|
Paplepėkim prie kavos puodelio-59 tema
|
|
| Maribella | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 9:58 PM | Žinutė # 1261 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tai bučiau į paniką puolus o čia sėdi mašinoj ir telefonu kalba užkretet
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 9:59 PM | Žinutė # 1262 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) žinok aš irgi juokas juokas varom tada myšt Quote (Venera) Prikolinat? mergikes? mėgstam mes dažnai taip Quote (snieguoliuke) aš tai bučiau į paniką puolus o čia sėdi mašinoj ir telefonu kalba juokas a ji matyt ramių nervų
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Maribella | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 10:02 PM | Žinutė # 1263 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mėgstam mes dažnai taip tada jungiuosi prie jūsų, mano fantazija beribė kaip pradedam su draugėm galo nėra Quote (Laurituke) a ji matyt ramių nervų Ji naujos nori, bet vyras sako kol šita riedės tol kitos negausi
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 10:03 PM | Žinutė # 1264 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) varom tada myšt varom, viens, du trys varommm Quote (Laurituke) mėgstam mes dažnai taip aga mėgstam Quote (Laurituke) a ji matyt ramių nervų arba blondinė galvoju kad kažkas rūko
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 10:05 PM | Žinutė # 1265 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Venera) tada jungiuosi prie jūsų, mano fantazija beribė kaip pradedam su draugėm galo nėra oj pas mus irgi , žinok mums neduok pavalgyti duok pašnekėt per kokius baliukus tai juokiamės iki ašarų Quote (Venera) Ji naujos nori, bet vyras sako kol šita riedės tol kitos negausi va apie tai nepagalvojau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Maribella | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 10:05 PM | Žinutė # 1266 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ar žinot, kodėl ant policininkų mašinos žalia juosta? Kad atrastų durų rankeną. O žinot, kodėl policininkai taip ilgai neišlipa iš mašinos? Nes viduje tos žalios juostos nėra.
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 10:05 PM | Žinutė # 1267 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Venera) tada jungiuosi prie jūsų, mano fantazija beribė kaip pradedam su draugėm galo nėra juokas gerai,gerai reikia čia tokių Quote (snieguoliuke) varom, viens, du trys varommm juokas du keturi aš jau čia Quote (snieguoliuke) arba blondinė juokas juokas galvoju kad kažkas rūko juokas juokas nu šakes
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Maribella | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 10:06 PM | Žinutė # 1268 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj pas mus irgi , žinok mums neduok pavalgyti duok pašnekėt aš tai neužsikišu po kokiu 3 valandų baliuko užkimus ir visvien reiškiuos kaip turi būt
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 10:06 PM | Žinutė # 1269 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Venera) Ar žinot, kodėl ant policininkų mašinos žalia juosta? Kad atrastų durų rankeną. O žinot, kodėl policininkai taip ilgai neišlipa iš mašinos? Nes viduje tos žalios juostos nėra. gerulis
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 10:07 PM | Žinutė # 1270 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Venera) aš tai neužsikišu po kokiu 3 valandų baliuko užkimus ir visvien reiškiuos kaip turi būt juokas plepute tu
|
Atsijungęs |
| |
| Maribella | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 10:11 PM | Žinutė # 1271 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Gal žinot kokiu idėjų gimtadieniui? kad greitai ir gerai ... dovanosim pinigu tai sakau 1000 000 padovanot,iš rankšluostuko vėliava ir daugiau galva nebeišneša už kokia nesudetingą mintį labai dėkinga bučiau
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 10:11 PM | Žinutė # 1272 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Venera) Ar žinot, kodėl ant policininkų mašinos žalia juosta? Kad atrastų durų rankeną. O žinot, kodėl policininkai taip ilgai neišlipa iš mašinos? Nes viduje tos žalios juostos nėra. Quote (Venera) aš tai neužsikišu po kokiu 3 valandų baliuko užkimus ir visvien reiškiuos kaip turi būt jo jo ir dar rėki jaučiu kad visi girdėtų, nors balselis jau būna prarėktas
|
Atsijungęs |
| |
| Maribella | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 10:13 PM | Žinutė # 1273 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ir dar rėki jaučiu dar ir dainuoju už visus garsiau
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 10:13 PM | Žinutė # 1274 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Venera) Gal žinot kokiu idėjų gimtadieniui? kad greitai ir gerai ... dovanosim pinigu tai sakau 1000 000 padovanot,iš rankšluostuko vėliava ir daugiau galva nebeišneša liudna už kokia nesudetingą mintį labai dėkinga bučiau tuo klausimu nepadėsiu,vat kai reikia rinkti dovanas aš visai nebežinau labai man sunku
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 10:13 PM | Žinutė # 1275 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Venera) ar ir dainuoju už visus garsiau juokas
|
Atsijungęs |
| |