Penktadienis, 2025-02-07, 10:41 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio-59 tema
iditData: Antradienis, 2011-06-14, 1:18 PM | Žinutė # 1006

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Leila)
idit, labas

labas
Quote (Leila)
atvėso bulkutės ne be taip kepa prie pc

juokas
Quote (Vai2ske)
na gi bandom atsigaut, kas nuo karščių, kas nuo...

ogo ziu cai dauguma smagu savaitgali turejo _liuks_ as tai vakar su kaimynkom pasidejima padarem,viena diplomin apsigyne tai buvo proga
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-06-14, 1:20 PM | Žinutė # 1007

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
labukas, aš jau po darbelio pas mus šiandien vėsiau galvoju neišeis nusimaudyti 10

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-06-14, 1:27 PM | Žinutė # 1008

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)
aš varysiu mašinos pasiimti pas draugę po 6tadienio vis dar ten mašiniukas oj paoošėm

tai smagus savaitgalis buvo
Quote (Romeniukas)
Labai fainiai prleidome laiką,tik vakar gryžau iš sodo ir tiesiai pas gydytoją,mažylis labai stipriai sloguoja,peršalo sode,per lietų palakstė tiek ir tereikėjo,tai dabar vėl būsime savaitę namie Na ką padarysi,pasveiksime ir viskas bus gerai.

sveikatytės mažyliui kažkaip nors ir vasara bet serga ir serga negerai ir tau nei darbovietei galvoju bandyk kokius vitaminus duot imunitetui stiprinti galvoju
Quote (vijole1972)
kaip matau forumas atostogauja vienas kitas čia užsuka ir tai prasilenkdami

paskutiniu metu dažnai atostogauja anwei užsukam pasilabinam ir tuštuma galvoju bet nieko gal atsigaus

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
iditData: Antradienis, 2011-06-14, 1:40 PM | Žinutė # 1009

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
užsukam pasilabinam ir tuštuma bet nieko gal atsigaus

aga labai retai buna kad susitinkam.pas mus va lietus vel lyja
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-06-14, 1:44 PM | Žinutė # 1010

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
aga labai retai buna kad susitinkam.pas mus va lietus vel lyja

aga retokai 10 pas mus irgi apsiniaukę, bet nelyja, užtenka kol kas to lietaus miela ką veikinėji Idit

Atsijungęs
iditData: Antradienis, 2011-06-14, 1:47 PM | Žinutė # 1011

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
ką veikinėji Idit

ai seip cv siuntineju juokas ,bandau probegom pasitvarkyt.zodziu nieko rimto.ka tu?
Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2011-06-14, 1:48 PM | Žinutė # 1012

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
sveikatytės mažyliui kažkaip nors ir vasara bet serga ir serga negerai ir tau nei darbovietei galvoju bandyk kokius vitaminus duot imunitetui stiprinti galvoju

Dzin tai darbovietei,jie supranta,kad vaikai yra vaikai. Kas tau su tais vitaminais,kas tau sakė,kad aš nieko neduodų,neturi stipraus imuniteto ir viskas,yra šiame forume kieno vaikai du kartus dažniau serga nei manieji,tik kažkodėl tų vaikučių mamytėms nesiūlai duoti kokių vitaminų,siūlai tiktai mano vaikams,nesuprantu ką čia tuom nori pasakyti. galvoju

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Antradienis, 2011-06-14, 1:50 PM
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-06-14, 1:49 PM | Žinutė # 1013

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
seip cv siuntineju ,bandau probegom pasitvarkyt.zodziu nieko rimto.ka tu?

aš irgi nieko gudro juokas juokas ilsiuosi po darbo juokas juokas pas daktarę eisiu vėliau, tai dabar bananą kramsnoju, eisiu kinderio pasiimt paskutinę savaitė darželyje ir atostogos

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-06-14, 1:53 PM | Žinutė # 1014

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Dzin tai darbovietei,jie supranta,kad vaikai yra vaikai. Kas tau su tais vitaminais,kas tau sakė,kad aš nieko neduotų,neturi stipraus imuniteto ir viskas,yra šiame forume kieno vaikai du kartus dažniau serga nei manieji,tik kažkodėl tų vaikučių mamytėms nesiūlai duoti kokių vitaminų,siūlai tiktai maniųkiams,nesuprantu ką čia tuom nori pasakyti.

na bet tai ir auksinė ta darbovietė juokas juokas nes kažkas tavo darbus turi dirbti,nes seip visur taip yra jei biuletenis kažkas kitas dirba , bet jei dzin tai dzin juokas juokas
juokas juokas juokas juokas ko čia pyksti juokas juokas ar aš sakau kad tu neduodi, tiesiog jei vaikas dažnai serga nesvarbu ar tavo ar kitos mamos manau kažką daro, jei vieni vitaminai nepadeda kitus gal duoda ir pan, nes pačiam vaikui negerai kai taip serga žiemą dar kaip žiemą, bet šiltesniu oru ypač :galvoju:ir čia ne prie ko tavo ar netavo vaikas anwei

Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Antradienis, 2011-06-14, 2:04 PM
Atsijungęs
iditData: Antradienis, 2011-06-14, 1:54 PM | Žinutė # 1015

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
pas daktarę eisiu vėliau

o kas yra 10
Quote (snieguoliuke)
eisiu kinderio pasiimt paskutinę savaitė darželyje ir atostogos

tai smagu tada _liuks_
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-06-14, 2:00 PM | Žinutė # 1016

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
o kas yra

alkūnę prasikirtau šeštadienį tai siuvo 10 sakė ateiti pasižiūrės nes kažko labai skauda ir patynę 10
Quote (idit)
tai smagu tada

aga smagu, galės atostogauti sakė važiuosiu į kaimą juokas juokas o tavieji jau atostogauja

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2011-06-14, 2:18 PM | Žinutė # 1017

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
juokas
juokas juokas juokas juokas ko čia pyksti juokas juokas ar aš sakau kad tu neduodi, tiesiog jei vaikas dažnai serga nesvarbu ar tavo ar kitos mamos manau kažką daro, jei vieni vitaminai nepadeda kitus gal duoda ir pan, nes pačiam vaikui negerai kai taip serga žiemą dar kaip žiemą, bet šiltesniu oru ypač :galvoju:ir čia ne prie ko tavo ar netavo vaikas anwei

Prie to,kad kitoms nesiūlai duoti vaikams kažkokių vitaminų stiprinti imuninei sistemai,siūlai jau kelintą kartą tiktai man,nors yra kas serga dvigubai dažniau nei maniškiai,aš ir nepykstu,tik keista,ir šiaip ne aš viena tą pastebėjau.

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-06-14, 2:26 PM | Žinutė # 1018

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Prie to,kad kitoms nesiūlai duoti vaikams kažkokių vitaminų stiprinti imuninei sistemai,siūlai jau kelintą kartą tiktai man,nors yra kas serga dvigubai dažniau nei maniškiai,aš ir nepykstu,tik keista,ir šiaip ne aš viena tą pastebėjau.

na yra tam tėmelė apie vitaminus ir tikrai ne vienai siūliau, ir siūliau kur mus ir netik padeda ir pan _liuks_ _liuks_ na o kadangi paskutiniu metu tavo bernužėliai serga 10 tai ir pasiūliau anwei na tai gerai kad pastebėjo _liuks_ _liuks_ nes kadangi esam pažįstamos tai ir patariu, kaip ir seniau miela _liuks_ nes man keista jei duodi sakykim vitaminus ir stiprini imunitetą kaip vaikas gali taip dažnai sirgti, vien dėl to kad truputį peršalo ar ten sakykim nusimaudė galvoju jei būtų mažiukas tai manau daugelis mažiukų serga miela nes bent jau vasarą vaikas turi sustiprėti, užsigrūdinti šiek tiek pailsėti nuo vaistukų ir t.t.

Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Antradienis, 2011-06-14, 2:28 PM
Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2011-06-14, 2:34 PM | Žinutė # 1019

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
nes man keista jei duodi sakykim vitaminus ir stiprini imunitetą kaip vaikas gali taip dažnai sirgti, vien dėl to kad truputį peršalo ar ten sakykim nusimaudė galvoju jei būtų mažiukas tai manau daugelis mažiukų serga miela nes bent jau vasarą vaikas turi sustiprėti, užsigrūdinti šiek tiek pailsėti nuo vaistukų ir t.t.

Kas čia tau keisto, koks tas dažnas sirgimas,kad baseine pasimaudė,per lietų sode plakstė ir atsirado sloga,tai jau čia baisus sirgimas,nesergame kokiom anginom,bronhitais ir plaučių uždegimais,nereikia čia taip jau slogytę sureikšminti,yra kas ištisus metus sloguoja ir ne jokių čia vitaminų esmė. Patarimų man tavo tikrai nereikia,yra kas ir be tavęs pataria.

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-06-14, 2:39 PM | Žinutė # 1020

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Kas čia tau keisto, koks tas dažnas sirgimas,kad baseine pasimaudė,per lietų sode plakstė ir atsirado sloga,tai jau čia baisus sirgimas,nesergame kokiom anginom,bronhitais ir plaučių uždegimais,nereikia čia taip jau slogytę sureikšminti,yra kas ištisus metus sloguoja ir ne jokių čia vitaminų esmė. Patarimų man tavo tikrai nereikia,yra kas ir be tavęs pataria.

na tai vadinasi ištisus metus biuliutenis juokas juokas juokas
o šeip kiek žinau dėl slogytės biuletenio niekas neduoda, bet ai baigiam ir atleiskite kad daviau patarimą juokas juokas jug aš nieko neišmanau ir daugiau tokios klaidos nepakartosiu juokas juokas juokas juokas

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025