Paplepėkim prie kavos puodelio-59 tema
|
|
Maribella | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 8:46 PM | Žinutė # 1246 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Venera, sveikute senai matyta ,db atostogos tai laisvo laiko jau daugiau ane? Jo ATOSTOGOS Quote (Romeniukas) Venera, Sveikute mua Šaunu,kad turėsi daugiau laiko,bus daugiau plepučių _liuks_ Labutis pasiilgau idomių plepaliukų Quote (Laurituke) kaip noriu alaus buteliuko ir čipsų vajatau kad užsinorėjau iš galvos neišeina Cha, pas mane ant stalo Jooo čipsai šiandien man eina
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 8:48 PM | Žinutė # 1247 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) gerą akciją pagavai va gali gerų daigtų nusipirkti kai būna nuolaidos ir akcijos aga tikrai dabar suknelę nusižiūrėjau iš Imidžo, tai eisim su Drauge ji nuolaidą turi 40 proc o pas mus batų kalnas užsidaro tai žmonių kiek nes parašyta kad 50 proc batams, užėjau su drauge šiandien o pasirodo ne visiiems o žmonės galvojo kad visiems ot apgaudinėja žmones
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 8:50 PM | Žinutė # 1248 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tafel tuos naujus čipsus dievinu noriu ir noriu aš jų juokas juokas Bet negaliu bet kada valgyti,dabar teks laukti kol vaikai užmigs kokie tie nauji? aš varau ruoštis lėksiu iki makses ale ir užsimaniau taip pas mus ir lyna ir saulė,vaivorikštė yra Quote (snieguoliuke) o čipsų nemėgstu, man tik Lays su grybais skanu juokas o ragavot naujo dilaito aš čipsų kazdien irgi ne bet vat kartais o įpatingai savaitgalį užsinoriu kažkaip dilaitas vyšnių nu man nepatiko jis nežinau tas pats pirmas tai liuks skanus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 8:50 PM | Žinutė # 1249 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Venera) Cha, pas mane ant stalo 59 Jooo čipsai šiandien man eina tik čipsai?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 8:51 PM | Žinutė # 1250 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| varau alaus iki mergikes vėliau gal susisėm susisirašyti,kas su alum kas su sangrija
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 8:51 PM | Žinutė # 1251 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) dilaitas vyšnių nu man nepatiko jis nežinau tas pats pirmas tai liuks skanus aga pirmas skaniausias
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 8:55 PM | Žinutė # 1252 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tik čipsai? niet, ir Švyturiukas Rytoj gimtadienis, NEliūdnas laukia...pakratysiu lašinuką
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 9:24 PM | Žinutė # 1253 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Venera) niet, ir Švyturiukas miela Rytoj gimtadienis, NEliūdnas laukia...pakratysiu lašinuką pas mane irgi jau Švyturiukas ant stalo ir čipsai nu kaifuosiu db žmonių maksei nemažai ale vien jaunimas ir visi perka alų,degtines
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 9:29 PM | Žinutė # 1254 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| šiandien tai diena su nuotykiais važiavom į maksę pasistatėm mašiną einam žiūrim iš kažkokios mašinos kapoto rūksta dūmai o moteris sėdi ir šneka telefonu, tai manasis puolė prie tos mašinos sako negi nematot kad degat o ta sako mačiau bet ką aš padarysiou tai atėjo dar daugiau vyrų, atidarė kapotą išsisklaidė dūmai ir viskas o centre šventėje vaikštom po laisvės aikštę, žiūrim girta visa išsivoliojus moteris atsisėdus ir rauna gėlytes iš gėlyno ir dedasi sau į maišiuką tai pristojo žmonių ten iškvietė policiką ir išsivežė ją
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 9:36 PM | Žinutė # 1255 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o centre šventėje vaikštom po laisvės aikštę, žiūrim girta visa išsivoliojus moteris atsisėdus ir rauna gėlytes iš gėlyno ir dedasi sau į maišiuką juokas juokas tai pristojo žmonių ten iškvietė policiką ir išsivežė ją juokas juokas nu va o ji užsidirbti būtų galėjusi parduot norėjo gal ant dasimušimo gauti Quote (snieguoliuke) šiandien tai diena su nuotykiais juokas juokas važiavom į maksę pasistatėm mašiną einam žiūrim iš kažkokios mašinos kapoto rūksta dūmai liudna o moteris sėdi ir šneka telefonu, tai manasis puolė prie tos mašinos sako negi nematot kad degat galvoju o ta sako mačiau bet ką aš padarysiou nu joooo...ką ji padarys nežino kaip kapotas atsidaro Juokauju aš čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 9:45 PM | Žinutė # 1256 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu va o ji užsidirbti būtų galėjusi parduot norėjo gal ant dasimušimo gauti bet tokia jau amžiuje močiutė buvo Quote (Laurituke) nu joooo...ką ji padarys nežino kaip kapotas atsidaro Juokauju aš čia na gal ir nežino tikriausiai vyrui skambino klausti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 9:54 PM | Žinutė # 1257 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet tokia jau amžiuje močiutė buvo juokas per daug pajemė vargšė susisuko protelis Quote (snieguoliuke) na gal ir nežino tikriausiai vyrui skambino klausti juokas juokas oj blemba apsimyšiu atsiprašau už tokį žodį
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 9:55 PM | Žinutė # 1258 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) blemba apsimyšiu atsiprašau už tokį žodį žinok aš irgi
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 9:56 PM | Žinutė # 1259 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na gal ir nežino tikriausiai vyrui skambino klausti Quote (Laurituke) ką ji padarys nežino kaip kapotas atsidaro Prikolinat? mergikes?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 9:57 PM | Žinutė # 1260 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Venera) Prikolinat? mergikes? aš tai bučiau į paniką puolus o čia sėdi mašinoj ir telefonu kalba
|
Atsijungęs |
| |