti į 2 kambarių butą ar apie kokią sodybą galvoti,kol kas dar esame apmastymuose.

oi viska gerai sudeliot i vietas reikia 10 as tai rinkciaus nameli kad ir prastesni nes turbut pragyvenimas pigesnis nei bute na net nezinau nuspresit kas jums geriausia kaip bebutu mua

Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2011-06-01, 10:33 PM | Žinutė # 695

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tai jei turit namo dalį, kam čia suki galvą miela susitvarkykit ir nebus vargo o ten vėl viską iš naujo reikės miela

Pasikartosiu,vietos per mažai vienas didelis kambarys,na ir kas kad jis didelis,vaikai du didysis priešmokiklinukas reikia atskiros erdvės.

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2011-06-01, 10:33 PM | Žinutė # 696

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Mes bute kol kas gyvename iki rukgėjo mėn,nomuojamės,vyras gavo palikimą iš močiutės namo dalį,bet mūms ten mažoka vietos tai galvojame ką čia gudresnio sumačius,ar išsikeisti į 2 kambarių butą ar apie kokią sodybą galvoti,kol kas dar esame apmastymuose.

na pagalvokit apie išlaikymą kas pigiau, ir pan _liuks_ prisistatykit priestatą kokį ir viskas, o šeip didesnis minusas už miesto gyvenant yra susisiekimas, mano draqugė kurui per mėn išleidžia 400Lt važinėdama iš namų iki darbo galvoju

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2011-06-01, 10:35 PM | Žinutė # 697

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Pasikartosiu,vietos per mažai vienas didelis kambarys,na ir kas kad jis didelis,vaikai du didysis priešmokiklinukas reikia atskiros erdvės.

tai viskas įmanoma jei didelis galima gipso plokštėm atskirtyyi , ir taip toliau kokią sieną išgriauti ir t.t. bet jei laiko yra tai aišku dar pagalvokit miela

Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2011-06-01, 10:35 PM | Žinutė # 698

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Pumpurelis)
oi viska gerai sudeliot i vietas reikia 10 as tai rinkciaus nameli kad ir prastesni nes turbut pragyvenimas pigesnis nei bute na net nezinau nuspresit kas jums geriausia kaip bebutu mua

Tai mes mielu noru liktume name,bet dėlvietos galvojame kažką kito,pagyventi tai gal ir pagyvensime,bet metų laikotarpįšį tikrai reikės kažką galvoti,kad vaikai turėtų savo atskirą kambarį.

Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2011-06-01, 10:36 PM | Žinutė # 699

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tai viskas įmanoma jei didelis galima gipso plokštėm atskirtyyi , ir taip toliau kokią sieną išgriauti ir t.t. bet jei laiko yra tai aišku dar pagalvokit miela

Priestatą ten galima pasistatyti,na bus matyt sakau kol kas svarstome,kuom tai baigsis dar nežinau

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2011-06-01, 10:37 PM | Žinutė # 700

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
vyras gavo palikimą iš močiutės namo dalį,bet mūms ten mažoka vietos tai galvojame ką čia gudresnio sumačius,ar išsikeisti į 2 kambarių butą ar apie kokią sodybą galvoti,kol kas dar esame apmastymuose.

bet jai mažai ten vietos kažin ar išeis kokia sodybėlė ar butas, arba reikės daug investuoti galvoju tai jei ketinat parduot neapsimoka remontų daryti miela o seip gali pasiskambinėt ir pasiklausinėt, o gal kitų dalių savininkai nusipirkt norėtų ir nesuk galvos _liuks_

Atsijungęs
PumpurelisData: Trečiadienis, 2011-06-01, 10:37 PM | Žinutė # 701

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Rimtai atrodo nu nors kiek palengvintu ta situacija zmonems Lietuvoj nors isigyt namus galetume laisviau visi daug smagesni butu ,Romeniuk as suprantu tikrai labai reikia vaikams atskiru kambariuku mua o dar kokio saliono norisi mua

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2011-06-01, 10:39 PM | Žinutė # 702

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Priestatą ten galima pasistatyti,na bus matyt sakau kol kas svarstome,kuom tai baigsis dar nežinau

bet kažin kaip su tais priestatais kai namo dalis daug popierizmo manau galvoju nes pažįstama gyvena tulpių kvartale, tai visų kaimynų sutikimą turėjo gauti, kol viena kaimynka sutiko pavargo ir pasidarė projektuką ir pasisattė vonios kambarį ir tualetą _liuks_

Atsijungęs
PumpurelisData: Trečiadienis, 2011-06-01, 10:41 PM | Žinutė # 703

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
mes ir nusipirkom paskoloj nama isimokejom atrodo kokia laime mua o dabar dar tiek pinigu reikia kiek namas kainavo kad ji pakeltume ant koju 10 pasikeitem elektros instaliacija,stoga lanagus duris o dabar jau kakzaip judesim toliau bet vaikstai ir galvoji kada cia viskas bus baigta ir kazkodel atrodo kad niekad juokas juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2011-06-01, 10:41 PM | Žinutė # 704

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Pumpurelis)
Rimtai atrodo nu nors kiek palengvintu ta situacija zmonems Lietuvoj nors isigyt namus galetume laisviau visi daug smagesni butu

manau tik pasvajot reikia apie palengvinimą, nors sako daug būtų tusčių stovi ir kris kaina, bet išlaikymas siaubingas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2011-06-01, 10:43 PM | Žinutė # 705

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Pumpurelis)
mes ir nusipirkom paskoloj nama isimokejom atrodo kokia laime o dabar dar tiek pinigu reikia kiek namas kainavo kad ji pakeltume ant koju pasikeitem elektros instaliacija,stoga lanagus duris o dabar jau kakzaip judesim toliau bet vaikstai ir galvoji kada cia viskas bus baigta ir kazkodel atrodo kad niekad

patikėk tikrai baigsis kažkada ar anksčiau ar vėliau bet baigsis _liuks_

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025