Paplepėkim prie kavos puodelio-59 tema
|
|
noele | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-02, 5:03 PM | Žinutė # 721 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu va grizau is miesto...nu ir karsta
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-02, 5:07 PM | Žinutė # 722 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) nu va grizau is miesto...nu ir karsta ka gero veikei,ka matei?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-02, 5:27 PM | Žinutė # 723 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Sveikute mua O koks ispudingas taves laukia savaitgalis Saunumelis,pasigrazinsi ir i baliuka Tai linksmo ir saunaus tau baliuko. Ot bus negera pirmadieni juokas ale nebūk ragana o gal man bus čiki piki užsirašiau ryt puse dešimt pas kirpėją nudažys nukirps kaip noriu atsispausdinau foto kokio noriu kirpimo tai nunešiu parodyti laukiu brangiausiojo užsimanė lėkti prie ežero tai varysim su vaiku dar draugė su vaiku pasibūsim maniškis sako maudysis aš tai ne sloguoju biški kad visai nesuriestų
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-02, 5:37 PM | Žinutė # 724 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) maniškis sako maudysis aš tai ne sloguoju biški kad visai nesuriestų vakar su vaikinais buvom prie juros tai jie kokia valanda vandeny isbuvo.sake vanduo labai siltas<o per radija sake kad tik +12 >
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-02, 5:40 PM | Žinutė # 725 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nieko gero.buvom pardei, pirkom valgyti 50lt ir nebera.o tik biski sio to...siaubas kazkoks
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-02, 7:02 PM | Žinutė # 726 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) nieko gero.buvom pardei, pirkom valgyti 50lt ir nebera.o tik biski sio to...siaubas kazkoks galvoju Tikrai taip noele,išleidi nemažai o nėra ką valgyti.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-02, 8:17 PM | Žinutė # 727 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ruošiuosi iki kirpėjos susitarsiu kad nukirptų ir nudažytų,šeštsadienį į balių išvarom 50 vyro tetai tai balius didelis reikia pasigražinti truputį,sekmadienį savo gimtadienį darau tai visas savaitgalis pjenkės kaip miegojot?nekaršta buvo? koks smagus savaitgalis nusimato šaunumėlis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-02, 8:18 PM | Žinutė # 728 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) vakar su vaikinais buvom prie juros tai jie kokia valanda vandeny isbuvo.sake vanduo labai siltas<o per radija sake kad tik +12 > na vaikams manau niekada nešaltas vanduo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-02, 8:19 PM | Žinutė # 729 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o mes grįžom iš mokyklėlės šiandien skaitė kas mokėjo, beveik trečdalis vaikų klasėje skaito ir jau pinigėlius ryt nunešti už pratybas virš 100Lt
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-02, 8:37 PM | Žinutė # 730 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na ar yra plepu2i7, aš tai siuntu,maniškis kaip išvažiavo vakar tai iki dabar dar negryžo Žadėjo ant kokių 6 gryšti,o jau visos 9val. Kiek žinau tai jau važiavo namo ir dar gavo užsakymą Palangoje
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-02, 8:39 PM | Žinutė # 731 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na ar yra plepu2i7, aš tai siuntu,maniškis kaip išvažiavo vakar tai iki dabar dar negryžo Žadėjo ant kokių 6 gryšti,o jau visos 9val. Kiek žinau tai jau važiavo namo ir dar gavo užsakymą Palangoje susitiko kokią palangiškę ir užsibuvo o seip jei gavo užsakymo, tai nepergyvenk jei ne šiandien tai ryt vistiek grįš
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-02, 8:41 PM | Žinutė # 732 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) susitiko kokią palangiškę ir užsibuvo juokas juokas juokas juokas o seip jei gavo užsakymo, tai nepergyvenk jei ne šiandien tai ryt vistiek grįš _liuks_ Tau tik vienas galvoj Jam nereikia jokių Palangiškių Siutina dėl to,kad nebuvo planuota su nakvyne,o dabar gaunasi,kad dirba jau antra para be poilsio. Darbovietė gerai pasipurtyt turės kai šitiek viršvalandžių,iš kitos pusės gerai,nes su viršvalandžiais užsidirba antrą alga.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-02, 8:45 PM | Žinutė # 733 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tau tik vienas galvoj Jam nereikia jokių Palangiškių Siutina dėl to,kad nebuvo planuota su nakvyne,o dabar gaunasi,kad dirba jau antra para be poilsio. Darbovietė gerai pasipurtyt turės kai šitiek viršvalandžių,iš kitos pusės gerai,nes su viršvalandžiais užsidirba antrą alga. na gi juokauju juokauju bet įdomiai įdomiai ir jei jis pasiliko miegoti tai skaitysis ne viršvalandžiai o kamandiruotė ir negali žmogus dirbti be poilsio ir ką jau šnekėti apie dvi paras paprasčiausiai buvo daug darbo pernakvojo o nuo ryto toliau dirbo, nes be poilsio manau neįmanomą dirbti, tiesiog fiziskai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-02, 8:47 PM | Žinutė # 734 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Darbovietė gerai pasipurtyt turės kai šitiek viršvalandžių,iš kitos pusės gerai,nes su viršvalandžiais užsidirba antrą alga. gal ir gerai bet atmink kuo daugiau gauni tuo daugiau atskaito, va čia tai durnas dalykas , man norėjo irgi algą pakelti, bet sako daug atskaičiuos tai paliko kaip priedą
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-02, 8:48 PM | Žinutė # 735 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na gi juokauju juokauju juokas juokas juokas bet įdomiai įdomiai ir jei jis pasiliko miegoti tai skaitysis ne viršvalandžiai o kamandiruotė miela ir negali žmogus dirbti be poilsio ir ką jau šnekėti apie dvi paras paprasčiausiai buvo daug darbo pernakvojo o nuo ryto toliau dirbo, nes be poilsio manau neįmanomą dirbti, tiesiog fiziskai galvoju Tai aišku,kad permiegojo,bet esmė ta kad nebuvo planuota jokia komandiruotė,nebuvo duoti maistpinigiai,žodžiu nepatinka man tokie siuprizai.
|
Atsijungęs |
| |