Paplepėkim prie kavos puodelio-59 tema
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-06-14, 2:39 PM | Žinutė # 1021 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laba dienelė na parsivariau mašiniuką pagaliau stovi kieme buvau parduotuvėje draugė prirodė tokią gerą mėsytės užsipirkau dar visko padarė draugė pedikiūra,manikiūra tai taip smagiai db jaučiuosi pasigražinusi reiks eiti plauti indus kad prisikaupė tai vajazau ką jūs?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-06-14, 2:39 PM | Žinutė # 1022 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va pas mus kažkaip apsiniaukė ar tik lietučio nebus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-06-14, 2:40 PM | Žinutė # 1023 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na va pas mus kažkaip apsiniaukė ar tik lietučio nebus galvoju galvoju pas mus irgi manau lis,nes jau kai važevau namo lašnojo biški ai tegu man kaip patinka toks oras faifuoju aš
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-06-14, 2:43 PM | Žinutė # 1024 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) laba dienelė na parsivariau mašiniuką pagaliau stovi kieme buvau parduotuvėje draugė prirodė tokią gerą mėsytės užsipirkau dar visko padarė draugė pedikiūra,manikiūra tai taip smagiai db jaučiuosi pasigražinusi reiks eiti plauti indus kad prisikaupė tai vajazau ką jūs? labukas faina pasilepinti aš praeitą savaitę pasidariau manikiūrą, antakius pakoregavau nusidažiau plaukučius ir gai taip gera atsinaujinti , o pas mus karšto vandens nebus iki rytojaus tikrina kažką mūsų rajone
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-06-14, 2:44 PM | Žinutė # 1025 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) pas mus irgi manau lis,nes jau kai važevau namo lašnojo biški ai tegu man kaip patinka toks oras faifuoju aš o man karsčiai prie širdies bet ir lietutis, vėsuma patinka na va pas mus jau lašnoja
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-06-14, 2:44 PM | Žinutė # 1026 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o pas mus karšto vandens nebus iki rytojaus tikrina kažką mūsų rajone juokas juokas gerai kad tik iki ryt o tai vaikščiotum nesipraususi
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-06-14, 2:45 PM | Žinutė # 1027 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) laba dienelė na parsivariau mašiniuką pagaliau stovi kieme buvau parduotuvėje draugė prirodė tokią gerą mėsytės užsipirkau dar visko padarė draugė pedikiūra,manikiūra tai taip smagiai db jaučiuosi pasigražinusi reiks eiti plauti indus kad prisikaupė tai vajazau ką jūs? Sveika sveika Kaip faina atsinaujinai,pasigrąžinai Aš tai katik tresus užsisakiau,rytoj jau išsiūs,būsiu ilgaplaukė Gal jei neteks į spintą numesti Nelabai man dar gera,tai juodai tinginiauju.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-06-14, 2:45 PM | Žinutė # 1028 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na va pas mus jau lašnoja reiškias ir pas mus bus tuoj nu ir tegul
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-06-14, 2:46 PM | Žinutė # 1029 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) gerai kad tik iki ryt o tai vaikščiotum nesipraususi tai jau draugė skambino sako jei ką lėksim į pirtį bet šeip aš vasarą po šaltu vandeniu maudausi, atsigaivini labiau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-06-14, 2:47 PM | Žinutė # 1030 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) reiškias ir pas mus bus tuoj nu ir tegul aga reikėtųėl kad miestas skęstų o šeip po to lietaus daržas atrodo kaip neravėtas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-06-14, 2:47 PM | Žinutė # 1031 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kaip faina atsinaujinai,pasigrąžinai _liuks_ _liuks_ Aš tai katik tresus užsisakiau,rytoj jau išsiūs,būsiu ilgaplaukė Gal jei neteks į spintą numesti juokas juokas juokas Nelabai man dar gera,tai juodai tinginiauju. kas čia per daigtas?ilgi visi plaukai bus? Quote (snieguoliuke) tai jau draugė skambino sako jei ką lėksim į pirtį juokas juokas bet šeip aš vasarą po šaltu vandeniu maudausi, atsigaivini labiau _liuks_ tai vasarą kaikarštą jo bet va kai vėsiau tai šokas visai po šaltu
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-06-14, 2:47 PM | Žinutė # 1032 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o tavieji jau atostogauja jep nuo birzelio 1 dienos.jau spejo didieji pas mociute paatostogaut,dabar bus Zygio eile,gal dar brolis i Igmalina dickius pasiims.stovykla pries akis,va taip greit jiem atostogos ir prabegs
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-06-14, 2:48 PM | Žinutė # 1033 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o šeip po to lietaus daržas atrodo kaip neravėtas juokas juokas tas pats ir pas mane na ką smagu čia su jumis bet varau indus plauti plovą darysiu ikiukas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-06-14, 2:48 PM | Žinutė # 1034 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kas čia per daigtas?ilgi visi plaukai bus? miela Aga prisegami plaukučiai
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-06-14, 2:49 PM | Žinutė # 1035 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) jep nuo birzelio 1 dienos.jau spejo didieji pas mociute paatostogaut,dabar bus Zygio eile,gal dar brolis i Igmalina dickius pasiims.stovykla pries akis,va taip greit jiem atostogos ir prabegs kaip faina mūsų darželis tai iki liepos 1 dirba, bet šita savaitėlė bus paskutinė važiuos kinderis pas krikštotėvelius atostogaut į kaimą arba sode kaimynė su anuke vasaroja sakė irgi galim atvešt pasibūs
|
Atsijungęs |
| |