Paplepėkim prie kavos puodelio 60-tema.
|
|
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-06-21, 10:12 AM | Žinutė # 16 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pumpurelis, Šaunu,kad darbe sekėsi gerai Sėkmės toliau
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-06-21, 10:14 AM | Žinutė # 17 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Labas rytas suraitytas aš jau čia su 3 in 1 lietus nuo pat ryto baisu nu kada jau nustos lyti galvoju atsikėliau šalta kambarį kaip buvo šakes sakau negi reiks kurtis židinį juokas bet pradėjau judėti sušilau _liuks_ vaikas blemba atsibunda ir eina į kolidorių tai šnd išlėkes basom kojos nušalusios kad kokia sloga dabar neprikibtų,nejutau kaip atsikėlė taip stipriai miegojau matyt na gal nieko nebus sudaviau vitaminus tuos galvoju Sveika. tikrai jau orelis tai nafik užknisti jau mane pradeda Šąla jau net kojos sėdint prie pc
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-06-21, 10:17 AM | Žinutė # 18 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) O aš pikta ir neišsimiegojus, bo mano turtai man miegot neleido.. Laurai ausį iš niekur nieko skaudėt pradėjo, tai vėl namie sėdės ir siaus su sese, dar kraujukas iš nosies bėgo naktį, mažė kažko zyzė (Gal dantys, gal pilvas, gal nežinau kas..) Žodžiu, kai prasideda,tai maža nepasirodo. Ruošiausi Lauros gimšiukui, dabar nežinau ar išeis ar atkelt reiks...o ir siurprizą sunku padaryt kai namie trinasi... liudna O labiausiai gaila į vaiką kuriam blogai žiūrėt... liudna Sveikute. Tai jau tikrai prasta tavo buvo naktis Laikykitės,nersirkite,sveikatytės
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-06-21, 10:19 AM | Žinutė # 19 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Venera, jo tikrai jubiliejinei Romeniukas, labas rytelis o kokie pusrytukai kaip miegojote?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-06-21, 10:19 AM | Žinutė # 20 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pumpurėli, kaip tau darbelyje sekasi? kaip pirma darbo diena praėjo Quote (virginijak) O aš pikta ir neišsimiegojus, bo mano turtai man miegot neleido.. Laurai ausį iš niekur nieko skaudėt pradėjo, tai vėl namie sėdės ir siaus su sese, dar kraujukas iš nosies bėgo naktį, mažė kažko zyzė (Gal dantys, gal pilvas, gal nežinau kas..) Žodžiu, kai prasideda,tai maža nepasirodo. Ruošiausi Lauros gimšiukui, dabar nežinau ar išeis ar atkelt reiks...o ir siurprizą sunku padaryt kai namie trinasi... oj vargšiukė , gal neįsisirgs tavo aukseliai sveikartytės jiems o tau stiprybės ir kantrybės
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-06-21, 10:20 AM | Žinutė # 21 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Šąla jau net kojos sėdint prie pc juokas nu va ryta ir aš sušalusi kažkokia atsibudau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-06-21, 10:21 AM | Žinutė # 22 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Romeniukas, labas rytelis o kokie pusrytukai kaip miegojote? Miegojau gerai,Deive prikelia mane kaip visada Reikia iki draugės nueiti dėl joninių pasitarti,bet kai toks oras tai negaliu trumpina mane,nei ką apsirengti nei ką galvoti
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Antradienis, 2011-06-21, 10:22 AM |
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-06-21, 10:23 AM | Žinutė # 23 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu va ryta ir aš sušalusi kažkokia atsibudau maniskis tai sianakt sugalvojo visus 3 langus atidaryt zodziu salde mane
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-06-21, 10:23 AM | Žinutė # 24 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu va ryta ir aš sušalusi kažkokia atsibudau juokas Nu bet rimti,atsikeliu Deive vaikšto tik su triusikėliais,kojos šaltos,košmaras kažkoks Vėjas koks didelis kieme pas mus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-06-21, 10:25 AM | Žinutė # 25 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas visoms mano kinderis dar miega aš ruošiuosi į darbelį, tai eisim abu popierius nunešiu pablūdinsim po miestą
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Antradienis, 2011-06-21, 10:26 AM | Žinutė # 26 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nu blemba aš gal trenkta bet ligtai mergaitės Romena neturi?? Deividukas sūnus ar kažką maišau? Quote (Laurituke) Venera, jo tikrai jubiliejinei
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-06-21, 10:26 AM | Žinutė # 27 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu bet rimti,atsikeliu Deive vaikšto tik su triusikėliais,kojos šaltos,košmaras kažkoks Vėjas koks didelis kieme pas mus man tai la-fa vaikai isiskrauste i kita kambari<nei sienu nei lubu normaliai>,patys kilimus pasitiese,mes tik lovas nunesem.zodziu pasidare kaip norejo.daba taip keista pas mus i antra auksta net neuzlipa tokia ramybe
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-06-21, 10:27 AM | Žinutė # 28 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) maniskis tai sianakt sugalvojo visus 3 langus atidaryt liudna zodziu salde mane nu geras Quote (Venera) Nu blemba aš gal trenkta bet ligtai mergaitės Romena neturi?? 10 10 miela Deividukas sūnus ar kažką maišau? 10 ji taip vadina savo sūnų
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-06-21, 10:27 AM | Žinutė # 29 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Venera) Nu blemba aš gal trenkta bet ligtai mergaitės Romena neturi?? 10 10 miela Deividukas sūnus ar kažką maišau? 10 Nieko nemaišai Deivydukas sūnus Ir Dovudukas tai pat Vadinu dove Deive tai daug kas pagalvoja,kad mergaitė,nes mano draugės mergaitės vardas Dovilė tai ji vadina ja Dove
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-06-21, 10:27 AM | Žinutė # 30 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) vaikai isiskrauste i kita kambari,patys kilimus pasitiese,mes tik lovas nunesem.zodziu pasidare kaip norejo.daba taip keista pas mus i antra auksta net neuzlipa tokia ramybe kaip tau gerai
|
Atsijungęs |
| |