Paplepėkim prie kavos puodelio-59 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-02, 9:52 PM | Žinutė # 751 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) ir naktis man kokia turininga buvo laukem tases atvaziuojant tevukai idejo ,skambina 2 val nakties tase atveze ale neranda namo sakau laukit prie maximos 2 min busiu tai as su naktiniais su slepkem vaika pasiimiau toki pat susivelus is miego lekiu nepatikesit stabdo mentai o as nei dokumentu nieko tai sako labas vakaras dokumentu patikrinimas o as sakau o dieve as dar sapnuoju ar tikrai jus manes to prasot mentas ziuri sakau jetus vyrai taip ir taip va dvi min kelio gyvenu nuo maximos lekiau tasiu ,tai jis man sako nu ka darysi vaziuokit va kokie saunus vyrukai pasitaike 6aunuoliai policininkai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-02, 9:54 PM | Žinutė # 752 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1078
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| merginos buvau issvajotam savo transporte i ta darbeli kur vakar pasiule tikrai atsakysiu del sestadienio kad reikia dirbt siandien kr buvau visi darbai nuo 8-17 ir tik 1-5 tai man daug labiau tinka ir ta mano isvajotoji logistika turiu tokia vizija kad jei bus atliekamu pinigeliu ar tevukai pades tai mano neakivaizdines studijos bus transporto inzinerija ar logistika del tu kitu darbu tiesiog vyko atrankele ir visi siandien telefonu paskambino pakviete dar vieni skambino bet jiems is kart atsakiau kadangi nuo namu 20km darbas butu o su tais likusiais trimis susitikom gal uzkliusiu ir nereiks gailetis kad atsakiau prie plastikiniu duru ir langu ,o del tu kur siandien buvau ilgiuasiai atsakymo reiks laukti iki trecciadienio
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-02, 9:55 PM | Žinutė # 753 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pumpurelis, Tai šaunu
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-02, 9:57 PM | Žinutė # 754 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| skaitinejau raset kad tustuma cia zinot forumas tikrai toks turtingas bet mazai bendraujanciu reikia vejo geros pugos o istikro tai tik reklamos ji visagale bet vienas forumo dalyviu yra sakes kad ramu cia ir gera ner tos mases ,na nors kartais ir tos mases zmoniu reikia net nezinau ka jus manot tuo klausimu
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-02, 9:58 PM | Žinutė # 755 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, pamirsau per ta uzimtuma ir paklaust kaip tie papildai vadinasi visa diena begtute tu tai turbut be saviskio visa nakti nemiegosi oi manasi kad liktu komandiruotei tai as is pavydo pasimirciau arba i klaipeda patikrai nulekciau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-02, 10:03 PM | Žinutė # 756 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) Romeniukas, pamirsau per ta uzimtuma ir paklaust kaip tie papildai vadinasi visa diena begtute 10 tu tai turbut be saviskio visa nakti nemiegosi 10 oi manasi kad liktu komandiruotei juokas tai as is pavydo pasimirciau arba i klaipeda patikrai nulekciau juokas juokas Žinai žėjau intere apie papildus priaugti msei,oho kokios kainos Po 200lt geresni Gryžo neseniai maniškis apsiforminęs
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-02, 10:03 PM | Žinutė # 757 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nieks nesipletkina gal reiks photoshopan keliaut
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-02, 10:04 PM | Žinutė # 758 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Gryžo neseniai maniškis apsiforminęs o tai geras vakariuskas laukia karsta naktele bus velnias pavydziu tau as tik skaipu paspoksau ir laiminga
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-02, 10:05 PM | Žinutė # 759 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) ta mano isvajotoji logistika na logistu daba reik,mano kaimynka tai namuose sedi ir furas siuntineja.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-02, 10:05 PM | Žinutė # 760 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) skaitinejau raset kad tustuma cia 10 zinot forumas tikrai toks turtingas bet mazai bendraujanciu 10 reikia vejo geros pugos o istikro tai tik reklamos ji visagale 10 bet vienas forumo dalyviu yra sakes kad ramu cia ir gera ner tos mases ,na nors kartais ir tos mases zmoniu reikia net nezinau galvoju ka jus manot tuo klausimu mua Žinai buvo laikas kai cia buvo labai daug bendraujančių,aktyvių forumiečių,ypač pačioje pradžioje,merginos buvo dauguma namuose,augino vaikučius,tai ir laiko į valias,o šiuo metu dauguma jau dirba,vaikukai užaugo,nemažai iš čia pabėgo,kitos dėl neaiškių priežžasčių visai dingo. Viskas čia dar gerai,užtenka mūsų aktyvių tiek kiek yra,geriau kokybė negu kiekybė Darbas,vasara šiuo mrtu viską keičia.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-02, 10:07 PM | Žinutė # 761 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) o tai geras vakariuskas laukia juokas karsta naktele bus juokas velnias pavydziu tau as tik skaipu paspoksau ir laiminga 10 Koks dar vakariukas,parpia jau Kočėlą rytoj išsitrauksiu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-02, 10:07 PM | Žinutė # 762 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na logistu daba reik,mano kaimynka tai namuose sedi ir furas siuntineja. Idomus darbas
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-02, 10:07 PM | Žinutė # 763 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) velnias pavydziu tau as tik skaipu paspoksau ir laiminga man irgi prota pakniso per skype,ui nelaukiu rytojaus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-02, 10:08 PM | Žinutė # 764 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) man irgi prota pakniso per skype,ui nelaukiu rytojaus O kas bus rytoj
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-02, 10:10 PM | Žinutė # 765 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O kas bus rytoj parsivesiu jis turbut svajoja kada gales man prota papudrint,bet as jau uzlenkus tai nelabai mane ima jo bajeriai
|
Atsijungęs |
| |